Maaltijdservice Thiaumont

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Thiaumont voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Thiaumont? Via www.maaltijdbutler.be ontdekt u overzichtelijk alle firma’s in uw eigen gemeente. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een thuismaaltijd die nog even in de microgolf moeten: u maakt zelf de keuze. Te bestellen vanaf €4,35. Flink uitpakken met Rode bieten met een speklap en jus en Rundvlees in tijmsaus? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door middel van de maaltijddienst in Thiaumont ontvangt u verse maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteAttert
BeoordelingAandacht en passie
Postcode6717
Gemiddelde kosten€6,58
Maaltijd-topperChampignonsoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Thiaumont

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in Thiaumont. U kunt denken aan populaire services als Foodbag en/of Delhaize. Ook in de gemeente zelf zien we verschillende partijen en verswinkels. Elke aanbieder biedt een eigen keuken en bestelvoorwaarden. Door middel van deze website kan u daarom de bezorgers snel en makkelijk naast elkaar bekijken. Het uitzoeken van een degelijke verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende leuker en makkelijker. Moeite met kiezen? Bestel dan een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval dieetwensen zoals lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Thiaumont? Dat is niet erg! Best veel traiteurs voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd verse producten. Vervolgens worden deze maaltijden snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Zo blijven vitaminen en mineralen intact. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding razendsnel ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven zo erg lang goed. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Maandenlang te bewaren
 • Eenvoudig op te warmen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Thiaumont. Een redding voor bijv. gehandicapten die het eten niet meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Doorgaans georganiseerd door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verscheidenebezorgers faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor senioren. Zo koop u direct de supermarktartikelen als stroopwafels en smeerkaas. Dikwijls zonder bezorgkosten door de vaste bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Op een vast moment in de week
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Thiaumont vergelijken

Liefhebber van een complete diepvriesmaaltijd in Thiaumont? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse seniorenmaaltijden? Of prefereert u een bedrijf die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit talloze thuismaaltijden die in lijn zijn met uw wensen voedingspatroon. Wat te denken van Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel of Penne Pesto Kip Wokgroenten? Op deze pagina treft u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en nabij Attert. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Doorgaans is er een proef-mogelijkheid. U kan smaakvolle bereide gerechten met min. 200 gram groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proberen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er geldt geen vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Thiaumont voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die u betaalt wordt gevormd door onderdelen als de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Groentesoep Met Balletjes is er al voor €6,05.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Kippenworst Spinazie Puree is beschikbaar vanaf €4,65.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Kip, uiensaus, appelmoes, gebakken aardappelen kunt u al bestellen vanaf €6,4.
De maaltijden kan uitgebreid worden. Bestel ook Courgettesoep, een lekker bijgerecht en een dessert als Oranjevla om het feest compleet te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Doorgaans kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Attert voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Boe­ren­kool­stoof met ei
 • Kippenvlees in kerriesaus
 • Broccoli rollade schotel
 • Risotto, bospaddestoelen
 • Gebonden rundvleessoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Thiaumont regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Ga eerst na wat voor soort kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw gesteldheid. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk meest gekozen maaltijdvoorzieningen en bekijk de beschikbaarheid. Let goed op het aanbod, de wijze van bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Begin met het proefpakket

  De populaire maaltijdservices werken met een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met gespecialiseerde aanbieders.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kunt u dagelijks weer nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker doet u dat door even te bellen, met behulp van de menulijst, of met de computer. De menu’s worden in de regel geleverd aan huis door een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks wisselend assortiment met ongeveer 25 maaltijden. Als we het hebben over diepvries kan men kiezen uit 70 – 150 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan heeft u te maken met een vaststaand menu per dag. In sommige gevallen is zelf samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, de meeste services komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. ZoalsHuisgemaakte rundergehaktbal in jus en Kalkoenbiefstukjes met kippenjus, Parijse worteltjes en gekookte aardappelen. Op die manier zijn er voor alle bejaarden thuismaaltijden voor senioren! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw bezorger.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Met behulp van de menulijsten kan men op eigen houtje – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling plaatsen.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden worden meestal door uw eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers spreken we van om de 4 dagen. Binnen het vriesverse segment 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een gewoon goede maaltijd helpt mee aan uw lichamelijke gezondheid. Een verse warme schotel is daarbij cruciaal. Veel bejaarden of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Denk aan lactosevrij, gemalen, zoutarm, glutenvrij of wellicht vloeibaar, veganistisch, vegetarisch, koolhydraatarm: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Thiaumont. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit