Maaltijdservice Gesves

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Gesves voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Gesves? Door middel van maaltijdbutler.be bekijkt u probleemloos alle bezorgers die aan huis leveren. Een warme maaltijdvoorziening, of een dagvers maaltijd die u zelf moet opwarmen: u maakt zelf de keuze. En dat al vanaf €4,55 per persoon. Genieten van Vegetarische grillstukjes met pomodorisaus met een Italiaanse rijstschotel of Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes? Maar lukt zelf koken niet meer? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Geholpen door de maaltijddienst in Gesves smult u weer van vers bereidde maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieNamen
GemeenteGesves
BeoordelingMet dieetmaaltijden
Postcode5340
Gemiddelde kosten€6,07
Meest gekozen maaltijdKippenbout à la bonne femme

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Gesves

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die actief zijn in Gesves. Denk aan belangrijke services als Vlotter en/of HelloFresh. Ook binnen de gemeente zijn er tal van leveranciers en wijkrestaurants. Elke leverancier biedt een heel eigen menu en bestelvoorwaarden. Aan de hand van maaltijdbutler.be kunt u derhalve de organisaties op uw gemak met elkaar vergelijken. Een keuze maken voor de beste service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook wat overzichtelijker. Eerst eens proberen? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval maaltijdvoorkeuren als o.a. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Gesves? Ook dan bent u welkom! Flink wat traiteurs voor bejaarden worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd verse producten. In de volgende stap wordt de maaltijd gekoeld en goed verpakt. Om die reden blijven voedingswaarden optimaal behouden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Ambachtelijk bereid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Vitamines en mineralen gaan zo niet verloren. 10 weken lang eetbaar. Continue bestellingen plaatsen is geen verplichting.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Gesves. Perfect voor bijv. hulpbehoevenden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In de regel afgehandeld door een lokale zorginstelling.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Veel firma’s bieden ook een speciale boodschappendienst voor gehandicapten. Hierdoor bestelt u zonder moeite praktische of verse producten als pindakaas of afbak broodmandje. Gewoonlijk gratis bezorgd door de vaste bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Op een vast moment in de week
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Gesves vergelijken

Incidenteel eens genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Gesves? Of prefereert u vers bereidde koelverse maaltijden voor ouderen? Of houdt u juist van een lokale organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn diverse mogelijkheden die aansluiten bij uw wensenlijstje en menu voorkeuren. Denk maar aan Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen en Spaghetti Bolognese Kaas? Op deze pagina treft u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Gesves. Let ook goed op het proefpakket. Gewoonlijk kan men voor aantrekkelijke prijzen ambachtelijke bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig vet beoordelen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Zij werken vaak niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Gesves voor ouderen wijken nogal af. De prijs heeft te maken met bijvoorbeeld de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje is verkrijgbaar vanaf €4,55.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Rundstong Tomatensaus Puree kan je kopen vanaf €4,85.
 • De daghap voor ouderen als Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree kan je kopen vanaf €7,25.
Het diner kan uitgebreid worden. Bestel ook Spinaziesoep, een extra rauwkostsalade en niet te vergeten een toetje als Yoghurt/perzik mousse als nagerecht. Zijn kosten voor u een probleem? Mogelijk kan u dan een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Gesves voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Top-5 bereide maaltijden

 • Kippenbout à la bonne femme
 • Hutspot, gesneden rundvlees
 • Tortellini gevuld met kaas
 • Snijbonen met een kipfilet
 • Stukjes rundvlees in saus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Gesves bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Check als eerst welk soort bezorgmaaltijd rijmt met uw omstandigheden. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de aangeraden maaltijdservices en maak een keuze. Achterhaal altijd eerst het aanbod, de wijze van bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De grote verstrekkers stunten met een zeer betaalbaar proefpakket. U moet dan denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Door hier gebruik van te maken kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met goede maaltijd-verzorgers.

 4. Een vaste leverdag

  Beviel het proefpakket? Mooi, dan kunt u gemakkelijkweer nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders kan dat via telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of via de website. De (warme) maaltijden wordt in de regel tot in de keuken geleverd via een lokale leverancier in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er vaak een menulijst met gemiddeld 20 menu’s. In het aanbod van diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 75 – 125 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij de tafeltje dekje service gebruikt men één maaltijd per dag. Bij sommige aanbieders is zelf ingrediënten combineren een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke services werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Tagliatelleschotel met kip of Rundvlees in saus. Op die manier zijn er voor alle ouderen opwarmmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw bezorger.

Is er een minimale afname?

Nee, aanbieders hanteren geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen in het geval u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door gebruik te maken van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten laten brengen.

Hoe werken de leveringen?

De gerechten worden meestal door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: elke week 2 keer. Bij vriesvers: om de 2 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een voedzame maaltijd bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een verse warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse bejaarden of gehandicapten hebben bepaalde dieetwensen. Daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan natriumarm, lactosevrij, glutenvrij, zoutarm en ook eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm, vloeibaar: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Gesves. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden in het geval van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente