Maaltijdservice Courrière

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Courrière voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan verse maaltijden aan huis voor ouderen in Courrière? Dankzij onze vergelijker doorzoekt u overzichtelijk alle bezorgers in uw regio! Tafeltje dekje, of kant-en-klaar maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: u bepaalt het helemaal zelf. Dit kan al vanaf €4,15 per persoon. Smullen van Drumstick met kippenjus, tutti frutti en gekruide aardappeltjes of Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er is gelukkig een alternatief. Door de maaltijdendienst in Courrière hebt u toegang tot uitstekende gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieNamen
GemeenteAssesse
BeoordelingGeen abonnement nodig
Postcode5336
Gemiddelde prijs€6
Vaak bestelde maaltijdChampignon omelet

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Courrière

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in en rondom Courrière. Neem populaire services als Delhaize en HelloFresh. Maar ook in de buurt zien we tal van leveranciers en speciale eetpunten. Ieder bedrijf biedt een eigen keuken en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Via deze pagina kunt u de leveranciers eenvoudig op een aantal punten vergelijken. Het kiezen van de best passende leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan een stuk eenvoudiger. Eerst eens proberen? Begin dan met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Bestaan er menu-voorkeuren zoals bijvoorbeeld zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Courrière? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Steeds meer cateraars en traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met 100% verse ingrediënten. Vervolgens wordt het eten gekoeld naar onder 5⁰C. Zo blijven voedingswaarden ongeschonden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo erg lang goed. Meerdere maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is hier niet aan de orde.

 • Maandenlang te bewaren
 • Gezond en lekker
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Courrière. Vaak toegepast door bijv. chronisch zieken die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In de regel verzorgd door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Diverse bedrijven faciliteren daarnaast een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Zo haalt men probleemloos praktische of verse producten als ontbijtproducten of karnemelk. Niet zelden kosteloos afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Courrière vergelijken

Houdt u van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Courrière? Of zoekt u echt 100% verse koelverse opwarmmaaltijden? Of neigt u meer naar een bedrijf gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit talloze bezorgmaaltijden die matchen met uw wensen en voedingsadvies. Wat dacht u van Groentesoep Met Balletjes of Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel? Via onze vergelijker treft u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de regio Assesse. Bekijk goed het proefpakket. Steeds vaker kunt u extra voordelig ambachtelijke bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen beoordelen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Er geldt geen vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Courrière voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die wordt gerekend is afhankelijk van o.a. de aanbieder, de grootte van de keuken, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree is er al vanaf €5,65.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti wordt al bezorgd vanaf €5,5.
 • Een daghap aan huis als Varkensfilet in jus is er al vanaf €6,8.
De recepten kan men aanvullen met onder andere Samgyetang, extra groenten en iets lichts zoals Dame blanche ijs om het feest compleet te maken. Heeft u moeite met de financiën? Doorgaans kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Assesse voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Geliefde bereide maaltijden

 • Doperwtensoep
 • Pastaschotel
 • Witte rijst
 • Linzensoep
 • Sucadelapje, bladspinazie, krieltjes

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Courrière aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Achterhaal eerst wat voor soort bezorgmaaltijd aansluit op uw eisen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de aangesloten aanbieders en bekijk de beschikbaarheid. Achterhaal altijd eerst de versheid van ingrediënten, op welke manieren u kunt bestellen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De professionele aanbieders bieden een voordelig proefpakket. Denk dan aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met goede maaltijd-verzorgers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kunt u moeiteloos nog een bestelling doen. Doorgaans kan dat via een speciaal telefoonnummer, door gerechten in te vullen, of met de tablet. De bezorgmaaltijden worden meestal geleverd door een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met pakweg 15 menu’s. Spreken we over diepvries, dan hebt u de keuze uit 90+ vaste maaltijden. Bij tafeltje dekje is er sprake van een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In steeds meer gevallen is zelf uw menu samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijd-verzorgers komen u tegemoet met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Zoals bijv. Chili con carne en Procureurlapje met jus. Schorseneren à la crème. Gekookte aardappelen. Daardoor zijn er voor iedereen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er geldt geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door middel van de menulijsten kunt u snel en simpel – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden vaak door uw eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Binnen het koelverse segment elke week. Het vriesverse aanbod elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met voldoende groenten stimuleert een optimale lichamelijke gesteldheid. De warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse bejaarden of hulpbehoevenden hebben bepaalde dieetwensen. Om die reden zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Denk aan zoutarm, lactosevrij, glutenvrij, gemalen en niet te vergeten vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Courrière. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig in het geval van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit