Maaltijdservice Hamoir

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hamoir voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Hamoir? Dankzij deze pagina vindt u supersnel alle leveranciers die aan huis leveren. Een warme maaltijdvoorziening, of een koelvers gerecht die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: het kan allemaal. Verkrijgbaar vanaf €4,90. Aan tafel voor Kipfilet in saus of Visfilet met gemengde groenten en krieltjes met peterselie? Maar lukt zelf koken niet meer? Dat hoeft niet erg te zijn! Geholpen door de maaltijddienst in Hamoir smult u weer van heerlijke maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuik
GemeenteHamoir
ReactieVerlicht de mantelzorg
Postcode4180
Prijs per maaltijd€5,2
Maaltijd-topperParijse worteltjes

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Hamoir

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de regio van Hamoir. Bijvoorbeeld landelijke partijen als Dienstenthuis.be of Foodbag. Maar ook op regionaal niveau ontstaan er uitstekende leveranciers en vrijwilligersorganisaties. Elke aanbieder onderscheidt zich door zijn eigen assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. Middels www.maaltijdbutler.be kunt u de organisaties rustig op een aantal punten vergelijken. Het selecteren van een geschikte verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo leuker en makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Profiteer nu van een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Bestaan er maaltijdvoorkeuren zoals lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Hamoir? Dat is niet erg! Legio traiteurs in België passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met 100% verse ingrediënten. Nadien worden deze maaltijden gekoeld en goed verpakt. Om die reden blijven voedingswaarden ongeschonden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen razendsnel ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven zo intact. Maanden lang op te slaan. Continue bestellingen plaatsen is geen verplichting.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Gezond en lekker
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hamoir. Perfect voor bijv. chronisch zieken die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaliter op touw gezet door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verscheideneaanbieders bieden ook een praktische boodschappendienst voor ouderen. Daarmee krijgt u snel broodnodige boodschappen als melk en krentenbrood. In de regel gratis bezorgd op een vast tijdstip.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Hamoir vergelijken

Incidenteel eens genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Hamoir? Of houdt u juist van een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden? Of bent u meer op zoek naar een service gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn een hoop opties die matchen met uw wensen en eventuele voedingsvoorschrift. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree of Kip Op Grootmoeders Wijze? Op maaltijdbutler.be achterhaalt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Hamoir. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Meestal kunt u extra voordelig vers bereidde bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig vet testen. U kunt via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hamoir voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die u betaalt hangt namelijk af van onderdelen als de maaltijdservice, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Witte Pens Met Rodekool En Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €5,55.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Rundstong Tomatensaus Puree is verkrijgbaar vanaf €4,5.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Nasi goreng speciaal, kip in satésaus wordt al bezorgd vanaf €5,8.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Kimchi jjigae, een extra salade en een dessert als Chocolade ijs om mee af te sluiten. Heeft u weinig financiële middelen? Dan kunt u mogelijk een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Hamoir voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Hamoir
 • Centrale postcode: 4180

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Gemengde groenteschotel
 • Gestoofde lamsschouder
 • Verse komkommersalade
 • Varkenssaucijs in jus
 • Aspergesoep met zalm

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hamoir aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Bedenk eerst wat voor categorie opwarmmaaltijd aansluit op uw leefpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijddiensten en kies een geschikte. Let goed op de versheid van ingrediënten, de manier van bezorging, en recensies van andere klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De meeste leveranciers verstrekken een goedkoop of gratis proefpakket. U kunt denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Hierdoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met aantrekkelijke maaltijdservices.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kan men zonder problemen opnieuw bestellen. Dikwijls kan dit via een speciaal telefoonnummer, via de papieren bestellijst of online. De maaltijden voor thuis worden vaak bezorgd tot in de keuken via een persoonlijke bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij dagvers / koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met pakweg 15 maaltijden. Als we het hebben over diepvries kunt u kiezen uit 100+ vaste maaltijden. Rondom tafeltje dekje is er vaak een vaststaand menu per dag. Soms is zelf mixen en combineren een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijd-verzorgers gebruiken een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Zoals bijv. Macaroni met ham, kaas en tomatensaus of Preiroomsoep. Zo zijn er voor alle bejaarden kant-en-klaar maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd in het geval u deze besteld heeft. Door het invullen van de welbekende bestellijst kan men eenvoudig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er geleverd?

De gerechten worden normaliter door een lokale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers spreken we van 1 a 2 keer per 7 dagen. Het vriesverse assortiment 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Gezond en vers eten vormt het fundament van een goede balans en energie. Een dagelijkse warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige bejaarden of beperkten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het betreft natriumarm, lactosevrij, gemalen, zoutarm of veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Hamoir. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch wanneer er sprake is van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente