Maaltijdservice Mozet

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Mozet voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Mozet? Middels de maaltijdservice-vergelijker ontdekt u overzichtelijk alle organisaties in uw eigen gemeente. Tafeltje dekje, of diepvriesmaaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €4,40 per maaltijd. Genieten van Gebakken zalmfilet met Normandische saus. Bladspinazie. Aardappelpuree met bieslook en Andijviestamppot, vegetarische balletjes? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Middels de maaltijdendienst in Mozet ontvangt u verse maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNamen
GemeenteGesves
BeoordelingOok voorgerecht en toetje
Postcode5340
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,03
Nummer 1-maaltijdBroccoli kaassaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Mozet

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die bezorgen in Mozet. U kunt denken aan landelijke leveranciers als Marley Spoon of Yumbel. Maar ook op regionaal niveau ontstaan er verschillende initiatieven en sociale voorzieningen. Elk bedrijf heeft zo een eigen aanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker kan u daardoor de organisaties eenvoudig tegen elkaar afzetten. De keuze maken voor een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Profiteer nu van een aantrekkelijk proefpakket! Is er sprake van bepaalde voorkeuren zoals gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Mozet? Dat hoeft niet erg te zijn! Steeds meer traiteurs voor ouderen zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd verse producten. Hierna worden de ingrediënten gekoeld naar onder 5⁰C. Door deze handeling blijven structuur en smaak intact. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken ingevroren via de shock-freeze methode. Vitamines en mineralen raken niet bedorven. Meerdere maanden te bewaren. Elke week een bezorging hoef je niet te doen.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Kleine en grote porties
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Mozet. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaal verzorgd door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Veel bedrijven bieden ook een premium boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hiermee koop men snel de supermarktartikelen als koffiemelk of smeerkaas. Vaak zonder bezorgkosten door de vaste bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Mozet vergelijken

Houdt u van een handige diepvriesmaaltijd in Mozet? Of zoekt u een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden? Of prefereert u een organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden relatief veel menu’s die rijmen met uw wensen voedingspatroon. Neem nu Kip Op Grootmoeders Wijze of Penne Vier Kazen Spinazie & Tomaat? Op deze pagina achterhaalt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Gesves. Overweeg ook altijd het proefpakket. In veel gevallen kunt u tegen een zeer scherpe prijs voedzame bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig kunstmatige toevoegingen proeven. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorger. U zit niet vast aan een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Mozet voor ouderen zijn ontzettend divers. Het tarief voor een maaltijd is afhankelijk van o.a. de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten is beschikbaar vanaf €5,05.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet kunt u al bestellen vanaf €5,3.
 • Een warme daghap voor senioren als Wokgroenten teriyaki wordt al bezorgd vanaf €7,25.
Het diner kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Hot pot, iets te drinken en om het compleet te maken Spekkoek om het af te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Mogelijk kan u dan hulp aanvragen bij de gemeente Gesves voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Pasta Venetia
 • Preiroomsoep
 • Savooiekool
 • Tomatensoep
 • Varkensvlees, erwten, aardappelpuree

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Mozet aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Kijk eerst na welk type thuismaaltijd klopt met uw gesteldheid. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk aangeraden aanbieders en kies een geschikte. Controleer goed het gerechten-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Probeer het proefpakket

  De belangrijkste dienstverleners hebben een zeer betaalbaar proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zodoende kunt u laagdrempelig kennismaken met aantrekkelijke services.

 4. Bestellingen plaatsen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kunt u wekelijks een nieuwe menulijst invullen. Steeds vaker doet u dat telefonisch, via een menulijst, of via de iPad. De gerechten worden veelal bezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met plusminus 15 menu’s. Spreken we over diepvries, dan kunt u kiezen uit 100+ blijvende menu’s. Rondom tafeltje dekje is er vaak een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Steeds vaker is vers op maat een optie die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, steeds meer leveranciers bieden een ruim assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree en Kipfilet. Hierdoor kan iedereen genieten van opwarmmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er geldt geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd in het geval u deze besteld heeft. Door gebruik te maken van een handige bestellijst kan men eenvoudig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden voor ouderen worden meestal door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. In het geval van vriesvers: om de 2 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Verse voeding vormt de basis voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een warme schotel in de avond is daarbij cruciaal. Veel ouderen of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Mede daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld gemalen, zoutarm, natriumarm, glutenvrij en ook koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch, vloeibaar: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Mozet. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij bijvoorbeeld glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer als slikken & kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit