Maaltijdservice Loksbergen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Loksbergen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Loksbergen? Door middel van deze pagina achterhaalt u overzichtelijk alle bezorgers in uw regio! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een koelvers gerecht die een paar minuten in de microgolf gaan: het kan allemaal. Dit kan al vanaf €3,95 per keer. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Gehakt in jus en Ribkarbonade in jus? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door de maaltijdendienst in Loksbergen smult u weer van smaakvolle gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLimburg
GemeenteHalen
Waarom bestellen?Geen abonnement
Postcode3545
Maaltijd prijs€6,59
Vaak bestelde maaltijdRibkarbonade in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Loksbergen

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in en rondom Loksbergen. Denk dan aan veel gekozen partijen als Delhaize en/of Cora. Maar ook lokaal zien we tal van aanbieders en slagerijen. Iedere organisatie biedt een eigen keuken en procedures rondom bestellen en betaling. D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker kan u de bedrijven op uw gemak naast elkaar bekijken. Het uitzoeken van een geschikte maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan wat minder gecompliceerd. Zijn er nog twijfels? Profiteer nu van een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Spelen er bepaalde wensen zoals onder andere zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Loksbergen? Dat hoeft niet erg te zijn! Meer en meer traiteurs voor senioren worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd verse producten. Hierna worden deze producten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door dit proces blijven smaak en vitamines gegarandeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur gaan zo niet verloren. Meerdere maanden te bewaren. Elke week een bezorging hoef je niet te doen.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Loksbergen. Een redding voor bijv. hulpbehoevenden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Geschikt voor directe consumptie. Normaal georganiseerd door een plaatselijk restaurant.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verschillende aanbieders faciliteren daarnaast een premium boodschappendienst voor senioren. Op die manier haalt u zonder moeite belangrijke boodschappen als magere kwark of koffie. Doorgaans gratis afgeleverd met de maaltijden.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Loksbergen vergelijken

Incidenteel eens genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Loksbergen? Of houdt u juist van gezonde en lekkere koelverse seniorenmaaltijden? Of houdt u juist van een aanbieder gericht op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden allerlei thuismaaltijden die matchen met uw voorkeuren en diëten/allergieën. Neem nu Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool en Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes? Verderop achterhaalt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Halen. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Bij veel aanbieders kunt een voor een lage prijs complete bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig koolhydraten proberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. U zit niet vast aan een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Loksbergen voor ouderen variëren nogal. De prijs die wordt gerekend hangt af van bijvoorbeeld de aanbieder, de mate van versheid, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Gehaktschotel Met Worteltjes bestelt u vanaf €4,6.
 • Vriesverse maaltijd als Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie is verkrijgbaar vanaf €4,9.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin wordt al bezorgd vanaf €5,8.
Het eten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Broccolisoep, iets te drinken en iets lichts zoals Watergruwel om mee af te sluiten. Beschikt u niet over voldoende geld? Mogelijk kan u dan hulp aanvragen bij de gemeente Halen voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Beste bereide maaltijden

 • Draadjesvlees in rode wijnsaus
 • Witlofschotel met ham en kaas
 • Rundergehaktballetjes in saus
 • Linzensoep met bleekselderij
 • Vegetarische roerbakstukjes

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Loksbergen regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Ga eerst na welk soort opwarmmaaltijd klopt met uw wensen. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijd-bedrijven en bepaal uw voorkeuren. Bekijk met name het assortiment, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De grote leveranciers bieden een spotgoedkoop proefpakket. U kunt denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zo kunt u laagdrempelig kennismaken met gespecialiseerde maaltijdservices.

 4. Vaste levermomenten

  Genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kunt u snel en simpel een nieuwe menulijst invullen. Dikwijls doet u dit per telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of met de tablet. De menu’s worden meestal thuisbezorgd middels een regionale bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ruwweg 30 menu’s. Binnen het diepvries-segment kunt u meestal kiezen uit 90+ blijvende maaltijden. Via het tafeltje dekje principe krijgt men een vast weekmenu. In steeds meer gevallen is zelf uw bord samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer leveranciers gebruiken een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Bijvoorbeeld Kip kerrie ananas schotel of Kip in mozzarella kaassaus, groentemix en penne pasta. Zodoende kan iedereen gebruik maken van warme maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, leveranciers werken niet met een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd als u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Via de unieke menukaart / lijst kan men direct en zonder moeite – op meerdere manieren – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er geleverd?

De menu’s worden meestal door een vaste bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Koelvers: elke week. Vriesvers: om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten heeft invloed op een optimale lichamelijke gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is heel belangrijk. Veel ouderen of mensen met een beperking hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Om die reden zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld gemalen, lactosevrij, natriumarm, glutenvrij en niet te vergeten veganistisch, vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Loksbergen. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij een situatie als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en/of kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit