Maaltijdservice Moustier

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Moustier voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Moustier? Door gebruik te maken van www.maaltijdbutler.be doorzoekt u moeiteloos alle aanbieders in uw regio! Een warme maaltijdvoorziening, of een kant-en-klaar maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u maakt zelf de keuze. Al beschikbaar vanaf €4,40. Genieten van Varkenslapje in jus. Gestoofde prei. Mini krieltjes paprika-tijm of Kippenbout à la bonne femme? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Dankzij de maaltijdendienst in Moustier geniet u van verse gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieHenegouwen
GemeenteFrasnes-Lez-Anvaing
Waarom bestellen?Aandacht en ambacht
Postcode7911
Prijs per gerecht€5,98
Vaak gekozen maaltijdOmelet in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Moustier

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in Moustier. Denk dan aan populaire partijen als HelloFresh of Traiteur Goossens. Maar ook lokaal zijn er verschillende instellingen en speciale eetpunten. Iedere aanbieder levert z’n eigen aanbod en bestelvoorwaarden. Aan de hand van onze vergelijker kan u de organisaties gemakkelijk naast elkaar bekijken. De keuze maken voor een geschikte aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook leuker en makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Ga dan eerst voor een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er bepaalde voorkeuren zoals o.a. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Moustier? Dat is niet erg! Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor ouderen worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Daaropvolgend worden de ingrediënten gekoeld naar onder 5⁰C. Door deze handeling blijven structuur en smaak gegarandeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Moustier. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Doorgaans gedaan door een lokale zorginstelling.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Een aantal leveranciers bieden ook een nuttige boodschappendienst voor chronisch zieken. In dat geval haalt u gelijk belangrijke boodschappen als wilde tomaten mix en chocoladevla. Normaliter gratis bezorgd tot in de keuken.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Moustier vergelijken

Zoekt u een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Moustier? Of houdt u juist van de meest verse koelverse maaltijden voor senioren? Of bent u meer op zoek naar een lokale organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er is de keuze uit een hoop thuismaaltijden die aansluiten bij uw wensen en eventuele voedingsvoorschrift. Neem nu Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel of Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree? Aan de hand van deze website vergelijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en nabij Frasnes-Lez-Anvaing. Onze tip: begin met een proefpakket. Doorgaans kunt u tegen een zeer scherpe prijs smaakvolle bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig koolhydraten proeven. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Zij werken vaak niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Moustier voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs wordt samengesteld door zaken als het bedrijf, herkomst ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree is beschikbaar vanaf €5,65.
 • Vriesverse maaltijd als Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree is verkrijgbaar vanaf €4,75.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Dieet Hamburger Witloof Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €5,75.
De recepten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Kerriesoep, een extra rauwkostsalade en een dessert als Bosvruchten yoghurt ijs om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Frasnes-Lez-Anvaing voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Top-5 bereide maaltijden

 • Zalmfilet in botersaus
 • Witlofschotel met ham
 • Gebonden goulashsoep
 • Kipfilet in roomsaus
 • Gebakken aardappels

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Moustier bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Onderzoek allereerst wat voor bezorgmaaltijd klopt met uw wensenlijstje. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de gespecialiseerde leveranciers en kies er een. Let goed op het assortiment, de bestel en bezorgopties, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Proefpakket bestellen

  De meeste leveranciers hebben een scherp geprijsd proefpakket. Typische acties zijn 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u laagdrempelig kennismaken met gespecialiseerde maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kan men gelijk een nieuwe bestelling plaatsen. Steeds vaker kan dit via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menukaart, of via de website. De maaltijden voor ouderen worden in de regel tot in de keuken geleverd via een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Binnen het koelverse segment kunt u gerechten kiezen op een lijst met pakweg 25 maaltijden. Binnen het diepvries-segment is het assortiment beperkt tot 100+ vaste menu’s. In het geval van tafeltje dekje is er vaak een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf ingrediënten combineren een mogelijkheid.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijdservices komen u tegemoet met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Denk aan Varkensfilet in jus, spruitjes en aardappelpuree of Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten. Hiermee krijgt iedereen geschikte seniorenmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Via een speciale menukaart kan men direct en zonder moeite – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten inkopen.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden voor ouderen worden meestal door een regionale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden elke 3/4 dagen. Bij vriesverse gerechten maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd is cruciaal voor uw algehele gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse bejaarden of mensen met een beperking eten volgens een bepaald dieet. Op basis daarvan kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan gemalen, glutenvrij, lactosevrij, zoutarm of juist veganistisch, vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Moustier. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: praktisch als u te maken heeft met glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit