Maaltijdservice Zoutleeuw

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zoutleeuw voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Zoutleeuw? Met behulp van deze website vergelijkt u moeiteloos alle firma’s die aan huis leveren. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of dagverse maaltijden die nog even in de microgolf moeten: u kunt alle kanten op. Te bestellen vanaf €4,95 per persoon. Genieten van Kibbeling met kruidendip en Wokgroenten? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Geen probleem! Via de maaltijddienst in Zoutleeuw smult u weer van vers bereidde maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteZoutleeuw
Waarom bestellen?Persoonlijk en herkenbaar
Postcode3440
Gemiddelde prijs€6,7
Vaak gekozen maaltijdRunderbouillon

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Zoutleeuw

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Zoutleeuw. We hebben het over veel gekozen partijen als Yumbel en/of 0. Maar ook lokaal ontstaan er verscheidene instanties en wijkrestaurants. Elke aanbieder biedt een heel eigen keuken en voorwaarden. Met behulp van deze pagina kan u de firma’s probleemloos naast elkaar bekijken. Het selecteren van een goede verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan leuker en makkelijker. Eerst eens proberen? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Spelen er specifieke wensen als bijvoorbeeld gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Zoutleeuw? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Meer en meer traiteurs en cateraars houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met de meest verse ingrediënten. Hierna worden de ingrediënten gekoeld naar onder 5⁰C. Door dit proces blijven smaak en vitamines beschermd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • 100% dagvers
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak gaan zo niet verloren. Voor meerdere maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is dan ook overbodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Eenvoudig op te warmen
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zoutleeuw. Perfect voor bijv. chronisch zieken die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Meestal georganiseerd door lokale vrijwilligers.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Maximale versheid
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Een aantal leveranciers hanteren ook een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Daarmee koop u snel praktische of verse producten als chocolade of stroopwafels. Doorgaans zonder bezorgkosten met de maaltijden.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Zoutleeuw vergelijken

Zoekt u een uitstekende diepvriesmaaltijd in Zoutleeuw? Of zoekt u echt 100% verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of prefereert u een aanbieder die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn veel verschillende type aanbieders die voldoen aan uw wensenlijstje en mogelijke allergieën. Denk maar aan Dieet Gentse Waterzooi of Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen? Via onze vergelijker bekijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Zoutleeuw. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Meestal kunt u tegen een zeer scherpe prijs heerlijke bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig koolhydraten uittesten. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De maaltijden worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. U zit niet vast aan een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Zoutleeuw voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die wordt gerekend heeft te maken met aspecten als het bedrijf, het aanbod in gerechten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus kunt u al laten bezorgen vanaf €4,85.
 • Vriesverse maaltijd als Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt wordt al bezorgd vanaf €5,25.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Risotto, bospaddestoelen is beschikbaar vanaf €5,7.
Een verse maaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Venkelsoep, een extra rauwkostsalade en een dessert als Vanille ijs als afsluiter. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan men vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Zoutleeuw voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Top-5 bereide maaltijden

 • Jumping Jack Salmon
 • Gebakken aardappels
 • Varkenslapje in jus
 • Gebakken krieltjes
 • Witlof a la creme

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Zoutleeuw regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Stel eerst vast welk soort kant-en-klaar maaltijd past bij uw wensenlijstje. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk aangesloten leveranciers en selecteer er een. Bekijk met name het assortiment, de bestel en bezorgopties, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  Het gros van de aanbieders hebben een voordelig proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zodoende kunt u op een prettige manier kennismaken met geschikte leveranciers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was de proefbestelling goed? Dan kan men moeiteloos nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans is dat mogelijk door te bellen, met behulp van de menulijst, of met de computer. Uw bestelling wordt dikwijls thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ruwweg 25 maaltijden. In het aanbod van diepvries is er een keus te maken uit 100+ vaste menu’s. Bij tafeltje dekje gebruikt men een vast weekmenu. Bij sommige aanbieders is vers op maat een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijdverstrekkers voorzien in een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als bijv. Bloemkool cordonbleu schotel en Doperwtje wortel kippenpoot schotel. Hierdoor zijn er voor alle ouderen opwarmmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, er geldt geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen als u deze besteld heeft. Met behulp van een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De gerechten worden vaak door een vaste bezorgdienst op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers: om de 3 dagen. Het vriesverse assortiment 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een verse maaltijd vormt het fundament van een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Veel senioren of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Om die reden zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met zoutarm, gemalen, lactosevrij, natriumarm of juist vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Zoutleeuw. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst als u te maken heeft met een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente