Maaltijdservice Arc-Wattripont

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Arc-Wattripont voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Arc-Wattripont? Via onze vergelijker achterhaalt u eenvoudig alle bezorgers die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of een thuismaaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u kunt alle kanten op. Te bestellen vanaf €4,80. Genieten van Kipfilet met kippenjus, spinazie en aardappelpuree en Varkenshaas, botergroenten, gebakken aardappelen? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er is een oplossing! Dankzij de maaltijdendienst in Arc-Wattripont smult u weer van de lekkerste gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteFrasnes-Lez-Anvaing
ReactieOok voorgerecht en toetje
Postcode7910
Maaltijd prijs€5,88
Populaire maaltijdKipfilet in Provencaalse tomatensaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Arc-Wattripont

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Arc-Wattripont. U kunt denken aan landelijke bezorgers als Foodbag en/of 0. Ook in deze plaats zelf kunt u terecht bij uitstekende initiatieven en zorginstellingen. Iedere leverancier hanteert een heel eigen keuken en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door middel van deze pagina kunt u dus de leveranciers op uw gemak op een aantal punten vergelijken. Uitkomen bij de beste bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook een beetje makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Ga dan eerst voor een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er in uw geval voorkeuren zoals onder andere vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Arc-Wattripont? Er is een oplossing! Legio traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met uitsluitend verse groenten. Later worden deze maaltijden gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven voedingsstoffen en smaak intact. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak, geur en mineralen gaan zo niet verloren. 10 weken lang eetbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is dan ook overbodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Arc-Wattripont. Een redding voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Doorgaans afgehandeld door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Diverse bedrijven hanteren ook een nuttige boodschappendienst voor senioren. Hiermee bestelt u eenvoudig broodnodige boodschappen als kaas en volle melk. Meestal zonder bezorgkosten door uw eigen bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Arc-Wattripont vergelijken

Af en toe profiteren van een handige diepvriesmaaltijd in Arc-Wattripont? Of heeft u liever een wekelijkse bezorgde koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u een service gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit relatief veel opwarmmaaltijden die aansluiten bij uw wensen en eetpatroon. Wat te denken van Tomatensoep Met Balletjes of Dieet Hamburger Witloof Aardappelen? Via onze vergelijker bekijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Frasnes-Lez-Anvaing. Let ook goed op het proefpakket. In veel gevallen kunt een voor een lage prijs complete bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder ongezonde toevoegingen uittesten. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Arc-Wattripont voor ouderen fluctueren ontzettend. Het uiteindelijke tarief wordt gevormd door zaken als de leverancier, het soort maaltijd, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Hamburger Witloof Aardappelen is er al voor €5,45.
 • Vriesverse maaltijd als Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus wordt al bezorgd vanaf €4,9.
 • Een warme daghap voor senioren als Varkenslapje in champignonsaus kunt u al laten bezorgen vanaf €6,5.
De maaltijden hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Juliennesoep, een extra rauwkostsalade en niet te vergeten een toetje als Baba au rhum achteraf. Beschikt u niet over voldoende geld? Doorgaans kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Frasnes-Lez-Anvaing voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Kipragout champignons
 • Gebonden goulashsoep
 • Kip in zoetzure saus
 • Jumping Jack Salmon
 • Varkenslapje in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Arc-Wattripont aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Onderzoek allereerst wat voor type kant-en-klaar maaltijd rijmt met uw eisen. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk professionele maaltijdvoorzieningen en bekijk de beschikbaarheid. Bekijk met name het assortiment, de wijze van bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Begin met het proefpakket

  De bekende services stunten met een goedkoop of gratis proefpakket. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Door hier gebruik van te maken kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met professionele leveranciers.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? Vervolgens kunt u wekelijks weer nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans doet u dit door te bellen, door de menukaart in te vullen, of online. De maaltijden worden veelal thuisbezorgd middels een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart van zo’n 20 gerechten. Kiest u voor diepvries dan kunt u meestal kiezen uit 80+ vaste menu’s. Bij tafeltje dekje is er sprake van een speciaal dagmenu. Soms is zelf mixen en combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Zeker. Landelijke services hanteren een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Omelet champignon in Provencaalse saus. Parijse worteltjes. Aardappelpuree of Lasagne Bolognese. Hierdoor kan iedereen genieten van seniorenmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw leverancier.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Aan de hand van een handige bestellijst kan men op eigen houtje – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden worden meestal door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment 2 wekelijks. Het vriesverse aanbod 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd vormt de basis voor uw vitaliteit en gezondheid. Een warme schotel in de avond wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige bejaarden of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Mede daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld gemalen, lactosevrij, zoutarm, glutenvrij of misschien veganistisch, vegetarisch, koolhydraatarm, vloeibaar: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Arc-Wattripont. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als u te maken heeft met een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit