Maaltijdservice Bossière

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bossière voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Bossière? Door middel van de maaltijdservice-vergelijker ontdekt u snel en simpel alle leveranciers in uw regio! Een warme maaltijdservice, of een vriesverse gerecht die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: de mogelijkheden zijn enorm. Al beschikbaar vanaf €4,40 per gerecht. Ouderwets genieten van Runderstooflapje met jus. Rodekool met appeltjes. Aardappelpuree of Stamppot boerenkool? Maar is zelf koken geen optie meer? Geen probleem! D.m.v. de maaltijddienst in Bossière ontvangt u uitstekende maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNamen
GemeenteGembloux
Waarom bestellen?Voor particulier en zorg
Postcode5032
Prijs per maaltijd€5,21
Nummer 1-maaltijdPilav

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Bossière

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Bossière. Denk dan aan belangrijke services als Home Cuisine en Delhaize. Ook in de gemeente zelf zien we allerlei partijen en verswinkels. Iedere leverancier wordt gekenmerkt door een eigen manier van bereiding en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Aan de hand van deze pagina kan u de firma’s op uw gemak met elkaar vergelijken. Uitkomen bij een degelijke verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook leuker en makkelijker. Twijfelt u nog? Bestel in dat geval een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er specifieke wensen als bijvoorbeeld eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Bossière? Dat hoeft niet erg te zijn! Een groot aantal traiteurs voor senioren zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens worden deze maaltijden snel teruggekoeld. Om die reden blijven structuur en smaak gegarandeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Vol van smaak
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en ingevroren via de shock-freeze methode. Vitamines en mineralen blijven gewaarborgd. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bossière. Perfect voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In veel gevallen georganiseerd door lokale vrijwilligers.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • 100% vers
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Meerdere services beschikken over een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Daarmee koop u snel de boodschappen zoals geitenkaas en jam. Vaak gratis mee bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Direct alles in huis
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Bossière vergelijken

Incidenteel eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Bossière? Of neigt u meer naar vers bereidde koelverse bezorgmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een lokale organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn meerdere type aanbieders die passen bij uw uw omstandigheden en eetpatroon. Neem nu Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree of Dieet Hamburger Viergroentenstamppot? Hieronder vindt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Gembloux. Let ook goed op het proefpakket. Vaak kunt u tegen een zeer scherpe prijs voedzame bereide gerechten met veel voedingsstoffen en zonder conserveringsmiddelentesten. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt geleverd door uw eigen bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bossière voor ouderen variëren nogal. Het tarief voor een maaltijd wordt samengesteld door aspecten als de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix is er al voor €6,05.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree is verkrijgbaar vanaf €5,25.
 • De daghap voor ouderen als Kippendijrolletje met kippenjus. Groentestoverij amandel-rozijn. Gekookte aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €6,55.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Phở, een extra rauwkostsalade en om het compleet te maken Dame blanche als nagerecht. Heeft u een laag inkomen? Soms kan u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Gembloux voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Schnitzel met gebakken aardappels
 • Groenteburger, prei, aardappelen
 • Kip, worteltjes, aardappelpuree
 • Roerei met spinazie à la crème
 • Alaska-koolvis in mosterdsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bossière aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Bedenk eerst welke vorm van een seniorenmaaltijd matcht met uw leefpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de beschikbare aanbieders en maak een keuze. Achterhaal altijd eerst het assortiment, op welke manieren u kunt bestellen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Een proefpakket nemen

  De bekende leveranciers geven een spotgoedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bepaalde leveranciers.

 4. Elke week een levering

  Was de proefbestelling goed? Mooi, dan kan men probleemloos weer nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls is dat mogelijk via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menulijst, of via de website. De maaltijden voor thuis worden standaard aan huis gebracht via een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met gemiddeld 15 gerechten. Binnen het diepvries-segment hebt u de keuze uit 50 – 100 vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje is er vaak één maaltijd per dag. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Praktisch alle leveranciers gebruiken een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Verse fruitsalade en Thaise curry. Zodoende kan iedereen gebruik maken van warme maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij de organisatie waar u klant bent.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er geldt geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat u deze besteld heeft. Via de menulijsten kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of op papier – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De gerechten worden gewoonlijk door een vaste bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: elke week. Het vriesverse aanbod maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd heeft invloed op uw lichamelijke gezondheid. Elke dag een warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige senioren of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. Denk aan natriumarm, zoutarm, glutenvrij, lactosevrij of juist vloeibaar, vegetarisch, koolhydraatarm, veganistisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Bossière. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een situatie als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en/of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit