Maaltijdservice Anvaing

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Anvaing voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Anvaing? Met behulp van onze vergelijker achterhaalt u moeiteloos alle organisaties in de buurt! Warm geleverd, of koelverse gerechten die u zelf moet opwarmen: het kan allemaal. Al te verkrijgen vanaf €4,45 per keer. Flink uitpakken met Bloemkool cordonbleu schotel en Sucadelapje met jus, witlof à la crème en gekookte aardappelen? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Geen probleem! Door de maaltijdendienst in Anvaing smult u weer van gezonde maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteFrasnes-Lez-Anvaing
RecensieOok dieetmaaltijden
Postcode7910
Gemiddelde menuprijs€5,86
Vaak bestelde maaltijdZalmfilet in mosterdsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Anvaing

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Anvaing. We hebben het over erkende services als Delhaize en Wink. Maar ook in de buurt ontwikkelen zich prima instanties en wijkrestaurants. Iedere leverancier biedt zijn eigen keuken en bestelvoorwaarden. Dankzij deze website kunt u de bezorgdiensten rustig naast elkaar zetten. De keuze maken voor een goede dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij derhalve wat aangenamer. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval speciale voorkeuren zoals kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Anvaing? Dat hoeft niet erg te zijn! Een aanzienlijk deel van de traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met 100% verse ingrediënten. In de volgende stap worden deze maaltijden gekoeld naar onder 5⁰C. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarden gewaarborgd. Het is 1 week houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak, geur en mineralen blijven optimaal behouden. Meerdere maanden te bewaren. Elke week bestellen is niet altijd nodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Anvaing. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Er is geen verdere handeling nodig. In veel gevallen gedaan door lokale vrijwilligers.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Veel organisaties faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor bejaarden. Zodoende bestelt u eenvoudig praktische of verse producten als eieren en ontbijtspek. Normaliter gratis mee bezorgd door de vaste bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Anvaing vergelijken

Af en toe profiteren van een voedzame diepvriesmaaltijd in Anvaing? Of heeft u liever gezonde en lekkere koelverse bezorgmaaltijden? Of neigt u meer naar een instelling die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn vele seniorenmaaltijden die voldoen aan uw voorkeuren en eventuele voedingsvoorschrift. Genieten van de lekkerste gerechten als Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet en Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree? Verderop ziet u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Frasnes-Lez-Anvaing. Bekijk goed het proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling complete bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig koolhydraten proberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De maaltijden worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Er is geen sprake van een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Anvaing voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs per maaltijd komt tot stand door factoren als de aanbieder, het totale assortiment, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree is verkrijgbaar vanaf €5.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree is er al voor €4,4.
 • Een warme dagschotel als Noordzee visserspannetje, worteltjes met peterselie en gekookte aardappelen kan je kopen vanaf €7,05.
Een verse maaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Vermicellisoep, een extra rauwkostsalade en iets lichts zoals Crêpe suzette om het af te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Mogelijk kan u dan vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Frasnes-Lez-Anvaing voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Beste bereide maaltijden

 • Zalmfilet in roomsaus
 • Gebonden mosterdsoep
 • Stoofpotje rundvlees
 • Gestoofde spitskool
 • Kip korma, rijstmix

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Anvaing regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Check als eerst wat voor opwarmmaaltijd in lijn is met uw omstandigheden. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk populaire maaltijddiensten en kies een geschikte. Let met name op de versheid van ingrediënten, op welke manieren u kunt bestellen, en de klantwaardering.

 3. Een proefpakket nemen

  De belangrijkste verstrekkers werken met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met voordelige maaltijdservices.

 4. Een vaste leverdag

  Beviel het proefpakket? Dan kunt u overzichtelijk nog een bestelling doen. Steeds vaker doet u dat telefonisch, door gerechten in te vullen, of met de tablet. De maaltijden voor ouderen worden doorgaans bezorgd middels een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met circa 20 gerechten. Spreken we over diepvries, dan kunt u kiezen uit 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Met een tafeltje dekje krijgt men een vast weekmenu. In sommige gevallen is zelf ingrediënten combineren een speciale feature.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers bieden een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree en Kalkoenfilet champagnesaus, jonge wortel, spinazie, aardappelgratin. Zo ontvangt men altijd goede gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen aanbieder.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd zodra men deze ook zelf besteld heeft. Door het invullen van de unieke menukaart / lijst kunt u wekelijks zelf – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin door uw persoonlijke bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van wekelijks. Bij vriesvers: 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd is cruciaal voor een goede balans en energie. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij een voorwaarde. Sommige senioren of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Om die reden bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis bezorgd. We hebben het over gemalen, zoutarm, natriumarm, glutenvrij of koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Anvaing. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig wanneer er sprake is van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit