Maaltijdservice Faulx-Les-Tombes

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Faulx-Les-Tombes voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Faulx-Les-Tombes? D.m.v. onze tool doorzoekt u moeiteloos alle organisaties in de buurt! Warme gerechten, of een dagvers maaltijd die u zelf moet opwarmen: de mogelijkheden zijn enorm. En dat al vanaf €4,50 per gerecht. Aanschuiven voor Reepjes kippenvlees in jus en Spekpannenkoek? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er is een oplossing! Door de maaltijdendienst in Faulx-Les-Tombes beschikt u over smaakvolle gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteGesves
RecensieOok dieetmaaltijden
Postcode5340
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,01
Vaak gekozen maaltijdVerse fruitsalade

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Faulx-Les-Tombes

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Faulx-Les-Tombes. Neem bijv. veel gekozen organisaties als Prego en/of 0. Maar ook lokaal kunt u terecht bij verscheidene instellingen en vrijwilligersorganisaties. Elke aanbieder biedt een eigen menu en voorwaarden. Door gebruik te maken van onze vergelijker kan u daardoor de firma’s overzichtelijk met elkaar vergelijken. Het uitkiezen van de beste verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo wat aangenamer. Twijfelt u nog? Begin dan met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met speciale voorkeuren zoals gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Faulx-Les-Tombes? Er kan meer dan u denkt! Erg veel traiteurs in België houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, vol verse producten en veel groenten. Daaropvolgend worden de ingrediënten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Hierdoor blijven voedingsstoffen en smaak intact. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse maaltijden
 • Heerlijke en smaakvol
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo erg lang goed. Maanden lang op te slaan. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Gezond en lekker
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Faulx-Les-Tombes. Een uitkomst voor bijv. hulpbehoevenden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Doorgaans gedaan door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Een aantal bezorgers voorzien in een bruikbare boodschappendienst voor senioren. Zodoende koop u direct belangrijke boodschappen als cervelaat of zoetwaren. Doorgaans kosteloos afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Faulx-Les-Tombes vergelijken

Af en toe profiteren van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Faulx-Les-Tombes? Of prefereert u de meest verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of geeft u de voorkeur aan een lokale organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit verscheidene opwarmmaaltijden die voldoen aan uw wensen en voedingsadvies. Wat dacht u van Gehaktschotel Met Worteltjes of Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree? Via onze vergelijker vergelijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Gesves. Bekijk goed het proefpakket. Gewoonlijk kan men voor aantrekkelijke prijzen uitstekende bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen uitproberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt geleverd door uw eigen bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Faulx-Les-Tombes voor ouderen wijken nogal af. De prijs wordt samengesteld door elementen als de maaltijdservice, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Boereworst Met Wortelstamppot wordt al bezorgd vanaf €6,15.
 • Diepvriesmaaltijd als Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin wordt al bezorgd vanaf €3,6.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne is beschikbaar vanaf €6.
De recepten is vaak uit te breiden met o.a. Bruinebonensoep, een extra rauwkostsalade en niet te vergeten een toetje als Dulce de leche achteraf. Zijn kosten voor u een probleem? Wellicht kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Gesves voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Kaaskroketjes
 • Broccolisoep
 • Groentesoep
 • Kerriesoep
 • Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Faulx-Les-Tombes regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Trek eerst na welke vorm van een seniorenmaaltijd past bij uw leefpatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijdvoorzieningen en selecteer er een. Let goed op het gerechten-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De belangrijkste maaltijd-verzorgers verstrekken een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bepaalde aanbieders.

 4. Maaltijden afnemen

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kan men wekelijks een nieuwe bestelling plaatsen. Dikwijls doet u dat telefonisch, door gerechten in te vullen, of via de website. De maaltijden voor thuis worden in algemene zin thuisbezorgd middels een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Binnen het koelverse segment is er doorgaans een keuze menulijst met ruwweg 30 gerechten. In het aanbod van diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 70 – 150 vaste vaste gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan krijgt men een speciaal dagmenu. Bij sommige aanbieders is zelf samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, de meeste services hanteren een ruim assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Vegetarische rookworst met vegetarische jus, stamppot andijvie of Runderstoofpotje, groentemix met kalkoenblokjes en aardappelpuree. Zodoende kan iedereen gebruik maken van opwarmmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met abonnementsvorm voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis wanneer u zelf een bestelling geplaatst heeft. Middels de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u wekelijks zelf – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De verse maaltijden worden vaak door uw eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd is van belang voor een vitaal en energiek lichaam. Een dagverse warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige ouderen of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Op basis daarvan onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Bijvoorbeeld glutenvrij, gemalen, zoutarm, lactosevrij en ook veganistisch, koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Faulx-Les-Tombes. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst in het geval van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en/of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit