Maaltijdservice Diegem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Diegem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Diegem? Door middel van deze pagina vergelijkt u gemakkelijk alle bedrijven in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of een vriesverse gerecht die alleen maar even de microgolf in hoeven: dat kunt u zelf beslissen. Nu al voor €4,00 per keer. Smullen van Rundergehakt, witlof, aardappelpuree en Kipstoofpotje, champignonsaus, appelcompôte, patat? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er kan meer dan u denkt! Middels de maaltijdendienst in Diegem hebt u toegang tot verse maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteMachelen
ReactieEen verademing
Postcode1831
Maaltijd prijs€6,42
Vaak gekozen maaltijdGele rijst

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Diegem

We zien meer en meer maaltijdendiensten in Diegem. Neem veel gekozen organisaties als Prego en/of HelloFresh. Echter, ook heel lokaal kunt u terecht bij interessante leveranciers en slagerijen. Elke organisatie heeft zo z’n eigen type maaltijd en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. D.m.v. www.maaltijdbutler.be kunt u dus de leveranciers gemakkelijk op een rijtje zetten. Het kiezen van een relevante leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook leuker en makkelijker. Twijfelt u nog? Kijk dan eerst naar een aantrekkelijk proefpakket! Is er sprake van dieetwensen als bijvoorbeeld zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Diegem? Dat hoeft niet erg te zijn! Meer en meer cateraars en traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, bomvol natuurlijke ingrediënten. In de volgende stap worden de ingrediënten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door dit proces blijven vitaminen en mineralen optimaal behouden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven optimaal behouden. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week een bezorging is hier niet aan de orde.

 • Lang houdbaar
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Diegem. Perfect voor bijv. senioren die het eten niet meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Dikwijls geregeld via een meer lokale partij.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Veel services hebben ook een premium boodschappendienst voor senioren. Zo haalt men eenvoudig de supermarktartikelen als ontbijtspek en grillworst. Meestal gratis bezorgd tot in de keuken.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Diegem vergelijken

Houdt u van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Diegem? Of prefereert u een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor senioren? Of prefereert u een aanbieder die zich focust op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden een groot aantal opwarmmaaltijden die aansluiten bij uw eisen en mogelijke allergieën. Wat te denken van Boereworst Met Wortelstamppot of Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes? Verderop vindt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Machelen. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen ouderen via een proefbox complete bereide gerechten met veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door uw eigen bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Diegem voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief hangt namelijk af van factoren als de leverancier, het soort maaltijd, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen is er al voor €6,15.
 • Vriesverse maaltijd als Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree bestelt u vanaf €4,15.
 • De daghap voor ouderen als Chinese wokschotel is er al vanaf €6,1.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Bamisoep, een lekker bijgerecht en iets fris zoals Vlaflip om het feest compleet te maken. Heeft u een laag inkomen? Wellicht kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Machelen voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Beste bereide maaltijden

 • Verse worst in jus
 • Runderlapje in jus
 • Nasi babi pangang
 • Braadworst in jus
 • Kipfilet in saus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Diegem aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Onderzoek allereerst welke vorm van een maaltijdservice matcht met uw eetpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de beschikbare maaltijddiensten en maak een keuze. Check vooral de versheid van ingrediënten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Bestel het proefpakket

  De grote aanbieders werken met een voordelig proefpakket. Vaak gaat het om 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met gespecialiseerde leveranciers.

 4. Een vaste leverdag

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dan kan men gemakkelijknieuwe gerechten bestellen. Meestal doet u dat via telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of email / internet. De gerechten worden doorgaans geleverd aan huis door een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij de koelverse variant, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst van zo’n 15 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 75 – 125 blijvende maaltijden. Rondom tafeltje dekje treft men een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf uw bord samenstellen een speciale feature.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel aanbieders bieden een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als o.a. Boerengehaktschotel met aardappelpuree en Gehaktbal, prei a la crème en krieltjes met peterselie. Zodoende zijn er voor alle ouderen thuismaaltijden voor senioren! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd indien u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door het invullen van de menulijsten kunt u gemakkelijk – digitaal, telefonisch of met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De menu’s worden in de regel door een regionale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse assortiment elke week. Binnen het vriesverse segment elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een goede maaltijd vormt de basis voor een vitaal en energiek lichaam. Een warme schotel in de avond ligt hieraan ten grondslag. Veel bejaarden of gehandicapten hebben bepaalde dieetwensen. Daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om glutenvrij, zoutarm, lactosevrij, gemalen en ook koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Diegem. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect als er iets speelt als coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit