Maaltijdservice Geetbets

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Geetbets voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Geetbets? D.m.v. onze vergelijker achterhaalt u snel en simpel alle aanbieders in de buurt! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een dagvers maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: u bepaalt het helemaal zelf. Dit kan al vanaf €4,85 p.p. Genieten van Rookworst met vleesjus, stamppot andijvie of Raapstelen stamppot met beenham? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Middels de maaltijdendienst in Geetbets krijgt u de lekkerste gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteGeetbets
ReactieLekkerste seizoensmaaltijden
Postcode3450
Gemiddelde menuprijs€6,71
Vaak gekozen maaltijdAspergesoep vg

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Geetbets

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Geetbets. We hebben het over erkende bezorgers als Colruyt of Colruyt. Ook in deze plaats zelf kunt u terecht bij allerlei instellingen en zorginstellingen. Elk bedrijf hanteert een eigen aanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Aan de hand van www.maaltijdbutler.be kan u de leveranciers snel en makkelijk naast elkaar bekijken. Het uitkiezen van een solide maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve een stuk gemakkelijker. Zijn er nog twijfels? Start eens met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er speciale voorkeuren zoals o.a. kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Geetbets? Ook dan bent u welkom! Steeds meer traiteurs voor bejaarden passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met de meest verse ingrediënten. Daaropvolgend worden deze producten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Daardoor blijven voedingswaarden in topconditie. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven zo intact. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is geen verplichting.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Geetbets. Een uitkomst voor bijv. ouderendie geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Er is geen verdere handeling nodig. Normaal gedaan door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verscheideneaanbieders voorzien in een handige boodschappendienst voor senioren. Hiermee koop u moeiteloos de boodschappen zoals havermout of pindakaas. In algemene zin gratis bezorgd op een vast tijdstip.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Geetbets vergelijken

Houdt u van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Geetbets? Of heeft u liever een wekelijkse bezorgde koelverse thuismaaltijden? Of heeft u liever een lokale organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn relatief veel type aanbieders die aansluiten bij uw wensen en menu voorkeuren. Denk maar aan Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree of Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree? Op deze pagina vergelijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de streek Geetbets. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. In veel gevallen kan men voor aantrekkelijke prijzen voedzame bereide gerechten met lekker veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen testen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Zij werken vaak niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Geetbets voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief heeft te maken met elementen als de aanbieder, het type gerecht en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenworst Spinazie Puree vindt u vaak al vanaf €6.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Champignonroomsoep kan je kopen vanaf €3,95.
 • Een warme dagschotel als Varkensvlees, champignonsaus, broccoli, aardappelpuree peterselie-bieslook wordt al bezorgd vanaf €7,1.
De gerechten is niet het enigste: Wat te denken van Kerriesoep, iets te drinken en iets lichts zoals Slagroom om mee af te sluiten. Heeft u een laag inkomen? Mogelijk kan u dan een subsidie of regeling treffen met de gemeente Geetbets voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Pannenkoekenschotel
 • Boerengehaktschotel
 • Runderlever in saus
 • Gepofte aardappels
 • Kippenbout in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Geetbets regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Bedenk eerst wat voor maaltijdservice in overeenkomst is met uw situatie. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk beschikbare maaltijdservices en kies er een. Let goed op het type maaltijden, de wijze van bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote leveranciers hanteren een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Zo’n aanbieding kan betekenen 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u laagdrempelig kennismaken met geschikte services.

 4. Vaste levermomenten

  Genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kan men overzichtelijk een nieuwe bestelling doorgeven. Steeds vaker doet u dit per telefoon, door de menukaart in te vullen, of email / internet. De maaltijden worden vaak thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij de koelverse variant, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ruwweg 20 gerechten. Als we het hebben over diepvries is het assortiment beperkt tot 70+ vaste menu’s. Met een tafeltje dekje treft men een speciaal dagmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf ingrediënten combineren ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, de meeste leveranciers hanteren een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Zoals bijv. Champignonsoep met rundvlees of Aardappelpannenkoeken. Op die manier kan iedereen genieten van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd indien u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door het invullen van de menulijsten kunt u wekelijks zelf – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De microgolf-maaltijden worden normaliter door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers is dat elke week 2 keer. Het vriesverse aanbod 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten is van belang voor uw energie en levenslust. Een verse warme schotel is essentieel. Veel bejaarden of beperkten eten volgens een strikt dieet. Daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met gemalen, glutenvrij, zoutarm, lactosevrij en ook vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Geetbets. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden als er iets speelt als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en/of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente