Maaltijdservice Buizingen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Buizingen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Buizingen? D.m.v. www.maaltijdbutler.be vindt u probleemloos alle aanbieders in uw regio! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een koelverse maaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: dat kunt u zelf beslissen. En dat al vanaf €5,10 per maal. Smullen van Indonesischerijsttafel,babiketjap, sambalboontjes,nasimetkip of Gepocheerde koolvisfilet met mosterdsaus, sperziebonen en aardappelpuree? Maar gaat het koken u moeilijk? Er is een oplossing! Via de maaltijddienst in Buizingen beschikt u over complete gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteHalle
RecensieVeel keuze in regio
Postcode1501
Gemiddelde prijs€5,92
Maaltijd-topperAardappelpannenkoeken

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Buizingen

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de regio van Buizingen. Denk dan aan veel gekozen bezorgers als Colruyt en/of Champion. Maar ook in de buurt ontwikkelen zich verscheidene initiatieven en restaurants. Ieder bedrijf levert z’n eigen manier van bereiding en procedures rondom bestellen en betaling. Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker kan u de bedrijven snel en makkelijk op een rijtje zetten. Het kiezen van een relevante aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Bestel dan een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met specifieke wensen zoals o.a. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Buizingen? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor bejaarden houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. In de volgende stap wordt het gerecht snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door dit proces blijven smaak en vitamines optimaal behouden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven gewaarborgd. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week bestellen hoef je niet te doen.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Buizingen. Perfect voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Meestal afgehandeld door een plaatselijk restaurant.

 • Vanuit de pan op het bord
 • WMO mogelijkheden
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Diverse bedrijven beschikken over een bruikbare boodschappendienst voor chronisch zieken. Hiermee krijgt men direct verse of handige boodschappen als volle yoghurt en volle yoghurt. In de regel zonder extra kosten bezorgd met de maaltijden.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Buizingen vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Buizingen? Of geeft u de voorkeur aan een wekelijkse bezorgde koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u een aanbieder met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er is de keuze uit relatief veel opwarmmaaltijden die voldoen aan uw omstandigheden en diëten/allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree of Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel? Via onze vergelijker ziet u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de streek Halle. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. In veel gevallen kunnen ouderen via een proefbox de lekkerste bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig vet proberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt geleverd door uw eigen bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Buizingen voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs hangt namelijk af van factoren als de leverancier, het aanbod in gerechten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen is beschikbaar vanaf €5,05.
 • Een vriesverse maaltijd als Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas is beschikbaar vanaf €3,65.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen kan je kopen vanaf €7.
De gerechten kan uitgebreid worden. Bestel ook Witlofsoep, een extra rauwkostsalade en niet te vergeten een toetje als Aardbeien ijs na. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan u hulp aanvragen bij de gemeente Halle voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Top-5 bereide maaltijden

 • Gestoofde wortel
 • Wrap kip madras
 • Macaronischotel
 • Doperwtenpuree
 • Rundergoulash

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Buizingen aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Kijk eerst na wat voor soort kant-en-klaar maaltijd in overeenkomst is met uw leefpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijdservices en geef de voorkeur door. Let met name op het gerechten-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Proefpakket bestellen

  De meeste maaltijdservices werken met een extra goedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Mede daarom kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met voordelige maaltijd-verzorgers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was de proefbestelling goed? Dan kunt u dagelijks weer nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls doet u dit via de telefoon, via de papieren bestellijst of via internet. De kant-en-klaar maaltijden worden veelal tot in de keuken geleverd via een lokaal gezicht / bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart van zo’n 15 menu’s. Binnen het diepvries-segment is het aanbod gelimiteerd tot 70 – 150 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe is er vaak één maaltijd per dag. Steeds vaker is zelf een maaltijd samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, de meeste leveranciers hebben een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Zoals bijv. Gegrilde paprika en Speklapjes met jus, rode bieten met zilveruitjes en aardappelpuree. Hiermee zijn er voor alle ouderen opwarmmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, aanbieders hanteren geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis zodra u deze besteld heeft. Middels de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of op papier – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De microgolf-maaltijden worden gewoonlijk door uw persoonlijke bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden 2 wekelijks. Vriesvers: om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Verse voeding bevordert uw energie en levenslust. Elke dag een warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Veel bejaarden of mensen met een beperking eten volgens een bepaald dieet. Daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het betreft glutenvrij, natriumarm, zoutarm, gemalen en ook eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Buizingen. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij bijvoorbeeld een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken of kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit