Maaltijdservice Bothey

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bothey voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Bothey? Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker doorzoekt u snel en simpel alle bezorgers die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of vriesverse maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: dat kunt u zelf beslissen. En dat al vanaf €3,65 per gerecht. Genieten van Stoofpotje rundvlees of Nasi babi ketjap? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Geholpen door de maaltijddienst in Bothey krijgt u ambachtelijke maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieNamen
GemeenteGembloux
RecensieVeel keuze in regio
Postcode5032
Gemiddelde kosten€5,22
Populaire maaltijdPaëlla

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Bothey

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de buurt van Bothey. Denk dan aan grote partijen als Yumbel en Delhaize. Ook binnen de gemeente kan men kiezen voor prima aanbieders en verswinkels. Elke optie wordt bestempeld door een eigen manier van bereiding en bestelvoorwaarden. Met behulp van deze pagina kunt u dus de leveranciers snel en makkelijk op een aantal punten vergelijken. Het uitkiezen van een solide verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier wat aangenamer. Eerst kijken of het wat is? Bestel in dat geval eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Spelen er allergieën of dieetwensen zoals onder andere veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Bothey? Ook dan bent u welkom! Best veel traiteurs voor bejaarden worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Hierna worden deze producten gekoeld en goed verpakt. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak gegarandeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Vol van smaak
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak gaan zo niet verloren. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Maandenlang te bewaren
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bothey. Een prima oplossing voor bijv. chronisch zieken die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. In de regel geregeld via een plaatselijk restaurant.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

De meeste aanbieders hebben ook een speciale boodschappendienst voor chronisch zieken. Zo krijgt u gelijk nuttige boodschappen zoals rijstepap en sinaasappelsap. Vaak kosteloos bezorgd met de maaltijden.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Bothey vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Bothey? Of zoekt u echt 100% verse koelverse bezorgmaaltijden? Of houdt u juist van een aanbieder die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit vele type aanbieders die passen bij uw uw voorkeuren en menu voorkeuren. Genieten van de lekkerste gerechten als Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus of Penne Vier Kazen Spinazie & Tomaat? Onderstaand bekijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de regio Gembloux. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Vaak kan men voor aantrekkelijke prijzen verse bereide gerechten met verse producten en weinig koolhydraten testen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Er is geen sprake van een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bothey voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs voor een gerecht hangt namelijk af van elementen als de leverancier, het productieproces, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen is beschikbaar vanaf €5,6.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree wordt al bezorgd vanaf €4,85.
 • Een thuisbezorgde daghap als Hamlapje in mosterdjus. Bloemkool à la crème. Aardappelpuree met bieslook kan je kopen vanaf €6,3.
Het eten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Minestronesoep, iets te drinken en iets fris zoals Roomijs om het af te maken. Is uw budget niet toereikend? Soms kan u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Gembloux voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Top-5 bereide maaltijden

 • Rookworst met stamppot boerenkool
 • Stamppot boerenkool met worst
 • Koolvis, broccoli, kruidenpuree
 • Varkensvlees met appel in saus
 • Zomerzuurkool met casselerrib

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bothey bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Achterhaal eerst wat voor categorie thuismaaltijd aansluit op uw eisen. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de professionele leveranciers en maak een keuze. Controleer goed het gerechten-aanbod, de bestel en bezorgopties, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Een proefpakket nemen

  De professionele leveranciers werken met een scherp geprijsd proefpakket. Vaak gaat het om 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met voordelige maaltijd-verzorgers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Bevalt het proefpakket? In dat geval kunt u zonder problemen een nieuwe menulijst invullen. Bij veel aanbieders doet u dat via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menulijst, of via internet. De maaltijden worden gemiddeld genomen aan huis gebracht via een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu met ruwweg 30 menu’s. In het aanbod van diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 90+ blijvende gerechten. Met een tafeltje dekje is er vaak een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf uw menu samenstellen een mogelijkheid.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle services werken met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Indisch gehaktbrood en Runderstoofpotje, groentemix met kalkoenblokjes en aardappelpuree. Hiermee krijgt iedereen geschikte seniorenmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, leveranciers werken niet met een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats in het geval u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Via de standaard bestellijst kunt u wekelijks zelf – op meerdere manieren – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er geleverd?

De gerechten worden in de meeste gevallen door een eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Binnen het koelverse segment wekelijks. Het vriesverse aanbod 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Verse voeding bevordert een vitaal en energiek lichaam. Een dagelijkse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige ouderen of invaliden hebben bepaalde dieetwensen. Daarom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met gemalen, lactosevrij, glutenvrij, zoutarm of wellicht koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Bothey. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij bijvoorbeeld een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat als slikken & kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit