Maaltijdservice Villers-Poterie

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Villers-Poterie voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Villers-Poterie? Met behulp van www.maaltijdbutler.be treft u supersnel alle aanbieders die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of een dagvers gerecht die een paar minuten in de microgolf gaan: de mogelijkheden zijn enorm. Te bestellen vanaf €5,40. Aanschuiven voor Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst of Rundergehakt, witlof, aardappelpuree? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Geen probleem! Geholpen door de maaltijddienst in Villers-Poterie hebt u toegang tot complete maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieHenegouwen
GemeenteGerpinnes
ReactieHeldere instructies
Postcode6280
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,84
Geliefde maaltijdKerriesoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Villers-Poterie

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die actief zijn in Villers-Poterie. Neem bijv. veel gekozen partijen als Dienstenthuis.be en Ekomenu. Ook in de gemeente zelf kan men kiezen voor verscheidene instellingen en vrijwilligersorganisaties. Elke service hanteert een heel eigen menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door gebruik te maken van www.maaltijdbutler.be kunt u derhalve de leveranciers op uw gemak op een aantal punten vergelijken. Een keuze maken voor een relevante maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier wat aangenamer. Zijn er meerdere opties? Ga dan eerst voor eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u menu-voorkeuren als o.a. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Villers-Poterie? Dat hoeft niet erg te zijn! Flink wat traiteurs en cateraars houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap worden de ingrediënten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Daardoor blijven geur, kleur en smaak optimaal behouden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen shock-freeze ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo intact. Maanden lang op te slaan. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Villers-Poterie. Ideaal voor bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Doorgaans afgehandeld door een plaatselijk restaurant.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Extra hulp mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

De meeste services hebben daarnaast een extra boodschappendienst voor senioren. Op die manier haalt u gelijk broodnodige boodschappen als margarine of afwasmiddel. Normaliter kosteloos bezorgd op een vast tijdstip.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Villers-Poterie vergelijken

Liefhebber van een voedzame diepvriesmaaltijd in Villers-Poterie? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse bezorgmaaltijden? Of zoekt u een aanbieder die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden relatief veel soorten maaltijden die aansluiten bij uw wensenlijstje en voedingsadvies. Neem nu Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree of Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree? Op deze pagina achterhaalt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Gerpinnes. Bestel eerst eens een proefpakket. Gewoonlijk kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling vers bereidde bereide gerechten met veel groenten en weinig zout uittesten. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Villers-Poterie voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die u betaalt hangt af van aspecten als de aanbieder, het type gerecht en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Macaroni Ham Kaassaus vindt u vaak al vanaf €5,95.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €5,05.
 • De daghap voor ouderen als Penne carbonara kan je kopen vanaf €6,3.
De avondmaaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Kreeftensoep, een extra salade en om het compleet te maken Schaafijs na. Heeft u weinig financiële middelen? In sommige gevallen kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Gerpinnes voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Rode kool met gehakt schotel
 • Linzensoep met bleekselderij
 • Gepaneerde kalkoenschnitzel
 • Spaghettischotel bolognese
 • Ajam pangang, nasi goreng

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Villers-Poterie bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Stel eerst vast welke vorm van een kant-en-klaar maaltijd klopt met uw eisen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijdservices en geef de voorkeur door. Check vooral het type maaltijden, op welke manieren u kunt bestellen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Proefpakket bestellen

  Het gros van de services geven een spotgoedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Op basis daarvan kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met voordelige leveranciers.

 4. Wekelijks bestellen

  Was de proefbestelling goed? Vervolgens kunt u gelijk een nieuwe menulijst invullen. Gewoonlijk doet u dat telefonisch, met behulp van de menulijst, of via de website. De (warme) maaltijden wordt doorgaans tot in de keuken geleverd via een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij de koelverse variant, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met circa 25 menu’s. Binnen het diepvries-segment kunt u meestal kiezen uit 90+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe treft men één maaltijd per dag. Bij sommige aanbieders is zelf gerechten samenstellen een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijd-verzorgers voorzien in een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree en Bruine bonenschotel, spek, kip, witte rijst. Hierdoor krijgt iedereen geschikte thuismaaltijden voor senioren! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met abonnementsvorm voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door het invullen van de menulijsten kunt u gemakkelijk – met de papieren lijst, online of telefonisch – uw wensen doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden worden gewoonlijk door een lokale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers: wekelijks. Het vriesverse assortiment 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Verse voeding bevordert uw energie en levenslust. De warme schotel is essentieel. Diverse ouderen of invaliden hebben bepaalde dieetwensen. Daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan natriumarm, glutenvrij, gemalen, zoutarm of wellicht koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Villers-Poterie. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig wanneer er sprake is van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit