Maaltijdservice Neerpelt

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Neerpelt voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Neerpelt? Dankzij onze tool vergelijkt u eenvoudig alle bezorgers in uw regio! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of dagverse gerechten die een paar minuten in de microgolf gaan: de mogelijkheden zijn enorm. Verkrijgbaar vanaf €4,40. Aan tafel voor Kerriesoep en Gehaktschijf met appelcompote? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er kan meer dan u denkt! Middels de maaltijdendienst in Neerpelt geniet u van verse maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLimburg
GemeentePelt
ReactieWekelijkse bestellijst
Postcode3910
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,02
Geliefde maaltijdGarnalensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Neerpelt

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de omgeving van Neerpelt. Denk aan grote organisaties als Meal-Story en 0. Ook binnen de gemeente ontstaan er verscheidene leveranciers en verswinkels. Elke partij levert een eigen type maaltijd en bestel- en bezorgmogelijkheden. Met behulp van deze website kunt u dus de organisaties probleemloos naast elkaar zetten. Het uitkiezen van de best passende service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook wat minder gecompliceerd. Zijn er nog twijfels? Kijk dan eerst naar een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van specifieke wensen zoals onder andere vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Neerpelt? Dat is niet erg! Een aanzienlijk deel van de traiteurs in België zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Nadien worden de ingrediënten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Zo blijven vitaminen en mineralen ongedeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Vol van smaak
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak blijven zo erg lang goed. Meerdere maanden te bewaren. Elke week bestellen hoeft dan ook vaak niet.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Neerpelt. Een prima oplossing voor bijv. chronisch zieken die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Dikwijls op touw gezet door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verschillende firma’s hebben ook een handige boodschappendienst voor chronisch zieken. Hiermee koop u snel verse of handige boodschappen als tofu naturel en ontbijtspek. In de regel zonder bezorgkosten met de maaltijden.

 • Direct alles in huis
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Neerpelt vergelijken

Houdt u van een voedzame diepvriesmaaltijd in Neerpelt? Of houdt u juist van echt 100% verse koelverse maaltijden? Of prefereert u een lokale organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er is de keuze uit veel verschillende mogelijkheden die matchen met uw situatie en eventuele voedingsvoorschrift. Wat dacht u van Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree of Rundstong Madeirasaus Puree? Op maaltijdbutler.be bekijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de regio Pelt. Onze tip: begin met een proefpakket. Dikwijls is er een proef-mogelijkheid. U kan smaakvolle bereide gerechten met verse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uittesten. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een persoonlijke bezorger. Er geldt geen vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Neerpelt voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die wordt gerekend hangt namelijk af van elementen als de aanbieder, de grootte van de keuken, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Kaasburger Met Spinazie En Puree is verkrijgbaar vanaf €6,45.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Gemalen Zalm In Vissaus Met Wortelen En Puree vindt u vaak al vanaf €4,8.
 • Een warme dagschotel als Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree is er al vanaf €7,1.
De recepten kan men aanvullen met onder andere Aspergesoep, een extra salade en voor de volledigheid een Appelmoes achteraf. Beschikt u niet over voldoende geld? Dan kunt u mogelijk een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Pelt voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Chili sin carne
 • Aardappelrösti
 • Slavink in jus
 • Doperwtensoep
 • Witte rijst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Neerpelt aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Check als eerst welke vorm van een bezorgmaaltijd in overeenkomst is met uw wensen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk professionele bezorgservices en maak een keuze. Let met name op het assortiment, de wijze van bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Begin met het proefpakket

  De populaire aanbieders bieden een scherp geprijsd proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zo kunt u laagdrempelig kennismaken met alle leveranciers.

 4. Vaste levermomenten

  Bevalt het proefpakket? Dat is fijn, nu kunt u eenvoudignog een bestelling doen. Dikwijls kan dat via een speciaal telefoonnummer, via de papieren bestellijst of via de iPad. De menu’s worden standaard aan huis gebracht via een regionale bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij de koelverse variant, dan profiteert u van een menukaart met ruwweg 25 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan is het assortiment beperkt tot 70+ blijvende maaltijden. In het geval van tafeltje dekje heeft u te maken met een vast weekmenu. In sommige gevallen is zelf ingrediënten combineren een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke services bieden een ruim assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Kip Andorra of Gebakken aardappels. Daardoor ontvangt men altijd goede gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis nadat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door gebruik te maken van de menulijsten kan men eenvoudig – op meerdere manieren – de maaltijden inplannen.

Hoe werkt de bezorging?

De gerechten worden in de regel door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers spreken we van om de 4 dagen. Het vriesverse aanbod 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een voedzame maaltijd draagt bij aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Elke dag een warme schotel is heel belangrijk. Sommige bejaarden of invaliden volgen een dieet of hebben een allergie. Op basis daarvan faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met gemalen, natriumarm, lactosevrij, glutenvrij of veganistisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Neerpelt. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst als u te maken heeft met een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit