Maaltijdservice Willaupuis

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Willaupuis voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Willaupuis? Via onze tool achterhaalt u supersnel alle services die maaltijden thuisbezorgen. Warme gerechten, of diepvriesmaaltijden die nog even in de microgolf moeten: er is veel mogelijk. Nu al voor €3,85 per maaltijd. Aanschuiven voor Karbonade gegrild met uienjus, boterbonen en witte rijst en Lasagna bolognese? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er kan meer dan u denkt! Via de maaltijddienst in Willaupuis beschikt u over verse gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteLeuze-En-Hainaut
Waarom bestellen?Professionele keuken
Postcode7904
Prijs per maaltijd€5,84
Geliefde maaltijdKipstukjes in kerriesaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Willaupuis

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in en rondom Willaupuis. We hebben het over landelijke leveranciers als Smartmat en/of Delhaize. Echter, ook heel lokaal zijn er verscheidene aanbieders en sociale voorzieningen. Elke aanbieder onderscheidt zich door een eigen type maaltijd en procedures rondom bestellen en betaling. D.m.v. maaltijdbutler.be kan u de organisaties op uw gemak vergelijken op allerlei onderdelen. Uitkomen bij de best passende service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook wat aangenamer. Twijfelt u nog? Kijk dan eerst naar een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Spelen er menu-voorkeuren als o.a. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Willaupuis? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Legio traiteurs en cateraars passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Daaropvolgend worden de ingrediënten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door dit proces blijven voedingswaarden onaangeroerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Ambachtelijk bereid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen raken niet bedorven. Meerdere maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is hier niet aan de orde.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Willaupuis. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Geschikt voor directe consumptie. Doorgaans geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

De meeste bedrijven bieden ook een premium boodschappendienst voor ouderen. Op die manier bestelt u snel praktische of verse producten als koffiecreamer of jong belegen kaas. Normaliter kosteloos afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Willaupuis vergelijken

Houdt u van een complete diepvriesmaaltijd in Willaupuis? Of houdt u juist van de meest verse koelverse maaltijden? Of heeft u liever een organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit flink wat opties die overeenstemmen met uw voorkeuren en voedingsadvies. Wat dacht u van Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie of Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten? Op deze pagina ontdekt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Leuze-En-Hainaut. Let ook goed op het proefpakket. Meestal is er een proef-mogelijkheid. U kan ambachtelijke bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig vet testen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Willaupuis voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs per maaltijd hangt namelijk af van aspecten als de aanbieder, het productieproces, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Groentesoep Met Balletjes vindt u vaak al vanaf €5,95.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Kip Op Grootmoeders Wijze wordt al bezorgd vanaf €3,65.
 • Een daghap aan huis als Tagliatelle Met Kip En Bospaddestoelen kunt u al bestellen vanaf €6,3.
Het diner is niet het enigste: Wat te denken van Ciorbă, een stukje fruit en voor de volledigheid een Pannenkoekjes achteraf. Zijn kosten voor u een probleem? Doorgaans kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Leuze-En-Hainaut voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Pannenkoeken met spek
 • Donkey Kicks Chicken
 • Varkenslapjes in jus
 • Indisch gehaktbrood
 • Stroganoff du chef

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Willaupuis regelen

 1. Inventariseer wensen

  Bedenk eerst welke vorm van een kant-en-klaar maaltijd klopt met uw eisen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de beschikbare aanbieders en maak een keuze. Bekijk met name het type maaltijden, de wijze van bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Proefpakket bestellen

  Het gros van de aanbieders werken met een goedkoop of gratis proefpakket. Vaak gaat het om 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met geschikte maaltijd-verzorgers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kan men zonder problemen nog een bestelling doen. Dikwijls kan dat door te bellen, door de menukaart in te vullen, of met de tablet. De bezorgmaaltijden worden veelal bezorgd tot in de keuken via een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met om en nabij de 20 menu’s. In het aanbod van diepvries kunt u meestal kiezen uit 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan treft men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Steeds vaker is zelf samenstellen ook mogelijk.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Praktisch alle maaltijdverstrekkers voorzien in een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Zalmfilet met bos-uitjessaus, sperziebonen en aardappelpuree en Aardappelgratin. Hierdoor zijn er voor iedereen seniorenmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis indien u deze besteld heeft. Met behulp van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De bezorgmaaltijden worden gewoonlijk door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Koelvers: wekelijks. Binnen het vriesverse segment 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een gewoon goede maaltijd bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. Elke dag een warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige senioren of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Daarom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met glutenvrij, gemalen, natriumarm, lactosevrij of misschien vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Willaupuis. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst als er iets speelt als coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit