Maaltijdservice Erpion

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Erpion voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Erpion? Middels onze tool achterhaalt u probleemloos alle firma’s die bij u thuisbezorgen. Warm geleverd, of een bezorgmaaltijd die nog even in de microgolf moeten: u maakt zelf de keuze. Dit kan al vanaf €5,20 per maaltijd. Aanschuiven voor Gepaneerde varkensschnitzel of Blinde vink, bietjes, aardappelschijfjes in kaassaus? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Dankzij de maaltijdendienst in Erpion hebt u toegang tot uitstekende gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieHenegouwen
GemeenteFroidchapelle
RecensieVoor ieder wat wils
Postcode6441
Gemiddelde menuprijs€6,88
Geliefde maaltijdPompoensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Erpion

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in Erpion. Denk aan interessante partijen als Traiteur Goossens of Home Cuisine. Ook in deze plaats zelf kan men kiezen voor verscheidene initiatieven en wijkrestaurants. Elke aanbieder heeft zo een heel eigen productaanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Middels maaltijdbutler.be kan u de services gemakkelijk op een aantal punten vergelijken. Het uitkiezen van een degelijke leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor wat minder gecompliceerd. Twijfelt u nog? Bestel in dat geval een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er menu-voorkeuren als gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Erpion? Er is een oplossing! Een groot aantal traiteurs voor senioren houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, vol verse producten en veel groenten. Vervolgens wordt het eten snel teruggekoeld. Met deze techniek blijven smaak en voedingswaarden intact. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd volledig vers
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven in goede conditie. Maanden lang op te slaan. Iedere 7 dagen inkopen doen is dus niet noodzakelijk.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Kleine en grote porties
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Erpion. Ideaal voor bijv. senioren die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaal verzorgd door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Diverse bezorgers faciliteren daarnaast een extra boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Op die manier bestelt u zonder moeite nuttige boodschappen zoals toetjes en desembrood rogge. Vaak gratis bezorgd door de vaste bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Erpion vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Erpion? Of heeft u liever echt 100% verse koelverse maaltijden? Of prefereert u een leverancier die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit veel verschillende maaltijdservices die passen bij uw uw wensen en menu voorkeuren. Wat dacht u van Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel of Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen? Via onze vergelijker vergelijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de omgeving Froidchapelle. Let ook goed op het proefpakket. Dikwijls kunt u extra voordelig verse bereide gerechten met verse producten en weinig koolhydraten uitproberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt geleverd door een lokale / regionale bezorger. U zit niet vast aan een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Erpion voor ouderen verschillen onderling enorm. Het tarief voor een maaltijd hangt namelijk af van elementen als de leverancier, het type gerecht en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool kunt u al laten bezorgen vanaf €6,5.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree kan je kopen vanaf €4,1.
 • Een warme dagschotel als Stoofpotje met peer rundvlees en puree kunt u al bestellen vanaf €5,85.
De recepten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Preisoep, een stukje fruit en iets fris zoals Roomijs na. Zijn kosten voor u een probleem? Doorgaans kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Froidchapelle voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Kip kerrie ananas met risotto
 • Gehakt, prei, aardappelpuree
 • Lamsvlees in rozemarijnsaus
 • Stamppot spitskool met kaas
 • Tortellini gevuld met kaas

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Erpion aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Check als eerst welke vorm van een bezorgmaaltijd rijmt met uw gesteldheid. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de beschikbare aanbieders en bekijk de beschikbaarheid. Bekijk met name de voedingswaarden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Probeer het proefpakket

  De meeste dienstverleners stunten met een scherp geprijsd proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Daardoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bekende maaltijdservices.

 4. Elke week een levering

  Was de proefbestelling goed? In dat geval kan men direct nog een bestelling doen. Doorgaans doet u dat door even te bellen, via de papieren bestellijst of online. De maaltijden worden gewoonlijk aan huis gebracht via een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met circa 15 menu’s. Spreken we over diepvries, dan hebt u de keuze uit 70+ vaste menu’s. Met een tafeltje dekje is er sprake van een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Steeds vaker is zelf uw menu samenstellen een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Zeker. Landelijke aanbieders werken met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Onder andere Rundersaucijsje met vleesjus, stamppot witte kool met appel of Gemalen Zalm In Vissaus Met Wortelen En Puree. Op die manier kan iedereen gebruik maken van bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Is er een minimale afname?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis op het moment dat men deze ook zelf besteld heeft. Met behulp van de standaard bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De menu’s worden in de regel door uw persoonlijke bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Koelvers: elke week 2 keer. Vriesvers: elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten vormt het fundament van een optimale lichamelijke gesteldheid. Een verse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse senioren of gehandicapten eten volgens een strikt dieet. Hierom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan gemalen, zoutarm, natriumarm, glutenvrij of wellicht veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Erpion. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden als u te maken heeft met coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en/of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit