Maaltijdservice Tontelange

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Tontelange voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan verse maaltijden aan huis voor ouderen in Tontelange? Door middel van deze pagina ontdekt u gemakkelijk alle aanbieders in uw regio! Een warme maaltijdvoorziening, of een opwarmmaaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: het kan allemaal. Te bestellen vanaf €3,95 per keer. Aan tafel voor Klapstuk met hutspot en Kippenbout in jus? Maar gaat het koken u moeilijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Door de maaltijdendienst in Tontelange hebt u toegang tot gezonde maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLuxemburg
GemeenteAttert
ReactiePuur en vers uit de pan
Postcode6717
Prijs per gerecht€6,59
Meest gekozen maaltijdSpekpannenkoek

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Tontelange

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de omgeving van Tontelange. Denk aan veel gekozen aanbieders als Delhaize en/of 0. Ook in deze plaats zelf zijn er tal van instanties en wijkrestaurants. Elke organisatie onderscheidt zich door een eigen productaanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Geholpen door deze pagina kan u de organisaties probleemloos tegen elkaar afzetten. Een keuze maken voor de beste aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij derhalve een beetje makkelijker. Eerst eens proberen? Bestel in dat geval een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er allergieën of dieetwensen als kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Tontelange? Geen probleem! Nogal wat traiteurs voor senioren houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met 100% verse ingrediënten. Daarna worden deze maaltijden gekoeld en goed verpakt. Hierdoor blijven voedingswaarden ongedeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Altijd volledig vers
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen razendsnel ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven in goede conditie. Maanden lang op te slaan. Elke week bestellen hoef je niet te doen.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Tontelange. Een prima oplossing voor bijv. gehandicapten waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Er is geen verdere handeling nodig. Normaliter afgehandeld door een lokale zorginstelling.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verschillende leveranciers hanteren ook een nuttige boodschappendienst voor senioren. Op die manier koop men snel broodnodige boodschappen als ontbijtkoek of cervelaat. Normaal zonder extra kosten bezorgd op een vast tijdstip.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Tontelange vergelijken

Incidenteel eens genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Tontelange? Of geeft u de voorkeur aan gezonde en lekkere koelverse seniorenmaaltijden? Of neigt u meer naar een organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn een hoop thuismaaltijden die matchen met uw wensenlijstje en mogelijke diëten. Genieten van de lekkerste gerechten als Tomatensoep Met Balletjes of Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin? Op maaltijdbutler.be bekijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Attert. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. In veel gevallen kunt een voor een lage prijs gezonde bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig koolhydraten testen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden geleverd door uw eigen bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Tontelange voor ouderen zijn erg wisselend. Het uiteindelijke tarief komt tot stand door elementen als de leverancier, herkomst ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree wordt al bezorgd vanaf €5,6.
 • Diepvriesmaaltijd als Gemalen Zalm In Vissaus Met Wortelen En Puree kan je kopen vanaf €5,3.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Kippenvlees in kerriesaus kan je kopen vanaf €7,4.
De avondmaaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Koninginnensoep, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Taart als nagerecht. Beschikt u niet over voldoende geld? Dan kunt u mogelijk een subsidie of regeling treffen met de gemeente Attert voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Top-5 bereide maaltijden

 • Macaronischotel bolognese
 • Kipstukjes in mosterdsaus
 • Volkoren macaronischotel
 • Cordon Bleu met groenten
 • Asperge beenham schotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Tontelange aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Ga eerst na wat voor kant-en-klaar maaltijd past bij uw eetpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk aangeraden maaltijdservices en bepaal uw voorkeuren. Achterhaal altijd eerst het assortiment, de bestel en bezorgopties, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Probeer het proefpakket

  De meeste aanbieders werken met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bekende dienstverleners.

 4. Bestellingen plaatsen

  Beviel het proefpakket? Dat is fijn, nu kunt u probleemloos weer nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk kan dit door even te bellen, door de menukaart in te vullen, of via internet. De menu’s worden altijd geleverd door een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Binnen het koelverse segment profiteert u van een menukaart met ruwweg 15 maaltijden. Als we het hebben over diepvries is er een keus te maken uit 70 – 150 blijvende maaltijden. Rondom tafeltje dekje gebruikt men een vaststaand menu per dag. Steeds vaker is zelf uw menu samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer services hanteren een speciale categorie met dieetmaaltijden. Onder andere Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree en Hollandse hachee, rode kool, gekookte aardappelen. Handig, want zo ontvangt men altijd goede thuismaaltijden voor senioren! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen aanbieder.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd indien u een bestelling heeft doorgegeven. Middels de unieke menukaart / lijst kan men op eigen houtje – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de bezorging?

De seniorenmaaltijden worden meestal door een regionale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse assortiment 2 wekelijks. Het vriesverse aanbod 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert uw energie en levenslust. Een dagverse warme schotel is essentieel. Veel bejaarden of beperkten eten volgens een bepaald dieet. Mede daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld lactosevrij, zoutarm, natriumarm, gemalen of wellicht vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Tontelange. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal als u te maken heeft met een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en/of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit