Maaltijdservice Loverval

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Loverval voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Loverval? Aan de hand van deze website doorzoekt u eenvoudig alle services in uw regio! Een warme maaltijdservice, of koelverse maaltijden die nog even in de microgolf moeten: het kan allemaal. Dit kan al vanaf €4,45. Smullen van Lasagna bolognese of Kippensoep? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft niet erg te zijn! Middels de maaltijdendienst in Loverval beschikt u over vers bereidde maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieHenegouwen
GemeenteGerpinnes
RecensieEenvoudig te verwarmen
Postcode6280
Gemiddelde prijs€6,83
Nummer 1-maaltijdLinzensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Loverval

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in en rondom Loverval. Neem bijv. belangrijke bezorgers als Yumbel en 0. Maar ook lokaal kan men kiezen voor uitstekende initiatieven en verswinkels. Elke partij levert een “eigen” productaanbod en voorwaarden. Via deze pagina kunt u derhalve de bezorgdiensten gemakkelijk naast elkaar zetten. Het selecteren van een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook wat overzichtelijker. Twijfelt u nog? Profiteer nu van een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er maaltijdvoorkeuren zoals onder andere kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Loverval? Dat is niet erg! Nogal wat traiteurs en cateraars worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met uitsluitend verse groenten. Hierna worden deze maaltijden snel teruggekoeld. Zo blijven smaak en voedingswaarden ongeschonden. Het is 1 week houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct razendsnel ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven zo erg lang goed. Voor meerdere maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is dan ook overbodig.

 • Lang houdbaar
 • Porties ruim voldoende
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Loverval. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Doorgaans geïnitieerd door een plaatselijk restaurant.

 • Vanuit de pan op het bord
 • 100% vers
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Een aantal aanbieders voorzien in een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Op die manier krijgt men moeiteloos verse of handige boodschappen als koffiecreamer en thee. Doorgaans zonder extra kosten bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Op een vast moment in de week
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Loverval vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Loverval? Of houdt u juist van een blijvende oplossing als koelverse seniorenmaaltijden? Of prefereert u een instelling die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit veel verschillende opties die matchen met uw situatie en mogelijke diëten. Wat dacht u van Dieet Hamburger Viergroentenstamppot of Kip Op Grootmoeders Wijze? Hieronder ontdekt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Gerpinnes. Overweeg ook altijd het proefpakket. Meestal kunt u extra voordelig heerlijke bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder conserveringsmiddelenkeuren. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Loverval voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs wordt gevormd door factoren als het bedrijf, het soort maaltijd, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus vindt u vaak al vanaf €6,35.
 • Een vriesverse maaltijd als Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst is beschikbaar vanaf €4.
 • Een warme daghap voor senioren als Zalmfilet in botersaus bestelt u vanaf €7,45.
De gerechten kan uitgebreid worden. Bestel ook Okrosjka, extra groenten en voor de volledigheid een Boerenjongens mousse achteraf. Heeft u moeite met de financiën? Doorgaans kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Gerpinnes voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Beste bereide maaltijden

 • Bloemkool cordonbleu schotel
 • Nasi goreng, quorn, satésaus
 • Reepjes varkensvlees in jus
 • Tagliatelleschotel met kip
 • Ajam pangang, bami goreng

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Loverval aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Ga eerst na wat voor bezorgmaaltijd klopt met uw eetpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk beschikbare maaltijd-bedrijven en geef de voorkeur door. Achterhaal altijd eerst de versheid van ingrediënten, de wijze van bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Proefpakket bestellen

  De belangrijkste maaltijd-verzorgers hanteren een voordelig proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met geschikte services.

 4. Bestellingen plaatsen

  Bevalt het proefpakket? Dan kunt u elke dag een nieuwe menulijst invullen. Bij veel aanbieders doet u dit telefonisch, met behulp van de menulijst, of via de website. De seniorenmaaltijden worden niet zelden bezorgd middels een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij de koelverse variant, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met circa 15 menu’s. Bij diepvries is er een keus te maken uit 90+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe gebruikt men een daghap, zonder keuze. Steeds vaker is zelf uw bord samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijdverstrekkers hebben een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Kip satésaus, Tjaptjoy en witte rijst of Spaghetti met broccoli. Zo kan iedereen genieten van seniorenmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd indien u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door het invullen van de welbekende bestellijst kan men eenvoudig – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Hoe werken de leveringen?

De verse maaltijden worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. In het geval van koelvers: elke 3/4 dagen. Bij vriesvers is dat 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Verse voeding vormt de basis voor uw lichamelijke gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse bejaarden of beperkten eten volgens een strikt dieet. Mede daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het betreft zoutarm, gemalen, glutenvrij, natriumarm en ook koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch, vloeibaar: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Loverval. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit