Maaltijdservice Bourseigne-Vieille

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bourseigne-Vieille voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Bourseigne-Vieille? Via deze pagina treft u eenvoudig alle services die maaltijden thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of opwarmmaaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u bepaalt het helemaal zelf. Nu al voor €5,00 per maaltijd. Aan tafel voor Kipfiletstukjes in pestosaus. Toscaanse groentemix. Cannelloni. en Zalmfilet in roomsaus? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er is gelukkig een alternatief. D.m.v. de maaltijddienst in Bourseigne-Vieille smult u weer van verse gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieNamen
GemeenteGedinne
ReactieEen verademing
Postcode5575
Prijs per gerecht€5,17
Maaltijd-topperTortellini met gehakt en kaas

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Bourseigne-Vieille

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in Bourseigne-Vieille. Denk aan populaire partijen als 15Gram of Foodbag. Ook in de gemeente zelf ontstaan er verschillende organisaties en restaurants. Elke partij levert een “eigen” keuken en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Aan de hand van deze pagina kan u de bezorgers snel en makkelijk op een aantal punten vergelijken. Het uitkiezen van een goede verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende wat overzichtelijker. Eerst kijken of het wat is? Ga dan eerst voor een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u dieetwensen als o.a. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Bourseigne-Vieille? Er kan meer dan u denkt! Opvallend veel traiteurs en cateraars passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met de meest verse ingrediënten. Hierna worden deze producten snel teruggekoeld. Zo blijven voedingswaarden intact. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Vers van het land
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken ingevroren via de shock-freeze methode. Kleur, smaak en geur blijven zo intact. Meerdere maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is hier niet aan de orde.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bourseigne-Vieille. Vaak toegepast door bijv. hulpbehoevenden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In de regel gedaan door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct na bereiding geleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Veel organisaties hanteren ook een handige boodschappendienst voor ouderen. In dat geval krijgt u zonder moeite de supermarktartikelen als gebraden gehakt en leverworst. Niet zelden gratis afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Bourseigne-Vieille vergelijken

Liefhebber van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Bourseigne-Vieille? Of neigt u meer naar een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor senioren? Of neigt u meer naar een organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit een hoop opties die kloppen met uw omstandigheden en eetpatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus of Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool? Aan de hand van deze website treft u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Gedinne. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. In veel gevallen is er een proef-mogelijkheid. U kan de lekkerste bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder conserveringsmiddelenproeven. U kunt via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt bezorgd door uw eigen bezorger. U zit niet vast aan een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bourseigne-Vieille voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs per maaltijd hangt namelijk af van zaken als de leverancier, het productieproces, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen is er al vanaf €6,05.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten is er al voor €4,7.
 • De daghap voor ouderen als Gepaneerde varkensschnitzel kunt u al laten bezorgen vanaf €7,3.
Het eten is niet waar het bij blijft. Ook Consommé, een gezonde salade en voor de volledigheid een Vanille ijs als nagerecht. Beschikt u niet over voldoende geld? Wellicht kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Gedinne voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Gekookte aardappels
 • Runderlever in saus
 • Parijse worteltjes
 • Slavink in uienjus
 • Macaroni met kaas

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bourseigne-Vieille regelen

 1. Inventariseer wensen

  Kijk eerst na wat voor type kant-en-klaar maaltijd rijmt met uw eetpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk aangeraden maaltijdservices en selecteer er een. Bekijk met name het type maaltijden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Probeer het proefpakket

  De meeste maaltijdservices geven een scherp geprijsd proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zo kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bepaalde leveranciers.

 4. Een vaste leverdag

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kan men gemakkelijkeen nieuwe bestelling plaatsen. Vaak doet u dat via telefoon, met behulp van de menukaart, of email / internet. Het eten wordt doorgaans geleverd door een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met gemiddeld 20 gerechten. In het aanbod van diepvries kan men kiezen uit 50 – 100 blijvende menu’s. Bij de tafeltje dekje service gebruikt men een daghap, zonder keuze. Meer en meer is zelf uw menu samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, de meeste aanbieders werken met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Zoals bijv. Runderstoofpotje, groentemix met kalkoenblokjes en aardappelpuree en Verse rauwkostsalade. Handig, want zo krijgt iedereen geschikte opwarmmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw leverancier.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er geldt geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen in het geval men deze ook zelf besteld heeft. Middels de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of op papier – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De bezorgmaaltijden worden vaak door een vaste bezorgdienst op een terugkerend moment in de week geleverd. In het geval van koelvers: 1 of 2 keer per week. Het vriesverse assortiment elke 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een maaltijd met voldoende groenten draagt bij aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagverse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Diverse senioren of hulpbehoevenden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met glutenvrij, lactosevrij, gemalen, zoutarm en niet te vergeten koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Bourseigne-Vieille. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij bijvoorbeeld coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en/of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit