Maaltijdservice Achel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Achel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Achel? Geholpen door www.maaltijdbutler.be ontdekt u overzichtelijk alle bezorgers die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of microgolf-maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: er is veel mogelijk. Te bestellen vanaf €4,10 p.p. Genieten van Rundergehaktbal met jus, gemengde groenten en witte rijst of Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft niet erg te zijn! Door middel van de maaltijddienst in Achel hebt u toegang tot complete gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLimburg
GemeenteHamont-Achel
ErvaringGeen abonnement
Postcode3930
Prijs per gerecht€6,04
Vaak gekozen maaltijdSperziebonen

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Achel

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die bezorgen in Achel. Denk dan aan interessante organisaties als 15Gram of Champion. Maar ook op regionaal niveau kan men kiezen voor verschillende instellingen en sociale voorzieningen. Elke organisatie heeft weer een eigen assortiment en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Middels www.maaltijdbutler.be kunt u dus de bezorgdiensten overzichtelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Een keuze maken voor een solide leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier een stuk gemakkelijker. Zijn er meerdere opties? Kijk dan eerst naar eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Spelen er maaltijdvoorkeuren zoals o.a. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Achel? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Een aanzienlijk deel van de traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met de meest verse ingrediënten. In de volgende stap wordt het gerecht gekoeld en goed verpakt. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak in topconditie. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Maximale versheid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Structuur en smaak blijven zo intact. Maanden lang op te slaan. Continue bestellingen plaatsen is dan ook overbodig.

 • Lang houdbaar
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Achel. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaliter op touw gezet door een plaatselijk restaurant.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Meerdere organisaties hebben daarnaast een nuttige boodschappendienst voor senioren. Hiermee koop men moeiteloos broodnodige boodschappen als keukenpapier en koffiecreamer. Vaak gratis afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Achel vergelijken

Zoekt u een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Achel? Of heeft u liever echt 100% verse koelverse maaltijden voor senioren? Of geeft u de voorkeur aan een organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er is de keuze uit velerlei thuismaaltijden die overeenstemmen met uw gesteldheid en menu voorkeuren. Wat dacht u van Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen of Penne Vier Kazen Spinazie & Tomaat? Op deze pagina achterhaalt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Hamont-Achel. Let ook goed op het proefpakket. Vaak kan men voor aantrekkelijke prijzen smaakvolle bereide gerechten met verse producten en weinig zout beoordelen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorger. Er geldt geen vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Achel voor ouderen wijken nogal af. De prijs die u betaalt wordt gevormd door o.a. het bedrijf, de grootte van de keuken, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel kunt u al laten bezorgen vanaf €4,55.
 • Diepvriesmaaltijd als Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree vindt u vaak al vanaf €3,85.
 • Een warme dagschotel als Pulled pork zoete aard puree bonenmix is beschikbaar vanaf €6,6.
Een verse maaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Aardappelsoep, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als Advokaat ijs na. Heeft u moeite met de financiën? In sommige gevallen kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Hamont-Achel voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Beste bereide maaltijden

 • Kip in roomsaus
 • Gestoofde prei
 • Groenteschotel
 • Oosterse zalm
 • Wokgroenten

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Achel bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Stel eerst vast welk soort bezorgmaaltijd in lijn is met uw voedingspatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de professionele maaltijddiensten en kies er een. Check vooral het aanbod, de manier van bezorging, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Probeer het proefpakket

  De bekende verstrekkers bieden een goedkoop of gratis proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zodoende kunt u zonder hoge kosten kennismaken met goede leveranciers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Beviel het proefpakket? Dan kan men gelijk opnieuw bestellen. Bij veel aanbieders kan dit door te bellen, met behulp van de menulijst, of email / internet. De kant-en-klaar maaltijden worden vaak geleverd aan huis door een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met gemiddeld 15 menu’s. In het aanbod van diepvries is het assortiment beperkt tot 70 – 150 blijvende maaltijden. In het geval van tafeltje dekje heeft u te maken met een daghap, zonder keuze. Steeds vaker is zelf mixen en combineren een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdservices bieden een ruim assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Kip korma, rijstmix en Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook. Daardoor zijn er voor iedereen bezorgmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats indien u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door gebruik te maken van de standaard bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De bezorgmaaltijden worden gewoonlijk door uw persoonlijke bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod om de 4 dagen. Het vriesverse aanbod elke 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Gezond en vers eten heeft invloed op een vitaal en energiek lichaam. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij van groot belang. Veel senioren of beperkten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierdoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan lactosevrij, glutenvrij, zoutarm, natriumarm of misschien eiwitrijk, vloeibaar, veganistisch, koolhydraatarm: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Achel. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit