Maaltijdservice Ernage

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ernage voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Ernage? Via maaltijdbutler.be treft u eenvoudig alle aanbieders in uw eigen gemeente. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of dagverse gerechten die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: het kan allemaal. Te bestellen vanaf €3,95 p.p. Ouderwets genieten van Speklapje met vleesjus, gebakken aardappelen, bloemkool en Hutspot met hachee? Maar lukt zelf koken niet meer? Er kan meer dan u denkt! D.m.v. de maaltijddienst in Ernage ontvangt u de lekkerste maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieNamen
GemeenteGembloux
ReactieSimpel bestellen
Postcode5030
Gemiddelde prijs€5,16
Nummer 1-maaltijdRunderlapje

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Ernage

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in Ernage. Neem bijv. landelijke bezorgers als Colruyt en/of Spar. Ook binnen de gemeente ontstaan er tal van initiatieven en sociale voorzieningen. Elke service biedt z’n eigen productaanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door middel van onze vergelijker kunt u dus de bezorgers rustig naast elkaar zetten. Een keuze maken voor de best passende verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij derhalve leuker en makkelijker. Zijn er meerdere opties? Start eens met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er maaltijdvoorkeuren als eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Ernage? Dat hoeft niet erg te zijn! Nogal wat traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Later wordt het eten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven voedingsstoffen en smaak gegarandeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels de shock-freeze procedure ingevroren. Vitamines en mineralen blijven zo erg lang goed. Meerdere maanden te bewaren. Elke week bestellen is dan ook overbodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Porties ruim voldoende
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ernage. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In veel gevallen verzorgd door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Een aantal bezorgers beschikken over een nuttige boodschappendienst voor ouderen. In dat geval koop men zonder moeite praktische of verse producten als keukenpapier of afwasborstel. Gewoonlijk zonder extra kosten bezorgd wanneer u dat wil.

 • Direct alles in huis
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Ernage vergelijken

Houdt u van een handige diepvriesmaaltijd in Ernage? Of zoekt u een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor senioren? Of geeft u de voorkeur aan een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden een hoop maaltijdservices die kloppen met uw wensen en voedingsadvies. Denk maar aan Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree of Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree? Via onze vergelijker vergelijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Gembloux. Overweeg ook altijd het proefpakket. Doorgaans kunt u extra voordelig uitstekende bereide gerechten met verse producten en weinig kunstmatige toevoegingen testen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ernage voor ouderen zijn erg wisselend. Het uiteindelijke tarief wordt gevormd door aspecten als de leverancier, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €6,5.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Gentse Waterzooi is verkrijgbaar vanaf €4,6.
 • Een warme dagschotel als Kabeljauw, dillesaus, sperziebonen, krieltjes wordt al bezorgd vanaf €6,95.
De avondmaaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Hot pot, een extra salade en niet te vergeten een toetje als Dame blanche na. Heeft u weinig financiële middelen? In sommige gevallen kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Gembloux voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Penne pesto, kip, groene groenten
 • Raapstelen stamppot met beenham
 • Runderhachee, stamppot hutspot
 • Draadjesvlees in rode wijnsaus
 • Rundergehaktballetjes in saus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ernage aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Onderzoek allereerst wat voor categorie maaltijdservice matcht met uw leefpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de beschikbare maaltijd-bedrijven en selecteer er een. Check vooral het soort gerechten, de manier van bezorging, en recensies van andere klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De grote maaltijdservices geven een zeer betaalbaar proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zodoende kunt u laagdrempelig kennismaken met professionele maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Was de proefbestelling goed? Vervolgens kunt u zonder moeite weer nieuwe gerechten bestellen. Vaak doet u dat per telefoon, door de menukaart in te vullen, of online. De kant-en-klaar maaltijden worden doorgaans bezorgd tot in de keuken via een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst van zo’n 15 maaltijden. In het aanbod van diepvries kan men kiezen uit 100+ blijvende maaltijden. Bij tafeltje dekje kiest u voor een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Soms is zelf ingrediënten combineren een speciale feature.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel aanbieders werken met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als o.a. Hollandse hachee en Jumping Jack Salmon. Hiermee zijn er voor alle ouderen thuismaaltijden voor senioren! Vragen? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd als u deze besteld heeft. Door gebruik te maken van een speciale menukaart kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De opwarmmaaltijden worden gewoonlijk door uw eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Binnen het koelverse segment elke 3/4 dagen. Bij vriesverse gerechten 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd draagt bij aan uw lichamelijke gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel bejaarden of gehandicapten hebben bepaalde dieetwensen. Om die reden zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. We hebben het over gemalen, lactosevrij, zoutarm, natriumarm of wellicht vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk, koolhydraatarm: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Ernage. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij bijvoorbeeld coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit