Maaltijdservice Mielen-Boven-Aalst

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Mielen-Boven-Aalst voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Mielen-Boven-Aalst? Geholpen door deze pagina vergelijkt u overzichtelijk alle firma’s in uw regio! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een koelverse maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: het kan allemaal. Te bestellen vanaf €5,40 per persoon. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Varkensvlees, erwten, aardappelpuree en Sucade Hollandaise? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Door middel van de maaltijddienst in Mielen-Boven-Aalst smult u weer van vers bereidde maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLimburg
GemeenteGingelom
ErvaringRuime keuze
Postcode3891
Maaltijd prijs€5,99
Maaltijd-topperBroccolisoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Mielen-Boven-Aalst

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in Mielen-Boven-Aalst. Denk dan aan interessante leveranciers als Yumbel en/of 0. Maar ook in de buurt ontwikkelen zich interessante instellingen en restaurants. Iedere service levert zijn eigen keuken en voorwaarden. Dankzij maaltijdbutler.be kan u daarom de organisaties probleemloos tegen elkaar afzetten. Het uitkiezen van een goede leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve wat minder gecompliceerd. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Is er sprake van bepaalde voorkeuren zoals bijvoorbeeld lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Mielen-Boven-Aalst? Er is gelukkig een alternatief. Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor senioren houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met uitsluitend verse groenten. Nadien worden deze maaltijden gekoeld en goed verpakt. Zo blijven smaak en vitamines intact. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd 200 gram groente
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven gewaarborgd. 10 weken lang eetbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is hier niet aan de orde.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Mielen-Boven-Aalst. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Meestal gedaan door lokale vrijwilligers.

 • Warm thuisbezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verschillende bezorgers beschikken over een premium boodschappendienst voor ouderen. Daarmee bestelt u probleemloos verse of handige boodschappen als cola of chocolade. In de regel gratis afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Mielen-Boven-Aalst vergelijken

Houdt u van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Mielen-Boven-Aalst? Of neigt u meer naar een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden? Of zoekt u een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden een groot aantal type aanbieders die aansluiten bij uw wensen en eetpatroon. Wat te denken van Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix of Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen? Onderstaand treft u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en nabij Gingelom. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Gewoonlijk is er een proef-mogelijkheid. U kan vers bereidde bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig koolhydraten proeven. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Mielen-Boven-Aalst voor ouderen wijken nogal af. De prijs per maaltijd hangt af van zaken als de organisatie, het aanbod in gerechten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree bestelt u vanaf €5,55.
 • Diepvriesmaaltijd als Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree kan je kopen vanaf €5,45.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €7,45.
De avondmaaltijd kan men aanvullen met onder andere Schaaldierensoep, een lekker bijgerecht en iets fris zoals Griesmeelpap achteraf. Heeft u weinig financiële middelen? Wellicht kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Gingelom voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Chili con carne
 • Aardappelpuree
 • Champignonsoep
 • Bloemkoolsoep
 • Bami goreng

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Mielen-Boven-Aalst aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Onderzoek allereerst welk soort thuismaaltijd matcht met uw eisen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk gespecialiseerde bezorgservices en geef de voorkeur door. Check vooral de voedingswaarden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De belangrijkste services verstrekken een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Denk dan aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met gespecialiseerde maaltijd-verzorgers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kan men gemakkelijknog een bestelling doen. Steeds vaker is dat mogelijk via de telefoon, door de menukaart in te vullen, of met de computer. De bezorgmaaltijden worden niet zelden thuisbezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij dagvers / koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met plusminus 30 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 50 – 100 blijvende menu’s. Rondom tafeltje dekje gebruikt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Soms is zelf mixen en combineren een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel aanbieders hanteren een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Geglaceerde wortel of Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten. Daardoor krijgt iedereen geschikte thuismaaltijden voor senioren! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd wanneer u een bestelling heeft doorgegeven. Met behulp van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men op eigen houtje – digitaal, telefonisch of met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De gerechten worden meestal door een regionale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod 1 a 2 keer per 7 dagen. Het vriesverse aanbod 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd helpt mee aan een optimale lichamelijke gesteldheid. De warme schotel is heel belangrijk. Sommige ouderen of gehandicapten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Mede daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over gemalen, glutenvrij, zoutarm, lactosevrij of wellicht veganistisch, vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Mielen-Boven-Aalst. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij een situatie als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit