Maaltijdservice Landen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Landen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Landen? Met behulp van deze website doorzoekt u snel en simpel alle organisaties in uw eigen gemeente. Tafeltje dekje, of diepvriesmaaltijden die u zelf moet opwarmen: u kunt alle kanten op. Dit kan al vanaf €5,30 p.p. Ouderwets genieten van Varkensgehaktbal met vleesjus, aardappelpuree, broccoli en Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er is een oplossing! Dankzij de maaltijdendienst in Landen geniet u van uitstekende gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteLanden
ReactieGebalanceerde maaltijden
Postcode3400
Gemiddelde prijs€6,69
Geliefde maaltijdSpekpannenkoek

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Landen

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de regio van Landen. Bijvoorbeeld grote services als Smartmat en 0. Echter, ook heel lokaal kan men kiezen voor interessante instanties en slagerijen. Ieder bedrijf wordt gekenmerkt door zijn eigen menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door gebruik te maken van onze tool kan u de firma’s eenvoudig tegen elkaar afzetten. Het uitzoeken van een geschikte verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan wat minder gecompliceerd. Zijn er nog twijfels? Ga dan eerst voor een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u te maken met maaltijdvoorkeuren zoals bijv. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Landen? Geen probleem! Best veel traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met uitsluitend verse groenten. In de volgende stap wordt het eten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Met deze techniek blijven voedingswaarden gewaarborgd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Meest verse maaltijden
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen raken niet bedorven. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Landen. Een goede vervanger voor bijv. chronisch zieken die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Er is geen verdere handeling nodig. Doorgaans gedaan door een lokale zorginstelling.

 • Warm thuisbezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Een aantal bezorgers hebben ook een nuttige boodschappendienst voor chronisch zieken. Hiermee krijgt men eenvoudig de supermarktartikelen als koffiepads en zakdoekjes. Veelal kosteloos afgeleverd met de maaltijden.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Landen vergelijken

Liefhebber van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Landen? Of geeft u de voorkeur aan een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden? Of neigt u meer naar een lokale organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden verscheidene thuismaaltijden die passen bij uw uw eisen voedingspatroon. Neem nu Kip Kerriesaus Met Rijst of Dieet Kippenworst Spinazie Puree? Verderop achterhaalt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Landen. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Meestal kan men voor aantrekkelijke prijzen ambachtelijke bereide gerechten met veel groenten en weinig zout testen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden bezorgt door uw eigen bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Landen voor ouderen lopen zeer uiteen. Het tarief voor een maaltijd hangt namelijk af van factoren als de leverancier, het aanbod in gerechten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal kunt u al bestellen vanaf €4,8.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli wordt al bezorgd vanaf €4,8.
 • Een thuisbezorgde daghap als Beef Squats is beschikbaar vanaf €6,4.
Het eten kan men aanvullen met onder andere Kokos-bonensoep, extra groenten en een dessert als Clafoutis als nagerecht. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Landen voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Kip Andorra schotel
 • Andijvie a la creme
 • Ribkarbonade in jus
 • Gebakken kibbeling
 • Broccoli kaassaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Landen aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Achterhaal eerst wat voor soort thuismaaltijd matcht met uw eetpatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de gespecialiseerde bezorgdiensten en bepaal uw voorkeuren. Bekijk met name het aanbod, de wijze van bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De meeste maaltijdservices werken met een scherp geprijsd proefpakket. Denk dan aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met voordelige maaltijdservices.

 4. Vaste levermomenten

  Beviel het proefpakket? In dat geval kunt u probleemloos een nieuwe bestelling plaatsen. Bij veel aanbieders kan dat via de telefoon, via de papieren bestellijst of via internet. De maaltijden worden dikwijls geleverd aan huis door een vertrouwde bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst van zo’n 20 gerechten. Als we het hebben over diepvries kunt u meestal kiezen uit 75 – 125 vaste maaltijden. Bij tafeltje dekje gebruikt men een vast weekmenu. Soms is zelf uw bord samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel leveranciers bieden een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Gepaneerde varkensschnitzel of Kalkoenbiefstukjes met jus, appel-mango compote en gekookte aardappelen. Op die manier kan iedereen gebruik maken van bezorgmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats indien men deze ook zelf besteld heeft. Middels een speciale menukaart kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijden inplannen.

Hoe werken de leveringen?

De gerechten worden in de regel door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Koelvers: elke 3/4 dagen. Vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een goede maaltijd heeft invloed op een vitaal en energiek lichaam. Een verse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse senioren of gehandicapten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daarom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan zoutarm, gemalen, natriumarm, glutenvrij of wellicht koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch, eiwitrijk: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Landen. Voor ouderen met een laag inkomen bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig als u te maken heeft met een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente