Maaltijdservice Boussu-Lez-Walcourt

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Boussu-Lez-Walcourt voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Boussu-Lez-Walcourt? Met behulp van deze website vindt u probleemloos alle aanbieders die bij u thuisbezorgen. Warme gerechten, of een vriesvers maaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €4,85 per gerecht. Ouderwets genieten van Hollandse hachee en Rundertartaartje met jus. Sperziebonen. Gekookte aardappelen? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er is een oplossing! Dankzij de maaltijdendienst in Boussu-Lez-Walcourt profiteert u van ambachtelijke gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteFroidchapelle
RecensieGezond, goed en lekker
Postcode6440
Gemiddelde menuprijs€6,85
Nummer 1-maaltijdGele rijst

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Boussu-Lez-Walcourt

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in en rondom Boussu-Lez-Walcourt. Denk dan aan veel gekozen services als Yumbel of Cora. Ook in de gemeente zelf kunt u terecht bij allerlei instellingen en slagerijen. Iedere leverancier wordt bestempeld door een eigen aanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Dankzij maaltijdbutler.be kunt u dus de organisaties rustig op een rijtje zetten. Uitkomen bij een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo een stuk eenvoudiger. Eerst eens proberen? Kijk dan eerst naar een aantrekkelijk proefpakket! Is er sprake van allergieën of dieetwensen zoals bijvoorbeeld lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Boussu-Lez-Walcourt? Er is een oplossing! Opvallend veel traiteurs voor ouderen passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. Daarna wordt de maaltijd teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Om die reden blijven structuur en smaak beschermd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Heerlijke en smaakvol
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven zo erg lang goed. Weken lang goed te houden. Wekelijks een bezorger aan huis is hier niet aan de orde.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Boussu-Lez-Walcourt. Een uitkomst voor bijv. chronisch zieken waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt meteen aanschuiven! Veelvuldig op touw gezet door een lokale zorginstelling.

 • Vanuit de pan op het bord
 • 100% vers
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Een aantal bezorgers hebben ook een praktische boodschappendienst voor chronisch zieken. Zodoende haalt u eenvoudig verse of handige boodschappen als jonge kaas en palingworst. Vaak gratis bezorgd tot in de keuken.

 • Direct alles in huis
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Boussu-Lez-Walcourt vergelijken

Incidenteel eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Boussu-Lez-Walcourt? Of prefereert u een structurele oplossing zoals koelverse opwarmmaaltijden? Of neigt u meer naar een leverancier die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit relatief veel mogelijkheden die overeenstemmen met uw voorkeuren en menu voorkeuren. Genieten van de lekkerste gerechten als Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree of Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel? Op maaltijdbutler.be ziet u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Froidchapelle. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Vaak kunnen ouderen via een proefbox verse bereide gerechten met verse producten en zonder conserveringsmiddelentesten. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Er geldt geen vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Boussu-Lez-Walcourt voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die wordt gerekend wordt samengesteld door onderdelen als het bedrijf, het aanbod in gerechten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Bloemkoolsoep is beschikbaar vanaf €5,45.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel vindt u vaak al vanaf €5,5.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Kip Cordon Bleu, bloemkool, broccoli, aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €5,75.
Een verse maaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Fasolada, iets te drinken en een toetje als Aardbeien mousse als nagerecht. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Froidchapelle voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Beste bereide maaltijden

 • Champignonsoep met rundvlees
 • Stamppot spinazie a la creme
 • Koolvisfilet in mosterdsaus
 • Poffertjes met poedersuiker
 • Heldere boerengroentesoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Boussu-Lez-Walcourt aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Kijk eerst na wat voor kant-en-klaar maaltijd matcht met uw eetpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de beschikbare aanbieders en bepaal uw voorkeuren. Kijk goed na het gerechten-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Probeer het proefpakket

  De populaire leveranciers hebben een zeer betaalbaar proefpakket. Vaak gaat het om 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Daardoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met aantrekkelijke services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kunt u supersnel weer nieuwe gerechten bestellen. Meestal kan dit door even te bellen, via de papieren bestellijst of met de tablet. De kant-en-klaar maaltijden worden meestal geleverd door een lokale leverancier in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met pakweg 15 maaltijden. Binnen het diepvries-segment is er een keus te maken uit 70 – 150 blijvende maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan krijgt men een daghap, zonder keuze. Meer en meer is zelf uw menu samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijdverstrekkers hanteren een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als o.a. Tagliatelleschotel met kip en Asperge à la crème. Aardappelschijfjes met peterselie. Daardoor zijn er voor alle ouderen seniorenmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat u deze besteld heeft. Aan de hand van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u gemakkelijk – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden in de regel door een lokale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: elke week 2 keer. Bij vriesvers spreken we van 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd draagt bij aan een vitaal en energiek lichaam. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij cruciaal. Veel ouderen of mensen met een beperking eten volgens een bepaald dieet. Op basis daarvan faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. Het betreft glutenvrij, gemalen, zoutarm, lactosevrij en ook vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm, vloeibaar: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Boussu-Lez-Walcourt. Is uw inkomen niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect bij een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit