Maaltijdservice Grand-Leez

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Grand-Leez voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Grand-Leez? Geholpen door deze pagina vindt u snel en simpel alle bedrijven die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of vriesverse gerechten die nog even in de microgolf moeten: u kunt alle kanten op. Al te verkrijgen vanaf €4,70. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Lamsbout in honingsaus, witlof ham/kaas, krieltjes, peterselie en Sucadelapje, sperziebonen, aardappelpuree? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Geen probleem! Geholpen door de maaltijddienst in Grand-Leez hebt u toegang tot vers bereidde gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNamen
GemeenteGembloux
ReactieEcht ontzorgen
Postcode5031
Gemiddelde menuprijs€5,2
Meest gekozen maaltijdVarkensfilet in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Grand-Leez

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die actief zijn in Grand-Leez. Neem veel gekozen services als HelloFresh of Colruyt. Ook in deze plaats zelf kunt u terecht bij verschillende instanties en verswinkels. Iedere organisatie heeft zo een “eigen” menu en bestel- en bezorgmogelijkheden. Geholpen door maaltijdbutler.be kan u daardoor de organisaties gemakkelijk naast elkaar bekijken. De keuze maken voor een solide leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor wat overzichtelijker. Moeite met kiezen? Profiteer nu van een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u maaltijdvoorkeuren zoals onder andere vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Grand-Leez? Er kan meer dan u denkt! Veel traiteurs in België zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd verse producten. Later wordt de maaltijd gekoeld en goed verpakt. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarden ongedeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Altijd 200 gram groente
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Vitamines en mineralen raken niet bedorven. Voor meerdere maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Grand-Leez. Perfect voor bijv. ouderendie het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Doorgaans afgehandeld door een meer lokale partij.

 • Direct na bereiding geleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Meerdere bezorgers hebben daarnaast een nuttige boodschappendienst voor chronisch zieken. Daarmee koop men probleemloos praktische of verse producten als melk en afbak broodmandje. Vaak zonder bezorgkosten door de vaste bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Tot in de keuken geleverd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Grand-Leez vergelijken

Af en toe profiteren van een complete diepvriesmaaltijd in Grand-Leez? Of geeft u de voorkeur aan een blijvende oplossing als koelverse thuismaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een bedrijf die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden veel verschillende bezorgmaaltijden die passen bij uw uw gesteldheid en eventuele dieet. Zelf maaltijden online bestellen als Kervelsoep of Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen? Aan de hand van deze website vindt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Gembloux. Bestel eerst eens een proefpakket. Gewoonlijk kunt u extra voordelig complete bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder conserveringsmiddelenproberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt geleverd door uw eigen bezorger. Zij werken vaak niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Grand-Leez voor ouderen variëren nogal. De prijs die u betaalt wordt samengesteld door onderdelen als het bedrijf, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree wordt al bezorgd vanaf €5,2.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen bestelt u vanaf €4,15.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Vegetarische balletjes in satésaus met gebakken ei en nasi goreng kunt u al bestellen vanaf €7,5.
De maaltijden is niet waar het bij blijft. Ook Witte tomatensoep, een stukje fruit en voor de volledigheid een Vlaflip na. Zijn kosten voor u een probleem? Doorgaans kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Gembloux voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Penne, champignonragout, broccoli
 • Stamppot Hete bliksem met stroop
 • Kip tikka massala, basmatirijst
 • Vegetarische balletjes in saus
 • Pannenkoeken met appelvulling

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Grand-Leez aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Onderzoek allereerst welk type kant-en-klaar maaltijd aansluit op uw gesteldheid. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de beschikbare maaltijdservices en selecteer er een. Check vooral het aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Een proefpakket nemen

  De professionele verstrekkers geven een extra goedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met alle maaltijdservices.

 4. Wekelijks bestellen

  Was het proefpakket naar wens? Dan kan men direct nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk kan dit door te bellen, via de papieren bestellijst of email / internet. De maaltijden voor thuis worden gemiddeld genomen aan huis gebracht via een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met plusminus 20 gerechten. Spreken we over diepvries, dan kunt u kiezen uit 100+ vaste vaste gerechten. Bij de tafeltje dekje service is er sprake van een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Steeds vaker is zelf samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer services komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als bijv. Kipfilet met vleesjus, aardappelpuree, snijbonen of Groentemix, kormasaus, basmatirijst. Handig, want zo zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats nadat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door het invullen van de welbekende bestellijst kunt u wekelijks zelf – op meerdere manieren – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er geleverd?

De verse maaltijden worden vaak door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden wekelijks. Vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een gewoon goede maaltijd is van belang voor een goede balans en energie. Een dagelijkse warme schotel is heel belangrijk. Diverse bejaarden of beperkten eten volgens een strikt dieet. Op basis daarvan bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met lactosevrij, natriumarm, gemalen, zoutarm of wellicht koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch, eiwitrijk: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Grand-Leez. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: ideaal wanneer er sprake is van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit