Maaltijdservice Tamines

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Tamines voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Tamines? Aan de hand van maaltijdbutler.be vindt u probleemloos alle bedrijven in uw regio! Een warme maaltijdservice, of dagverse gerechten die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: er is veel mogelijk. Te bestellen vanaf €3,85 per maaltijd. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Lekkerbekje, doperwten,wortelen, gebakken aardappelen en Speklapje met vleesjus, stamppot andijvie? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er is gelukkig een alternatief. Dankzij de maaltijdendienst in Tamines hebt u toegang tot heerlijke maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteSambreville
ReactieGoed, vers en lekker
Postcode5060
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,31
Meest gekozen maaltijdErwtensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Tamines

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de regio van Tamines. Neem bijv. grote partijen als HelloFresh of Vlotter. Ook in deze plaats zelf zien we allerlei initiatieven en zorginstellingen. Elke organisatie hanteert een eigen manier van bereiding en bestel- en bezorgmogelijkheden. Met behulp van www.maaltijdbutler.be kan u de services probleemloos op een aantal punten vergelijken. Een keuze maken voor de best passende dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook een stuk gemakkelijker. Moeite met kiezen? Bestel dan een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met speciale voorkeuren zoals bijv. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Tamines? Ook dan bent u welkom! Best veel cateraars en traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met 100% verse ingrediënten. Vervolgens wordt het gerecht direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Zo blijven voedingswaarden ongedeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen gaan zo niet verloren. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Lang houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Tamines. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Geschikt voor directe consumptie. Vaak geregeld via lokale vrijwilligers.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Meerdere organisaties faciliteren daarnaast een handige boodschappendienst voor ouderen. Hiermee krijgt u gelijk praktische of verse producten als desembrood rogge of cola. Normaliter kosteloos bezorgd met de maaltijden.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Tamines vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Tamines? Of zoekt u echt 100% verse koelverse maaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een aanbieder die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden velerlei leveranciers die rijmen met uw omstandigheden en eetpatroon. Denk maar aan Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne of Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie? Verderop vergelijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de regio Sambreville. Bestel eerst eens een proefpakket. Steeds vaker kan men voor aantrekkelijke prijzen de lekkerste bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen keuren. U kunt via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Tamines voor ouderen zijn ontzettend divers. Het tarief voor een maaltijd wordt samengesteld door bijvoorbeeld de aanbieder, het aanbod in gerechten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree is beschikbaar vanaf €5,3.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Kippenworst Spinazie Puree is er al voor €5,25.
 • Een warme dagschotel als Heldere uiensoep kan je kopen vanaf €7,05.
De maaltijden hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Waterkerssoep, een gezonde salade en iets lichts zoals Aardbeien mousse als nagerecht. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk een subsidie of regeling treffen met de gemeente Sambreville voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Rundergehaktbal met jus en hutspot
 • Penne, champignonragout, broccoli
 • Groenteburger, prei, aardappelen
 • Kip tikka massala, basmatirijst
 • Tagliatelle, kip, paddestoelen

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Tamines aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Stel eerst vast wat voor type bezorgmaaltijd in overeenkomst is met uw gesteldheid. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de meest gekozen aanbieders en kies een geschikte. Controleer goed de versheid van ingrediënten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de klantwaardering.

 3. Een proefpakket nemen

  De professionele aanbieders hebben een voordelig proefpakket. U moet dan denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zo kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bepaalde verstrekkers.

 4. Vaste levermomenten

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kan men gemakkelijkeen nieuwe menulijst invullen. Steeds vaker kan dit telefonisch, door gerechten in te vullen, of met de computer. De (warme) maaltijden wordt in algemene zin thuisbezorgd middels een lokale leverancier in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met grofweg 25 gerechten. Als we het hebben over diepvries hebt u de keuze uit 50 – 100 vaste menu’s. Met een tafeltje dekje is er vaak een daghap, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf mixen en combineren ook een optie.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Praktisch alle maaltijdservices hebben een ruim assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Zalmfilet gebakken met tomatensaus, bladspinazie en aardappelpuree en Kalkoenfilet champagnesaus, jonge wortel, spinazie, aardappelgratin. Hiermee kan iedereen genieten van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen aanbieder.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er is geen sprake van een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd op het moment dat u deze besteld heeft. Via de unieke menukaart / lijst kan men op eigen houtje – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De microgolf-maaltijden worden in algemene zin door uw eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. In het geval van koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Het vriesverse aanbod elke 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een gewoon goede maaltijd stimuleert een vitaal en energiek lichaam. Een dagelijkse warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse bejaarden of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om glutenvrij, natriumarm, lactosevrij, gemalen of vegetarisch, veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Tamines. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden wanneer er sprake is van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en/of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit