Maaltijdservice Bourseigne-Neuve

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bourseigne-Neuve voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Bourseigne-Neuve? Aan de hand van onze tool bekijkt u probleemloos alle bedrijven die bij u thuisbezorgen. Warm geleverd, of een dagvers maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u bepaalt het helemaal zelf. En dat al vanaf €4,15. Genieten van Rundersaucijsje met vleesjus, gebakken aardappelen, spinazie à la crème of Schnitzel, sperziebonen, gebakken aardappelen? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. D.m.v. de maaltijddienst in Bourseigne-Neuve ontvangt u smaakvolle maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteGedinne
ReactieWat een uitkomst
Postcode5575
Gemiddelde prijs€5,16
Meest gekozen maaltijdKipsaté en ei met bami goreng

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Bourseigne-Neuve

We zien meer en meer maaltijdendiensten die bezorgen in Bourseigne-Neuve. Neem landelijke services als Colruyt of Spar. Maar ook op regionaal niveau zien we prima organisaties en zorginstellingen. Elke organisatie heeft weer een heel eigen keuken en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Aan de hand van maaltijdbutler.be kunt u derhalve de bezorgdiensten probleemloos vergelijken op allerlei onderdelen. Het selecteren van een geschikte aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij op die manier een stuk gemakkelijker. Zijn er nog twijfels? Ga dan eerst voor een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u te maken met allergieën of dieetwensen zoals bijv. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Bourseigne-Neuve? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Steeds meer traiteurs voor ouderen worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd kakelverse ingrediënten. Later wordt het eten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak gegarandeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en shock-freeze ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven in goede conditie. Meerdere maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is dan ook overbodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bourseigne-Neuve. Ideaal voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Normaal op touw gezet door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verscheideneservices beschikken over een extra boodschappendienst voor ouderen. Daarmee haalt men direct de boodschappen zoals chocolade en gekookte achterham. In algemene zin zonder bezorgkosten op een vast tijdstip.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Bourseigne-Neuve vergelijken

Houdt u van een complete diepvriesmaaltijd in Bourseigne-Neuve? Of prefereert u echt 100% verse koelverse maaltijden voor senioren? Of zoekt u een bedrijf die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden een groot aantal bezorgmaaltijden die overeenstemmen met uw gesteldheid en eventuele dieet. U kunt denken aan Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree of Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen? Hieronder ziet u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en nabij Gedinne. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Doorgaans kan men voor aantrekkelijke prijzen vers bereidde bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig koolhydraten keuren. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. U zit niet vast aan een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bourseigne-Neuve voor ouderen variëren nogal. Het uiteindelijke tarief hangt namelijk af van o.a. de aanbieder, de mate van versheid, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen vindt u vaak al vanaf €5,55.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen is verkrijgbaar vanaf €4,85.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel is beschikbaar vanaf €7,5.
De maaltijden is vaak uit te breiden met o.a. Dopewtensoep, een gezonde salade en voor de volledigheid een Berlinerbol na. Heeft u een laag inkomen? Soms kan u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Gedinne voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Boerengehaktschotel
 • Varkenslapje in jus
 • Gepofte aardappels
 • Prei-gehaktschotel
 • Stamppot zuurkool

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bourseigne-Neuve aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Kijk eerst na wat voor seniorenmaaltijd past bij uw eisen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de professionele maaltijdservices en kies er een. Bekijk met name het soort gerechten, op welke manieren u kunt bestellen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Bestel het proefpakket

  De professionele aanbieders stunten met een extra goedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met professionele dienstverleners.

 4. Bezorgafspraken maken

  Genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kunt u dagelijks een nieuwe menulijst invullen. Meestal is dat mogelijk telefonisch, via de papieren bestellijst of via de iPad. De menu’s worden meestal geleverd door een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met grofweg 30 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 100+ vaste menu’s. Bij de tafeltje dekje service heeft u te maken met een vaststaand menu per dag. In sommige gevallen is zelf uw menu samenstellen ook mogelijk.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Zeker. Landelijke services werken met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Neem nou Hamburger, uiensaus, appelmoes, gebakken aardappelen of Kip naar oma’s recept, gebakken aardappelen. Zo zijn er voor iedereen opwarmmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Is er een minimale afname?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als u zelf een bestelling geplaatst heeft. Aan de hand van een handige bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de levering?

De seniorenmaaltijden worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers: 2 wekelijks. Vriesvers: maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd is cruciaal voor een goede balans en energie. Een dagelijkse warme schotel is essentieel. Sommige senioren of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Om die reden onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan glutenvrij, gemalen, zoutarm, lactosevrij en niet te vergeten vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Bourseigne-Neuve. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit