Maaltijdservice Fourbechies

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Fourbechies voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Fourbechies? Via de maaltijdservice-vergelijker achterhaalt u probleemloos alle bezorgers die aan huis leveren. Maaltijden warm bezorgd, of een vriesvers maaltijd die nog even in de microgolf moeten: het kan allemaal. Al te verkrijgen vanaf €4,35 per maal. Genieten van Risotto, roomsaus boschampignons, kip of Pannenkoekenschotel? Maar gaat het koken u moeilijk? Er is gelukkig een alternatief. Middels de maaltijdendienst in Fourbechies krijgt u heerlijke gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieHenegouwen
GemeenteFroidchapelle
ReactieVolgens Voedingsdriehoek
Postcode6440
Maaltijd prijs€6,86
Meest gekozen maaltijdTomatensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Fourbechies

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de buurt van Fourbechies. Neem grote partijen als Viangro of Meal-Story. Maar ook lokaal zijn er verschillende leveranciers en vrijwilligersorganisaties. Iedere leverancier heeft weer een eigen assortiment en bestelvoorwaarden. Middels deze website kunt u de firma’s rustig tegen elkaar afzetten. Het selecteren van een relevante maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan een stuk eenvoudiger. Zijn er meerdere opties? Start eens met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval menu-voorkeuren zoals onder andere lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Fourbechies? Er is een oplossing! Best veel traiteurs en cateraars passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met 100% verse ingrediënten. Later wordt het gerecht snel teruggekoeld. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden gegarandeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven gewaarborgd. Maanden lang op te slaan. Elke week bestellen hoef je niet te doen.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Fourbechies. Perfect voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In veel gevallen afgehandeld door een meer lokale partij.

 • Direct aanschuiven
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Meerdere aanbieders beschikken over een nuttige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zo koop men eenvoudig de supermarktartikelen als afbakbroodjes en halfvolle kwark. Normaliter kosteloos bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Fourbechies vergelijken

Liefhebber van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Fourbechies? Of heeft u liever gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor ouderen? Of prefereert u een organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn vele opwarmmaaltijden die voldoen aan uw gesteldheid en mogelijke diëten. Wat dacht u van Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree of Hutsepot Met Rookworst En Spek? Op deze pagina ontdekt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Froidchapelle. Bestel eerst eens een proefpakket. Gewoonlijk kunt u tegen een zeer scherpe prijs complete bereide gerechten met verse producten en zonder ongezonde toevoegingen keuren. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt geleverd door een lokale / regionale bezorger. Er geldt geen doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Fourbechies voor ouderen verschillen onderling enorm. Het uiteindelijke tarief hangt namelijk af van elementen als de aanbieder, het type gerecht en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus is er al vanaf €4,6.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Gemalen Zalm In Vissaus Met Wortelen En Puree kan je kopen vanaf €5,45.
 • Een daghap aan huis als Kip op Brabantse wijze. Parijse worteltjes. Aardappelpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €6,3.
De recepten kan men aanvullen met onder andere Vissoep, iets te drinken en een toetje als Taart na. Heeft u te maken met geldproblemen? In sommige gevallen kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Froidchapelle voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Hamburger, ui en champignons
 • Spinaziestamppot, braadworst
 • Jonge kabeljauw in roomsaus
 • Stamppot Zuurkool met appel
 • Kipfilet in piri piri saus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Fourbechies aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Stel eerst vast wat voor soort opwarmmaaltijd matcht met uw wensen. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de aangesloten bezorgservices en maak een keuze. Controleer goed het soort gerechten, de bestel en bezorgopties, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Bestel het proefpakket

  De professionele leveranciers verstrekken een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Zo’n aanbieding kan betekenen 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bekende aanbieders.

 4. Maaltijden afnemen

  Genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kunt u supersnel een nieuwe bestelling plaatsen. Meestal doet u dat telefonisch, door gerechten in te vullen, of met de tablet. De maaltijden voor ouderen worden niet zelden bezorgd middels een behulpzame bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met pakweg 15 gerechten. Als we het hebben over diepvries kunt u meestal kiezen uit 90+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij de tafeltje dekje service treft men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij sommige aanbieders is zelf uw bord samenstellen een speciale feature.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijdservices voorzien in een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als o.a. Koolvis met tomatensaus, worteltjes en aardappelpuree of Bami goreng met rundvlees. Daardoor zijn er voor alle ouderen thuismaaltijden voor senioren! Voor meer info neem contact op met uw leverancier.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er is geen sprake van een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis nadat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door gebruik te maken van de menulijsten kunt u gemakkelijk – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De microgolf-maaltijden worden in de regel door een eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Koelvers: om de 3 dagen. Het vriesverse aanbod om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een voedzame maaltijd bevordert een goede balans en energie. Een dagelijkse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige senioren of mensen met een beperking hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daarom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld zoutarm, natriumarm, lactosevrij, glutenvrij of juist koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Fourbechies. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij een situatie als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit