Maaltijdservice Machelen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Machelen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Machelen? Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be achterhaalt u snel en simpel alle organisaties die maaltijden thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een koelverse maaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: u kunt alle kanten op. Verkrijgbaar vanaf €5,05 per persoon. Genieten van Wrap kip madras of Kipgyros Rijst? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Met behulp van de maaltijdendienst in Machelen krijgt u gezonde maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteZulte
ReactieGemakkelijk bestellen
Postcode9870
Gemiddelde prijs€6,06
Nummer 1-maaltijdRunderlapje in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Machelen

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die actief zijn in Machelen. Neem erkende bezorgers als 15Gram en Prego. Ook in de gemeente zelf kunt u terecht bij tal van instanties en sociale voorzieningen. Iedere leverancier heeft zo een eigen keuken en procedures rondom bestellen en betaling. Door gebruik te maken van www.maaltijdbutler.be kan u de services overzichtelijk op een rijtje zetten. Het uitzoeken van een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Bestel in dat geval een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er voorkeuren zoals onder andere gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Machelen? Dat is niet erg! Legio traiteurs voor senioren zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met uitsluitend verse groenten. Nadien worden deze maaltijden direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven structuur en smaak intact. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak en gezonde vitaminen blijven gewaarborgd. 10 weken lang eetbaar. Continue bestellingen plaatsen hoef je niet te doen.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Machelen. Vaak toegepast door bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Doorgaans gedaan door een meer lokale partij.

 • Warm thuisbezorgd
 • 100% vers
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Diverse firma’s voorzien in een nuttige boodschappendienst voor senioren. Hiermee koop men eenvoudig de boodschappen zoals sappen en vlokken. Normaliter zonder bezorgkosten op een vooraf gekozen moment.

 • Direct alles in huis
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Machelen vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Machelen? Of geeft u de voorkeur aan gezonde en lekkere koelverse bezorgmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een service die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden diverse bezorgmaaltijden die overeenstemmen met uw wensenlijstje en eventuele dieet. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen en Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree? Aan de hand van deze website treft u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Zulte. Let ook goed op het proefpakket. Gewoonlijk kunnen ouderen via een proefbox de lekkerste bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig koolhydraten uittesten. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden bezorgd door een persoonlijke bezorger. Er is geen sprake van een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Machelen voor ouderen verschillen onderling enorm. Het tarief voor een maaltijd wordt gevormd door factoren als de leverancier, het aanbod in gerechten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Boereworst Met Wortelstamppot is er al voor €5,8.
 • Diepvriesmaaltijd als Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel wordt al bezorgd vanaf €4.
 • Een warme daghap voor senioren als Zalmfiletstukjes in bieslooksaus, gesmoorde prei en aardappelpuree wordt al bezorgd vanaf €5,7.
Een verse maaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Hot pot, een extra rauwkostsalade en niet te vergeten een toetje als Pannenkoekjes om mee af te sluiten. Heeft u te maken met geldproblemen? Dan kunt u mogelijk vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Zulte voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Penne pesto, kip, groene groenten
 • Raapstelen stamppot met beenham
 • Runderhachee, stamppot hutspot
 • Draadjesvlees in rode wijnsaus
 • Rundergehaktballetjes in saus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Machelen bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Kijk eerst na wat voor type thuismaaltijd matcht met uw voedingspatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de aangesloten maaltijddiensten en bekijk de beschikbaarheid. Achterhaal altijd eerst het type maaltijden, keuze in bezorgdagen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De professionele maaltijdservices hanteren een spotgoedkoop proefpakket. Denk dan aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zodoende kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bekende aanbieders.

 4. Vaste levermomenten

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Vervolgens kan men gelijk nog een bestelling doen. Doorgaans kan dit per telefoon, via de papieren bestellijst of met de tablet. De seniorenmaaltijden worden niet zelden geleverd door een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment profiteert u van een menukaart met grofweg 20 menu’s. Binnen het diepvries-segment hebt u de keuze uit 70+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan treft men een vast weekmenu. In sommige gevallen is zelf samenstellen ook een optie.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste leveranciers komen u tegemoet met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Bijvoorbeeld Varkenshaasje in pepersaus en Linzensoep met bleekselderij. Zo zijn er voor iedereen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Middels de welbekende bestellijst kan men op eigen houtje – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er geleverd?

De bezorgmaaltijden worden vaak door een vaste bezorgdienst elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden 2 wekelijks. Binnen het vriesverse segment om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een gewoon goede maaltijd bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een verse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Veel bejaarden of invaliden eten volgens een bepaald dieet. Mede daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met lactosevrij, zoutarm, gemalen, glutenvrij of wellicht vegetarisch, koolhydraatarm, veganistisch, eiwitrijk: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Machelen. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: ideaal als u te maken heeft met glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat als slikken & kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit