Maaltijdservice Habay-La-Vieille

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Habay-La-Vieille voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Habay-La-Vieille? Door middel van onze tool achterhaalt u snel en simpel alle organisaties die bij u thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of vriesverse maaltijden die nog even in de microgolf moeten: er is veel mogelijk. Dit kan al vanaf €3,90 p.p. Smullen van Bloemkool met runderlap en aardappelen en Venkelsoep met dille? Maar is zelf koken geen optie meer? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door de maaltijdendienst in Habay-La-Vieille krijgt u uitstekende maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLuxemburg
GemeenteHabay
ErvaringAlsof het zelf bereid is
Postcode6723
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,63
Nummer 1-maaltijdAardappelpuree

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Habay-La-Vieille

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de omgeving van Habay-La-Vieille. Denk aan erkende firma’s als Delhaize of Home Cuisine. Ook in de gemeente zelf bestaan er verschillende aanbieders en speciale eetpunten. Iedere leverancier wordt bestempeld door een heel eigen productaanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Aan de hand van www.maaltijdbutler.be kan u de organisaties eenvoudig op een aantal punten vergelijken. Het uitkiezen van de best passende service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor een stuk gemakkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Kijk dan eerst naar een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er menu-voorkeuren zoals bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Habay-La-Vieille? Ook dan bent u welkom! Meer en meer traiteurs voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd verse producten. Vervolgens worden deze producten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Hierdoor blijven voedingswaarden ongeschonden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven zo erg lang goed. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Habay-La-Vieille. Een prima oplossing voor bijv. senioren die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Dikwijls op touw gezet door een lokale zorginstelling.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verscheidenefirma’s bieden ook een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor bestelt men probleemloos broodnodige boodschappen als afbak pistolet meergranen en koffieroomcups. Meestal gratis afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Habay-La-Vieille vergelijken

Liefhebber van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Habay-La-Vieille? Of neigt u meer naar echt 100% verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of heeft u liever een lokale organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit verscheidene seniorenmaaltijden die matchen met uw wensen en mogelijke diëten. Genieten van de lekkerste gerechten als Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet of Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree? Hieronder ziet u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Habay. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Doorgaans kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling voedzame bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig vet testen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De gerechten worden geleverd door uw eigen bezorger. U zit niet vast aan een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Habay-La-Vieille voor ouderen variëren nogal. De prijs voor een gerecht wordt samengesteld door elementen als de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel is er al voor €6,45.
 • Diepvriesmaaltijd als Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree is er al voor €4,8.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Babi ketjap, bami kunt u al laten bezorgen vanaf €6,15.
Een verse maaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Ramen, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Chocolade mousse om mee af te sluiten. Heeft u weinig financiële middelen? Mogelijk kan u dan ondersteuning aanvragen via uw gemeente Habay voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Kipfilet in piri piri saus
 • Kip kerrie ananas schotel
 • Kippensoep met vermicelli
 • Erwtensoep met rookworst
 • Bami goreng met kipsaté

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Habay-La-Vieille bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Achterhaal eerst wat voor type maaltijdservice rijmt met uw omstandigheden. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk aangesloten bezorgservices en selecteer er een. Achterhaal altijd eerst het aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Een proefpakket nemen

  De belangrijkste leveranciers werken met een voordelig proefpakket. U moet dan denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u laagdrempelig kennismaken met professionele leveranciers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Bevalt het proefpakket? Vervolgens kan men zonder problemen nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls kan dit per telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of met de tablet. Het eten wordt standaard bezorgd tot in de keuken via een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u zelf kiezen van een bestellijst met plusminus 20 maaltijden. Binnen het diepvries-segment kan men kiezen uit 100+ vaste menu’s. Via het tafeltje dekje principe kiest u voor een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is vers op maat een mogelijkheid.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijdservices werken met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Sukadelapje in jus en Vegetarische spicy bean burger met vegetarische jus, gebakken aardappelen, snijbonen. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen aanbieder.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van een speciale menukaart kan men eenvoudig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De gerechten worden in de regel door een lokale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Koelvers: elke 3/4 dagen. Het vriesverse assortiment maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd vormt het fundament van uw algehele gesteldheid. Een warme schotel in de avond is daarbij van groot belang. Sommige senioren of hulpbehoevenden hebben bepaalde dieetwensen. Daarom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met glutenvrij, gemalen, zoutarm, natriumarm of juist vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Habay-La-Vieille. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij een situatie als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en/of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit