Maaltijdservice Zelem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zelem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Zelem? Geholpen door deze pagina doorzoekt u moeiteloos alle firma’s die leveren in uw plaats. Tafeltje dekje, of een dagvers gerecht die nog even in de microgolf moeten: u maakt zelf de keuze. Al te verkrijgen vanaf €5,35 per gerecht. Flink uitpakken met Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree en Kalkoenbiefstukjes met jus, appel-mango compote en gekookte aardappelen? Maar is zelf koken geen optie meer? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Middels de maaltijdendienst in Zelem hebt u toegang tot gezonde gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLimburg
GemeenteHalen
RecensiePersoonlijke bezorgdienst
Postcode3545
Gemiddelde prijs€6,6
Nummer 1-maaltijdSpeklapje in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Zelem

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die bezorgen in Zelem. Neem erkende aanbieders als Meal-Story en 0. Ook binnen de gemeente ontwikkelen zich prima instellingen en wijkrestaurants. Elke aanbieder wordt gekenmerkt door een eigen assortiment en bestel- en bezorgmogelijkheden. Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker kan u de firma’s rustig naast elkaar bekijken. Het kiezen van de best passende dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende leuker en makkelijker. Zijn er nog twijfels? Start eens met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u allergieën of dieetwensen zoals o.a. kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Zelem? Er kan meer dan u denkt! Erg veel traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. Later worden deze maaltijden gekoeld en goed verpakt. Om die reden blijven voedingswaarden gewaarborgd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd 200 gram groente
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven zo erg lang goed. Meerdere maanden te bewaren. Elke week bestellen hoeft dan ook vaak niet.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Gezond en lekker
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zelem. Perfect voor bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Vaak geregeld via lokale vrijwilligers.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verscheideneorganisaties faciliteren daarnaast een speciale boodschappendienst voor chronisch zieken. Hiermee krijgt u snel verse of handige boodschappen als theekoekjes of vuilniszakken. Dikwijls gratis mee bezorgd op een vast tijdstip.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Op een vast moment in de week
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Zelem vergelijken

Liefhebber van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Zelem? Of houdt u juist van echt 100% verse koelverse bezorgmaaltijden? Of heeft u liever een organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden vele menu’s die overeenstemmen met uw voorkeuren en eventuele dieet. Wat dacht u van Dieet Rundstong Tomatensaus Puree en Dieet Gentse Waterzooi? Op deze pagina achterhaalt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Halen. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Bij veel aanbieders is er een proef-mogelijkheid. U kan verse bereide gerechten met veel voedingsstoffen en zonder ongezonde toevoegingen proberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt geleverd door uw eigen bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Zelem voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs per maaltijd hangt af van onderdelen als het bedrijf, het totale assortiment, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen is er al voor €6,3.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Kippenbout Perziken Puree wordt al bezorgd vanaf €4,35.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard. kunt u al laten bezorgen vanaf €6.
Een verse maaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Harira, iets te drinken en iets fris zoals Vanille mousse als nagerecht. Heeft u weinig financiële middelen? Wellicht kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Halen voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Pastaschotel: kip met broccoli
 • Chili con carne, gehakt, rijst
 • Gehaktschijf met appelcompote
 • Kip kerrie ananas met risotto
 • Lamsvlees in rozemarijnsaus

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Zelem aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Bedenk eerst welk type maaltijdservice in lijn is met uw leefpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de populaire bezorgservices en bepaal uw voorkeuren. Bekijk met name het soort gerechten, op welke manieren u kunt bestellen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Een proefpakket nemen

  Het gros van de maaltijdservices bieden een zeer betaalbaar proefpakket. Bijvoorbeeld 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zodoende kunt u zonder hoge kosten kennismaken met goede aanbieders.

 4. Maaltijden afnemen

  Beviel het proefpakket? In dat geval kunt u probleemloos een nieuwe menulijst invullen. Vaak doet u dat via telefoon, via een menulijst, of email / internet. De maaltijden voor ouderen worden meestal tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met pakweg 30 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan hebt u de keuze uit 80+ blijvende gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan treft men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij sommige aanbieders is zelf uw menu samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijd-verzorgers gebruiken een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Hamburger, uiensaus, appelmoes, gebakken aardappelen en Gegrilde kippenbout, groentemix, aardappelpuree. Daardoor ontvangt men altijd goede bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen aanbieder.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er geldt geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd als men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door het invullen van de welbekende bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – op meerdere manieren – een bestelling doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin door uw eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van elke week. Bij vriesvers: om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd bevordert een vitaal en energiek lichaam. Een dagverse warme schotel is essentieel. Veel senioren of beperkten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Om die reden zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan natriumarm, zoutarm, gemalen, glutenvrij of veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Zelem. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst als u te maken heeft met glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit