Maaltijdservice Tourpes

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Tourpes voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Tourpes? Geholpen door deze pagina treft u gemakkelijk alle organisaties in uw regio! Warm geleverd, of vriesverse gerechten die u zelf moet opwarmen: u maakt zelf de keuze. En dat al vanaf €4,45 per maaltijd. Genieten van Rundersukade met vleesjus, gekookte aardappelen, stoofpeertjes of Kippendijrolletje met kippenjus. Groentestoverij amandel-rozijn. Gekookte aardappelen? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er is een oplossing! Dankzij de maaltijdendienst in Tourpes krijgt u heerlijke gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteLeuze-En-Hainaut
Waarom bestellen?Uitsluitend verse producten
Postcode7904
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,83
Vaak gekozen maaltijdKipfilet in mosterdsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Tourpes

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Tourpes. U kunt denken aan erkende aanbieders als Meal-Story of Wink. Ook binnen de gemeente bestaan er interessante organisaties en sociale voorzieningen. Elke optie biedt z’n eigen manier van bereiding en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be kunt u derhalve de bezorgers snel en makkelijk op een rijtje zetten. De keuze maken voor een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Kijk dan eerst naar een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met specifieke wensen als bijv. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Tourpes? Dat is niet erg! Opvallend veel traiteurs voor senioren zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met de meest verse ingrediënten. Daarna wordt het gerecht teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Om die reden blijven geur, kleur en smaak ongeschonden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Structuur en smaak blijven optimaal behouden. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis hoeft dan ook vaak niet.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Tourpes. Een prima oplossing voor bijv. senioren die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In de regel geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Diverse organisaties hebben ook een nuttige boodschappendienst voor gehandicapten. Zo haalt men moeiteloos belangrijke boodschappen als vanille vla en rauwe ham. Gewoonlijk gratis mee bezorgd tot in de keuken.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Tourpes vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Tourpes? Of geeft u de voorkeur aan een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor ouderen? Of houdt u juist van een aanbieder met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden een groot aantal soorten maaltijden die rijmen met uw gesteldheid en menu voorkeuren. Wat dacht u van Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje en Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen? Onderstaand ontdekt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de gemeente Leuze-En-Hainaut. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Steeds vaker kunt u extra voordelig ambachtelijke bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig kunstmatige toevoegingen testen. U kunt via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. U zit niet vast aan een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Tourpes voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die u betaalt hangt af van bijvoorbeeld de leverancier, de grootte van de keuken, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Penne Vier Kazen Spinazie & Tomaat kunt u al laten bezorgen vanaf €5,15.
 • Een vriesverse maaltijd als Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus vindt u vaak al vanaf €3,85.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Kipfilet, sperziebonen, gekookte aardappelen kunt u al bestellen vanaf €7,5.
De maaltijden kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Juliennesoep, extra groenten en om het compleet te maken Flensjes om mee af te sluiten. Heeft u weinig financiële middelen? Mogelijk kan u dan vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Leuze-En-Hainaut voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Beste bereide maaltijden

 • Vier-groentenstamppot
 • Kipfilet mosterdsaus
 • Rundersaucijs in jus
 • Schnitzel pepersaus
 • Spagheti carbonara

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Tourpes bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Onderzoek allereerst wat voor soort maaltijdservice in overeenkomst is met uw omstandigheden. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk aangesloten maaltijddiensten en kies een geschikte. Controleer goed het aanbod, keuze in bezorgdagen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de leveranciers stunten met een scherp geprijsd proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Op basis daarvan kunt u laagdrempelig kennismaken met bepaalde dienstverleners.

 4. Elke week een levering

  Beviel het proefpakket? In dat geval kan men gelijk nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls kan dat door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of met de tablet. De gerechten worden dikwijls geleverd aan huis door een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met om en nabij de 20 menu’s. Als we het hebben over diepvries is er een keus te maken uit 75 – 125 vaste menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan treft men een speciaal dagmenu. Steeds vaker is zelf samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Zeker. Landelijke aanbieders gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Alaska-koolvis in mosterdsaus en Stukjes rundvlees in saus. Zodoende ontvangt men altijd goede gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw leverancier.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, leveranciers werken niet met een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd nadat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via de standaard bestellijst kunt u snel en simpel – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De seniorenmaaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden elke week. In het geval van vriesvers: elke 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een voedzame maaltijd stimuleert een optimale lichamelijke gesteldheid. Elke dag een warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse ouderen of mensen met een beperking hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Om die reden onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld zoutarm, gemalen, natriumarm, glutenvrij en niet te vergeten eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Tourpes. Is uw inkomen niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij bijvoorbeeld coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit