Maaltijdservice Gedinne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Gedinne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Gedinne? Met behulp van onze tool bekijkt u probleemloos alle leveranciers die bij u thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of een koelverse maaltijd die nog even in de microgolf moeten: u kunt alle kanten op. En dat al vanaf €3,60 p.p. Flink uitpakken met Champignon omelet en Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er kan meer dan u denkt! Geholpen door de maaltijddienst in Gedinne ontvangt u ambachtelijke gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieNamen
GemeenteGedinne
ReactieOok vegatarisch en vis
Postcode5575
Maaltijd prijs€6,22
Populaire maaltijdZomerzuurkool met casselerrib

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Gedinne

We zien meer en meer maaltijdendiensten die bezorgen in Gedinne. We hebben het over populaire bezorgers als Prego of Delhaize. Echter, ook heel lokaal bestaan er allerlei instanties en verswinkels. Ieder bedrijf heeft weer een “eigen” manier van bereiding en voorwaarden. Middels maaltijdbutler.be kan u de bezorgers overzichtelijk met elkaar vergelijken. Het uitkiezen van de best passende maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Profiteer nu van een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Bestaan er voorkeuren zoals bijv. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Gedinne? Dat hoeft niet erg te zijn! Een groot aantal traiteurs voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Vervolgens worden deze producten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Zo blijven voedingsstoffen en smaak ongeschonden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven optimaal behouden. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Gedinne. Vaak toegepast door bijv. ouderendie de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In veel gevallen geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Diverse organisaties voorzien in een praktische boodschappendienst voor gehandicapten. Hiermee bestelt u eenvoudig broodnodige boodschappen als koffieroomcups of chocopasta. In de regel kosteloos bezorgd op een vast tijdstip.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Gedinne vergelijken

Liefhebber van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Gedinne? Of geeft u de voorkeur aan een blijvende oplossing als koelverse seniorenmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een service die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn vele thuismaaltijden die overeenstemmen met uw wensen en diëten/allergieën. U kunt denken aan Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen of Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst? Op deze pagina ontdekt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en nabij Gedinne. Let ook goed op het proefpakket. Vaak kunt een voor een lage prijs voedzame bereide gerechten met veel voedingsstoffen en zonder ongezonde toevoegingen proeven. U kunt via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden bezorgd door uw eigen bezorger. Er is geen sprake van een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Gedinne voor ouderen wijken nogal af. De prijs hangt af van factoren als de organisatie, kwaliteit van ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst kunt u al laten bezorgen vanaf €6,3.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen is beschikbaar vanaf €3,95.
 • Een thuisbezorgde daghap als Varkensvlees in satésaus met nasi goreng is beschikbaar vanaf €5,65.
De maaltijden hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Kippensoep, een lekker bijgerecht en om het compleet te maken Vanille/Kersen mousse achteraf. Beschikt u niet over voldoende geld? Wellicht kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Gedinne voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Bloemkool cordonbleu schotel
 • Nasi goreng, quorn, satésaus
 • Reepjes varkensvlees in jus
 • Tagliatelleschotel met kip
 • Ajam pangang, bami goreng

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Gedinne aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Trek eerst na welke vorm van een seniorenmaaltijd in lijn is met uw wensen. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk populaire maaltijd-bedrijven en maak een keuze. Let met name op het type maaltijden, op welke manieren u kunt bestellen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Begin met het proefpakket

  De populaire dienstverleners bieden een scherp geprijsd proefpakket. Denk dan aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met geschikte maaltijdservices.

 4. Een vaste leverdag

  Was de proefbestelling goed? Gelukkig, nu kunt u snel en simpel weer nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker doet u dat door te bellen, door de menukaart in te vullen, of met de tablet. De menu’s worden standaard tot in de keuken geleverd via een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan profiteert u van een menukaart met ongeveer 15 gerechten. Bij diepvries hebt u de keuze uit 100+ blijvende menu’s. Rondom tafeltje dekje treft men een vast weekmenu. Soms is zelf gerechten samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Zeker. Landelijke dienstverleners bieden een groot aanbod aan dieetmaaltijden. ZoalsSchnitzel met gebakken aardappels en Omelet in bearnaisesaus. Zilvervliesrijst-groenteschotel. Daardoor zijn er voor iedereen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd indien men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Met behulp van de unieke menukaart / lijst kan men direct en zonder moeite – op meerdere manieren – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De opwarmmaaltijden worden vaak door een eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van elke week 2 keer. In het geval van vriesvers: maandelijks.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een goede maaltijd stimuleert een goede balans en energie. Een dagverse warme schotel is heel belangrijk. Sommige bejaarden of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Hierom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met natriumarm, gemalen, glutenvrij, lactosevrij en ook veganistisch, eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Gedinne. Heeft u een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig als er iets speelt als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente