Maaltijdservice Perk

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Perk voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Perk? Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker vindt u supersnel alle bezorgers in uw eigen gemeente. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een opwarmmaaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: u bepaalt het helemaal zelf. Dit kan al vanaf €5,05 per maaltijd. Aanschuiven voor Dieet Kippenworst Spinazie Puree of Doperwtenpuree? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er kan meer dan u denkt! Met behulp van de maaltijdendienst in Perk profiteert u van ambachtelijke maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteSteenokkerzeel
Waarom bestellen?Wat een uitkomst
Postcode1820
Maaltijd prijs€6,41
Vaak gekozen maaltijdKerriesoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Perk

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in Perk. Denk aan interessante bedrijven als Viangro of Foodbag. Ook binnen de gemeente kan men kiezen voor interessante instanties en slagerijen. Elke partij heeft zo een eigen menu en bestelvoorwaarden. Met behulp van onze tool kan u daarom de bezorgdiensten overzichtelijk naast elkaar zetten. Het selecteren van een geschikte service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook wat minder gecompliceerd. Twijfelt u nog? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u voorkeuren zoals gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Perk? Er is gelukkig een alternatief. Nogal wat traiteurs voor senioren zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met 100% verse ingrediënten. Later worden deze producten gekoeld en goed verpakt. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarden onaangeroerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo erg lang goed. Meerdere maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is geen verplichting.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Perk. Een uitkomst voor bijv. hulpbehoevenden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In de regel verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Veel organisaties hanteren ook een handige boodschappendienst voor ouderen. Hiermee bestelt men eenvoudig de supermarktartikelen als kaas extra belegen montbeliarde of gebraden gehakt. Veelal gratis afgeleverd met de maaltijden.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Op een vast moment in de week
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Perk vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Perk? Of prefereert u de meest verse koelverse maaltijden voor senioren? Of geeft u de voorkeur aan een lokale organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden een hoop opwarmmaaltijden die aansluiten bij uw situatie en mogelijke diëten. Wat te denken van Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes of Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree? Verderop treft u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de gemeente Steenokkerzeel. Bestel eerst eens een proefpakket. In veel gevallen kunt u tegen een zeer scherpe prijs voedzame bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig vet keuren. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Perk voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs per maaltijd is afhankelijk van zaken als de leverancier, de mate van versheid, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Rundstong Madeirasaus Puree vindt u vaak al vanaf €4,75.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Kippenbout Groentenkrans Met Puree vindt u vaak al vanaf €5,2.
 • Een warme dagschotel als Gehaktschotel Met Worteltjes is er al vanaf €6,55.
De recepten kan men aanvullen met onder andere Okrosjka, een extra salade en een toetje als Vanille mousse na. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Steenokkerzeel voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Parijse worteltjes
 • Slavink in uienjus
 • Push Up Meatballs
 • Macaroni met kaas
 • Spaghetti Napoli

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Perk aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Ga eerst na welk soort maaltijdservice matcht met uw wensen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk professionele maaltijdservices en selecteer er een. Kijk goed na het type maaltijden, op welke manieren u kunt bestellen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Een proefpakket nemen

  Het gros van de aanbieders hebben een goedkoop of gratis proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zodoende kunt u zonder hoge kosten kennismaken met gespecialiseerde aanbieders.

 4. Elke week een levering

  Bevalt het proefpakket? Zo ja, dan kan men eenvoudigeen nieuwe bestelling plaatsen. In veel gevallen kan dit telefonisch, via een menulijst, of online. De maaltijden voor thuis worden veelal thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu met grofweg 30 gerechten. Kiest u voor diepvries dan is het assortiment beperkt tot 50 – 100 vaste vaste gerechten. Via het tafeltje dekje principe gebruikt men een vaststaand menu per dag. Bij sommige aanbieders is vers op maat een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, heel veel aanbieders bieden een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als o.a. Roerei met spinazie à la crème en Gehaktbal, prei a la crème en krieltjes met peterselie. Hiermee zijn er voor alle ouderen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd indien u een bestelling heeft doorgegeven. Door het invullen van de standaard bestellijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden voor ouderen worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelverse maaltijden wekelijks. Bij vriesvers is dat 1 of 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Gezond en vers eten heeft invloed op een vitaal en energiek lichaam. Een dagelijkse warme schotel is essentieel. Sommige senioren of invaliden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld gemalen, zoutarm, lactosevrij, glutenvrij en ook vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Perk. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij bijvoorbeeld een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat als slikken & kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit