Maaltijdservice Habay

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Habay voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Habay? Door gebruik te maken van www.maaltijdbutler.be treft u gemakkelijk alle services die maaltijden thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of dagverse maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: er is veel mogelijk. Nu al voor €4,65 per maaltijd. Ouderwets genieten van Varkensfiletlapje met vleesjus, gekookte aardappelen, bloemkool en Pasta kip madras? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Door middel van de maaltijddienst in Habay smult u weer van vers bereidde gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteHabay
RecensieHoef niet meer te koken
Postcode6720
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,66
Vaak gekozen maaltijdVarkens-groenteschotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Habay

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Habay. U kunt denken aan populaire organisaties als Colruyt en/of Colruyt. Maar ook op regionaal niveau kunt u terecht bij verscheidene leveranciers en verswinkels. Iedere partij levert zijn eigen assortiment en bestel-, betaal-, en bezorgopties. D.m.v. www.maaltijdbutler.be kunt u de aanbieders gemakkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Een keuze maken voor een goede verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo een stuk eenvoudiger. Moeite met kiezen? Profiteer nu van eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Spelen er dieetwensen als bijvoorbeeld glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Habay? Dat hoeft niet erg te zijn! Erg veel traiteurs voor senioren passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, vol verse producten en veel groenten. Vervolgens worden deze producten snel teruggekoeld. Door dit proces blijven structuur en smaak ongedeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Maximale versheid
 • Vol van smaak
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding shock-freeze ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven gewaarborgd. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Porties ruim voldoende
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Habay. Ideaal voor bijv. chronisch zieken die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaliter geïnitieerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Warm thuisbezorgd
 • 100% vers
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

De meeste leveranciers beschikken over een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Daarmee krijgt u probleemloos broodnodige boodschappen als katenspek of leverworst. Normaliter gratis mee bezorgd op een vast tijdstip.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Habay vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Habay? Of houdt u juist van een blijvende oplossing als koelverse maaltijden? Of houdt u juist van een leverancier die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden allerlei opties die rijmen met uw wensenlijstje en voedingsadvies. Neem nu Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten of Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen? Aan de hand van deze website ontdekt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Habay. Onze tip: begin met een proefpakket. Meestal kunt een voor een lage prijs ambachtelijke bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De gerechten worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Habay voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die wordt gerekend wordt samengesteld door aspecten als de organisatie, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree is beschikbaar vanaf €5,75.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €5,4.
 • Een daghap aan huis als Rundvlees, rode bietjes, aardappelpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €5,7.
Een verse maaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Thukpa, een extra rauwkostsalade en voor de volledigheid een Poire belle Hélène na. Heeft u een laag inkomen? In sommige gevallen kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Habay voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Beste bereide maaltijden

 • Wisselmenu Asperge Brabanconne
 • Vegetarische lasagna, spinazie
 • Tortellini met gehakt en kaas
 • Stamppot rode kool met hachee
 • Stamppot spinazie a la creme

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Habay regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Trek eerst na welk type kant-en-klaar maaltijd aansluit op uw wensen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk aangesloten bezorgservices en kies er een. Kijk goed na het gerechten-aanbod, de manier van bezorging, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De grote maaltijdservices hanteren een spotgoedkoop proefpakket. Typische acties zijn 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u laagdrempelig kennismaken met professionele services.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was de proefbestelling goed? Mooi, dan kunt u overzichtelijk nog een bestelling doen. Gewoonlijk kan dat via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menukaart, of via internet. De maaltijden voor senioren worden altijd bezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er vaak een menulijst met ongeveer 25 gerechten. In het aanbod van diepvries is het assortiment beperkt tot 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Meer en meer is zelf mixen en combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Praktisch alle maaltijdverstrekkers gebruiken een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Varkensgehaktbal met vleesjus, aardappelpuree, doperwten en Vis in fantasiesaus, rode bietjes, aardappelpuree. Op die manier kan iedereen genieten van seniorenmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw leverancier.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis op het moment dat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door het invullen van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u gemakkelijk – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden in de meeste gevallen door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers: om de 4 dagen. Binnen het vriesverse segment 1 of 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een verse maaltijd draagt bij aan uw vitaliteit en gezondheid. Een warme schotel in de avond is daarbij cruciaal. Diverse ouderen of beperkten volgen een dieet of hebben een allergie. Mede daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld gemalen, glutenvrij, natriumarm, zoutarm of juist koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Habay. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente