Maaltijdservice Lonzée

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lonzée voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Lonzée? Middels onze tool treft u probleemloos alle firma’s in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of opwarmmaaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: de mogelijkheden zijn enorm. En dat al vanaf €3,65 per maaltijd. Flink uitpakken met Lekkerbekje of Varkenssaucijsje met mosterdjus, gebakken aardappelen, bloemkool? Maar is zelf koken geen optie meer? Er is een oplossing! Dankzij de maaltijdendienst in Lonzée profiteert u van smaakvolle maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteGembloux
ErvaringPersoonlijke service
Postcode5030
Gemiddelde kosten€5,18
Nummer 1-maaltijdRundvlees in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Lonzée

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in en rondom Lonzée. U kunt denken aan populaire bezorgers als Prego of Yumbel. Maar ook in de buurt kunt u terecht bij allerlei initiatieven en speciale eetpunten. Iedere organisatie wordt bestempeld door een heel eigen aanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Aan de hand van deze pagina kan u daardoor de bezorgers gemakkelijk naast elkaar bekijken. Het uitzoeken van een solide aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo een stuk eenvoudiger. Eerst eens proberen? Start eens met een aantrekkelijk proefpakket! Is er sprake van voorkeuren zoals bijv. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Lonzée? Geen probleem! Erg veel traiteurs voor senioren zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Daaropvolgend worden ze gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven geur, kleur en smaak onaangeroerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven in goede conditie. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Lang houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lonzée. Een goede vervanger voor bijv. chronisch zieken die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Doorgaans geïnitieerd door een lokale zorginstelling.

 • Direct aanschuiven
 • 100% vers
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Veel bedrijven hebben ook een extra boodschappendienst voor chronisch zieken. Zodoende haalt men gelijk broodnodige boodschappen als magere kwark en scharreleieren. Gewoonlijk zonder extra kosten bezorgd met de maaltijden.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Lonzée vergelijken

Houdt u van een handige diepvriesmaaltijd in Lonzée? Of prefereert u een wekelijkse bezorgde koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u een instelling die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn meerdere type aanbieders die kloppen met uw omstandigheden en voedingsadvies. U kunt denken aan Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix of Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel? Hieronder treft u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Gembloux. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Dikwijls kunnen ouderen via een proefbox heerlijke bereide gerechten met veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen testen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Het eten wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er geldt geen abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lonzée voor ouderen variëren nogal. De prijs voor een gerecht hangt namelijk af van o.a. de aanbieder, het productieproces, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €5,15.
 • Diepvriesmaaltijd als Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas is beschikbaar vanaf €5.
 • Een thuisbezorgde daghap als Babi ketjap, bami bestelt u vanaf €6,85.
De maaltijden is vaak uit te breiden met o.a. Knoflooksoep, een gezonde salade en om het compleet te maken Trifle om het feest compleet te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Dan kunt u mogelijk hulp aanvragen bij de gemeente Gembloux voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Gehakt, bloemkool, aardappelpuree
 • Varkensfilet in jus met koolraap
 • Pannekoeken met een gebakken ei
 • Kipragout met Parijse wortelen
 • Runderlapje in champignonsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Lonzée aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Check als eerst welk type ouderenmaaltijd in overeenkomst is met uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk aangesloten maaltijd-bedrijven en kies er een. Let met name op de voedingswaarden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De meeste maaltijd-verzorgers werken met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Vaak gaat het om 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zo kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met voordelige leveranciers.

 4. Maaltijden afnemen

  Bevalt het proefpakket? Zo ja, dan kunt u probleemloos een nieuwe menulijst invullen. In veel gevallen kan dit via een speciaal telefoonnummer, via een menulijst, of met de computer. De maaltijden voor ouderen worden doorgaans bezorgd middels een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met gemiddeld 25 menu’s. Als we het hebben over diepvries kunt u kiezen uit 75 – 125 vaste menu’s. In het geval van tafeltje dekje kiest u voor een speciaal dagmenu. Meer en meer is zelf een maaltijd samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijdservices gebruiken een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. ZoalsKip-groenteschotel of Kalkoenfilet champagnesaus, jonge wortel, spinazie, aardappelgratin. Op die manier krijgt iedereen geschikte thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw bezorger.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats nadat men deze ook zelf besteld heeft. Door middel van een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden voor ouderen worden meestal door uw eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers is dat elke 3/4 dagen. In het geval van vriesvers: om de 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een maaltijd met voldoende groenten vormt de basis voor uw vitaliteit en gezondheid. Een warme schotel in de avond mag dan ook niet ontbreken. Veel senioren of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Daarom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over natriumarm, gemalen, lactosevrij, zoutarm of vegetarisch, veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Lonzée. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een situatie als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit