Maaltijdservice Grimbergen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Grimbergen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Grimbergen? Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker bekijkt u overzichtelijk alle leveranciers die bij u thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of vriesverse maaltijden die nog even in de microgolf moeten: u maakt zelf de keuze. Dit kan al vanaf €4,05 p.p. Aan tafel voor Kalkoen met paddenstoelenroomsaus, boterbonen en aardappelpuree en Rundvlees in uienjus, doperwten en aardappelpuree? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Geholpen door de maaltijddienst in Grimbergen geniet u van voedzame maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteGrimbergen
ReactieLekker en gezond
Postcode1850
Maaltijd prijs€5,66
Populaire maaltijdThaise curry

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Grimbergen

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de regio van Grimbergen. Bijvoorbeeld veel gekozen partijen als Viangro en/of Champion. Maar ook lokaal zien we tal van aanbieders en wijkrestaurants. Iedere organisatie wordt bestempeld door een eigen keuken en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Middels onze tool kan u de services eenvoudig tegen elkaar afzetten. Het selecteren van een relevante leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij derhalve wat minder gecompliceerd. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u maaltijdvoorkeuren als bijvoorbeeld glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Grimbergen? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Een aanzienlijk deel van de cateraars en traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daaropvolgend worden deze maaltijden snel teruggekoeld. Om die reden blijven smaak en voedingswaarden gewaarborgd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd 200 gram groente
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven in goede conditie. Weken lang goed te houden. Elke week een bezorging is geen verplichting.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Grimbergen. Ideaal voor bijv. ouderendie geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaliter gedaan door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Diverse organisaties hebben ook een premium boodschappendienst voor ouderen. Hiermee haalt u snel praktische of verse producten als bananen en crackers. Normaal kosteloos afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Grimbergen vergelijken

Liefhebber van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Grimbergen? Of geeft u de voorkeur aan een blijvende oplossing als koelverse opwarmmaaltijden? Of prefereert u een aanbieder gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden vele opwarmmaaltijden die voldoen aan uw wensen en eventuele dieet. Wat te denken van Dieet Blinde Vink Puree Met Prei of Tomatensoep Met Balletjes? Hieronder ontdekt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Grimbergen. Bekijk goed het proefpakket. Doorgaans kunt u extra voordelig vers bereidde bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig vet uittesten. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Aanbieders werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Grimbergen voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door onderdelen als de maaltijdservice, kwaliteit van ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie wordt al bezorgd vanaf €6,5.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Noors Vispannetje Fijne Kruiden Puree is er al voor €4,7.
 • Een daghap aan huis als Daging rendang. Atjar tjampoer. Bami goreng is beschikbaar vanaf €6,25.
Het eten is niet waar het bij blijft. Ook Ramen, een gezonde salade en iets lichts zoals Dulce de leche om het af te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Dan kunt u mogelijk ondersteuning aanvragen via uw gemeente Grimbergen voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Appelpannenkoek
 • Aspergesoep vg
 • Wild Crunches
 • Sperziebonen
 • Lekkerbekje

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Grimbergen regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Ga eerst na wat voor soort seniorenmaaltijd past bij uw voedingspatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk beschikbare bezorgservices en bepaal uw voorkeuren. Let met name op het soort gerechten, de manier van bezorging, en recensies van andere klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De grote dienstverleners verstrekken een goedkoop of gratis proefpakket. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met professionele verstrekkers.

 4. Elke week een levering

  Genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kan men direct weer nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans kan dit via telefoon, met behulp van de menulijst, of email / internet. De maaltijden worden vaak aan huis gebracht via een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met plusminus 30 gerechten. Kiest u voor diepvries dan is het assortiment beperkt tot 70 – 150 vaste menu’s. Via het tafeltje dekje principe gebruikt men een vast weekmenu. In steeds meer gevallen is zelf gerechten samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Zeker. Landelijke services voorzien in een speciale categorie met dieetmaaltijden. Onder andere Groente-kaasschijf in pestosaus. Ratatouille. Mini krieltjes paprika-tijm en Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree. Zodoende zijn er voor alle ouderen bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw bezorger.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen wanneer men deze ook zelf besteld heeft. Door het invullen van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of op papier – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden in de meeste gevallen door een regionale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Koelvers: elke week 2 keer. In het geval van vriesvers: 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Verse voeding helpt mee aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is essentieel. Veel bejaarden of invaliden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Mede daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om natriumarm, gemalen, glutenvrij, lactosevrij en ook koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Grimbergen. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als u te maken heeft met coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente