Maaltijdservice Sint-Kruis-Winkel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sint-Kruis-Winkel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Sint-Kruis-Winkel? Dankzij deze pagina bekijkt u probleemloos alle bedrijven die aan huis leveren. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een koelvers gerecht die u gemakkelijk zelf opwarmt: dat kunt u zelf beslissen. Al te verkrijgen vanaf €4,35 per maaltijd. Aanschuiven voor Zalmfilet met bos-uitjessaus, sperziebonen en aardappelpuree en Tomatensoep? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Dat hoeft niet erg te zijn! Via de maaltijddienst in Sint-Kruis-Winkel smult u weer van gezonde maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteGent
ReactieLekker en gezond
Postcode9042
Gemiddelde prijs€6,01
Vaak gekozen maaltijdBami kip saté

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Sint-Kruis-Winkel

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Sint-Kruis-Winkel. U kunt denken aan landelijke services als Marley Spoon en Lidl. Maar ook in de buurt kan men kiezen voor uitstekende organisaties en wijkrestaurants. Iedere partij hanteert een heel eigen assortiment en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. D.m.v. deze website kunt u dus de bezorgdiensten overzichtelijk met elkaar vergelijken. Het uitkiezen van de best passende aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende wat aangenamer. Eerst eens proberen? Start eens met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er bepaalde voorkeuren als o.a. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Sint-Kruis-Winkel? Dat hoeft niet erg te zijn! Nogal wat traiteurs voor bejaarden houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met de meest verse ingrediënten. In de volgende stap wordt het eten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Zo blijven smaak en voedingswaarden ongeschonden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Maximale versheid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak blijven optimaal behouden. Maanden lang op te slaan. Elke week bestellen is dan ook overbodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sint-Kruis-Winkel. Een goede vervanger voor bijv. gehandicapten die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Veelvuldig op touw gezet door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • 100% vers
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Een aantal leveranciers voorzien in een extra boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Daarmee bestelt u direct praktische of verse producten als koffiepads of sinaasappelsap. Meestal kosteloos bezorgd met de maaltijden.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Sint-Kruis-Winkel vergelijken

Zoekt u een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Sint-Kruis-Winkel? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse thuismaaltijden? Of neigt u meer naar een bedrijf die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn allerlei maaltijdservices die passen bij uw uw wensen en eetpatroon. Wat te denken van Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree of Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus? Op maaltijdbutler.be achterhaalt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de regio Gent. Overweeg ook altijd het proefpakket. Doorgaans kunt u tegen een zeer scherpe prijs voedzame bereide gerechten met veel groenten en weinig vet keuren. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Zij werken vaak niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint-Kruis-Winkel voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs per maaltijd wordt gevormd door elementen als de aanbieder, de grootte van de keuken, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Tomatensoep Met Balletjes is er al vanaf €4,75.
 • Een vriesverse maaltijd als Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus is er al voor €5,35.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Hachee. Rode bietjes met zilveruitjes. Aardappelpuree met tuinkruiden kunt u al bestellen vanaf €5,75.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Roomsoep, een stukje fruit en een dessert als Pistache ijs om mee af te sluiten. Is uw budget niet toereikend? In sommige gevallen kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Gent voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Wokgroenten teriyaki
 • Klapstuk met hutspot
 • Pasta/tonijnschotel
 • Spaghetti bolognese
 • Hutspot met hachee

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sint-Kruis-Winkel bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Ga eerst na wat voor soort seniorenmaaltijd in overeenkomst is met uw leefpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijd-bedrijven en kies er een. Kijk goed na het assortiment, de bestel en bezorgopties, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Start met een proefpakket

  De meeste maaltijd-verzorgers hanteren een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U kunt denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met aantrekkelijke leveranciers.

 4. Elke week een levering

  Bevalt het proefpakket? Vervolgens kan men elke dag weer nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen doet u dat via een speciaal telefoonnummer, via een menulijst, of met de tablet. De maaltijden worden steeds vaker aan huis gebracht via een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Binnen het koelverse segment is er doorgaans een keuze menulijst met ongeveer 15 gerechten. Spreken we over diepvries, dan hebt u de keuze uit 70 – 150 vaste menu’s. Bij tafeltje dekje is er sprake van een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Steeds vaker is zelf samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijd-verzorgers voorzien in een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Denk aan Gehaktbal met jus, kapucijners à la crème met bacon en mini krieltjes met tuinkruiden of Tagliatelle Met Kip En Bospaddestoelen. Zo zijn er voor iedereen warme maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw leverancier.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd wanneer u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door gebruik te maken van de menulijsten kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werken de leveringen?

De verse maaltijden worden in de regel door uw eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Binnen het koelverse segment 1 of 2 keer per week. Het vriesverse aanbod 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten vormt het fundament van uw energie en levenslust. De warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse bejaarden of invaliden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Mede daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan gemalen, natriumarm, lactosevrij, glutenvrij en niet te vergeten vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, vloeibaar: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Sint-Kruis-Winkel. Is er sprake van een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: ideaal bij een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit