Maaltijdservice Anlier

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Anlier voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Anlier? Met behulp van deze website achterhaalt u gemakkelijk alle firma’s die aan huis leveren. Tafeltje dekje, of opwarmmaaltijden die u zelf moet opwarmen: dat kunt u zelf beslissen. Al beschikbaar vanaf €5,15 per maal. Smullen van Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel of Rundergehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen, spinazie à la crème? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Dat hoeft niet erg te zijn! Door de maaltijdendienst in Anlier beschikt u over complete gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLuxemburg
GemeenteHabay
RecensieHoud me fit en vitaal
Postcode6721
Prijs per gerecht€6,62
Populaire maaltijdMinestronesoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Anlier

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Anlier. We hebben het over populaire bezorgers als Prego of Prego. Ook binnen de gemeente kan men kiezen voor interessante aanbieders en zorginstellingen. Iedere service onderscheidt zich door een heel eigen manier van bereiding en voorwaarden. Door middel van deze pagina kunt u derhalve de firma’s rustig tegen elkaar afzetten. Het selecteren van de beste verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo wat aangenamer. Zijn er nog twijfels? Kijk dan eerst naar een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u maaltijdvoorkeuren als o.a. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Anlier? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Erg veel traiteurs en cateraars zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd kakelverse ingrediënten. Daarna wordt het eten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Om die reden blijven voedingswaarden onaangeroerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven zo intact. Maximaal 3 maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is hier niet aan de orde.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Anlier. Een redding voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Meestal op touw gezet door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Meerdere aanbieders bieden ook een premium boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor haalt men moeiteloos verse of handige boodschappen als desem meergranen of zakdoekjes. In algemene zin gratis mee bezorgd door de vaste bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Anlier vergelijken

Houdt u van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Anlier? Of bent u meer op zoek naar gezonde en lekkere koelverse seniorenmaaltijden? Of heeft u liever een bedrijf gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden velerlei soorten maaltijden die aansluiten bij uw voorkeuren en mogelijke diëten. Wat dacht u van Hutsepot Met Rookworst En Spek of Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix? Via onze vergelijker ontdekt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Habay. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Doorgaans kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling uitstekende bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig vet uitproberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. Er is geen sprake van een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Anlier voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs is afhankelijk van onderdelen als de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes is verkrijgbaar vanaf €5,6.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree kan je kopen vanaf €5,45.
 • De daghap voor ouderen als Kerriesoep is beschikbaar vanaf €7,5.
De recepten is niet waar het bij blijft. Ook Vissoep, een extra rauwkostsalade en een toetje als Vanille ijs om mee af te sluiten. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk hulp aanvragen bij de gemeente Habay voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Heldere boerengroentesoep
 • Pastaschotel met spinazie
 • Tomatensoep met balletjes
 • Kibbeling met kruidendip
 • Gepaneerde kipschnitzel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Anlier regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Trek eerst na welk type seniorenmaaltijd klopt met uw omstandigheden. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk populaire maaltijd-bedrijven en maak een keuze. Check vooral het soort gerechten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire maaltijd-verzorgers stunten met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Zo’n aanbieding kan betekenen 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u zonder hoge kosten kennismaken met alle verstrekkers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Beviel het proefpakket? Dat is fijn, nu kunt u probleemloos weer nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk is dat mogelijk via de telefoon, met behulp van de menulijst, of via internet. De maaltijden voor senioren worden gewoonlijk tot in de keuken geleverd via een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met ruwweg 20 maaltijden. Binnen het diepvries-segment kunt u kiezen uit 70 – 150 vaste menu’s. Bij tafeltje dekje krijgt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Soms is zelf een maaltijd samenstellen een mogelijkheid.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijdservices bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Eendenvlees in zoetzure saus en Babi pangang met atjar ananas en nasi goreng. Zo zijn er voor alle bejaarden warme maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd zodra u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door gebruik te maken van de welbekende bestellijst kan men direct en zonder moeite – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De verse maaltijden worden vaak door een vaste bezorgdienst iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: wekelijks. Bij vriesverse maaltijden om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. De warme schotel is essentieel. Sommige bejaarden of mensen met een beperking hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. Denk aan zoutarm, lactosevrij, glutenvrij, natriumarm of veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Anlier. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden als u te maken heeft met coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: zodra als slikken & kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit