Maaltijdservice Budingen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Budingen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Budingen? Middels maaltijdbutler.be vergelijkt u probleemloos alle organisaties in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdservice, of een vriesverse gerecht die nog even in de microgolf moeten: u kunt alle kanten op. Al beschikbaar vanaf €5,45 per persoon. Aan tafel voor Zomerzuurkool met casselerrib en ananas of Rundvlees, rode bietjes, aardappelpuree? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er is een oplossing! Door de maaltijdendienst in Budingen profiteert u van smaakvolle maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteZoutleeuw
ErvaringModerne hoogwaardige keuken
Postcode3440
Gemiddelde kosten€5,48
Meest gekozen maaltijdVerse rauwkostsalade

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Budingen

We zien meer en meer maaltijdendiensten in en rondom Budingen. Neem belangrijke bezorgers als Marley Spoon en/of HelloFresh. Maar ook lokaal ontwikkelen zich uitstekende instellingen en speciale eetpunten. Elke optie heeft zo een eigen keuken en procedures rondom bestellen en betaling. Via deze website kunt u derhalve de firma’s overzichtelijk tegen elkaar afzetten. De keuze maken voor de beste service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo wat overzichtelijker. Twijfelt u nog? Begin dan met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Spelen er speciale voorkeuren zoals onder andere zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Budingen? Geen probleem! Flink wat traiteurs voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd verse producten. Daaropvolgend worden deze maaltijden gekoeld naar onder 5⁰C. Met deze techniek blijven geur, kleur en smaak intact. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct shock-freeze ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven in goede conditie. Maximaal 3 maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is hier niet aan de orde.

 • Lang houdbaar
 • Porties ruim voldoende
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Budingen. Vaak toegepast door bijv. senioren die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In veel gevallen geregeld via een meer lokale partij.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Diverse leveranciers bieden ook een nuttige boodschappendienst voor bejaarden. Hierdoor bestelt men eenvoudig nuttige boodschappen zoals griekse yoghurt en rijstepap. Niet zelden gratis afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Tot in de keuken geleverd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Budingen vergelijken

Liefhebber van een complete diepvriesmaaltijd in Budingen? Of bent u meer op zoek naar de meest verse koelverse maaltijden? Of heeft u liever een bedrijf die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn een hoop leveranciers die overeenstemmen met uw wensenlijstje en mogelijke diëten. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Vol Au Vent Puree of Tagliatelle Met Kip En Bospaddestoelen? Op maaltijdbutler.be vindt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de streek Zoutleeuw. Let ook goed op het proefpakket. Steeds vaker kunt u extra voordelig heerlijke bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig kunstmatige toevoegingen proberen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er is geen sprake van een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Budingen voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs per maaltijd komt tot stand door factoren als de maaltijdservice, kwaliteit van ingrediënten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen kunt u al bestellen vanaf €4,85.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Kip Kerriesaus Met Rijst kunt u al bestellen vanaf €4,4.
 • Een daghap aan huis als Champignonroomsoep wordt al bezorgd vanaf €6,85.
De recepten kan men aanvullen met onder andere Thaise soep, een extra rauwkostsalade en een toetje als Pudding achteraf. Beschikt u niet over voldoende geld? Mogelijk kan u dan hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Zoutleeuw voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Volkoren macaronischotel
 • Cordon Bleu met groenten
 • Macaroni-gehakt schotel
 • Asperge beenham schotel
 • Aardappelpannenkoeken

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Budingen bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Achterhaal eerst wat voor type seniorenmaaltijd matcht met uw eisen. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk professionele leveranciers en kies een geschikte. Let met name op de versheid van ingrediënten, op welke manieren u kunt bestellen, en de klantwaardering.

 3. Begin met het proefpakket

  De grote leveranciers bieden een extra goedkoop proefpakket. Typische acties zijn 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zodoende kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met geschikte maaltijd-verzorgers.

 4. Een vaste leverdag

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dan kan men probleemloos een nieuwe bestelling doorgeven. Vaak doet u dit telefonisch, met behulp van de menukaart, of met de computer. De maaltijden worden gemiddeld genomen bezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met gemiddeld 15 gerechten. Bij diepvries is het assortiment beperkt tot 90+ blijvende maaltijden. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men een vaststaand menu per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw bord samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, de meeste aanbieders komen u tegemoet met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als bijv. Gebakken lekkerbekje met vegetarische jus, gebakken aardappelen, wortelen met doperwten of Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin. Zodoende zijn er voor iedereen opwarmmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, leveranciers werken niet met een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via de welbekende bestellijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of op papier – een bestelling doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De bezorgmaaltijden worden in de regel door uw eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers spreken we van om de 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een verse maaltijd stimuleert uw algehele gesteldheid. Elke dag een warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige senioren of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Mede daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. Het betreft glutenvrij, gemalen, lactosevrij, natriumarm of juist eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Budingen. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect in het geval van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken of kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit