Maaltijdservice Hamont-Achel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hamont-Achel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Hamont-Achel? Middels maaltijdbutler.be bekijkt u moeiteloos alle organisaties die aan huis leveren. Een warme maaltijdservice, of een koelverse maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: het kan allemaal. Dit kan al vanaf €4,60 per maaltijd. Genieten van Drumsticks met vleesjus, wilde rijst, witte kool en kerriesaus en Kip tikka massala, basmatirijst? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Via de maaltijddienst in Hamont-Achel hebt u toegang tot ambachtelijke gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLimburg
GemeenteHamont-Achel
BeoordelingVers uit de keuken
Postcode3930
Gemiddelde kosten€5,03
Geliefde maaltijdVerse fruitsalade

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Hamont-Achel

We zien meer en meer maaltijdendiensten die actief zijn in Hamont-Achel. We hebben het over landelijke services als Delimeal of Dienstenthuis.be. Ook in deze plaats zelf ontstaan er allerlei partijen en verswinkels. Elke organisatie levert een “eigen” assortiment en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Middels deze website kan u de bezorgdiensten op uw gemak op een aantal punten vergelijken. Het uitzoeken van de best passende verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier een stuk gemakkelijker. Zijn er nog twijfels? Ga dan eerst voor een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Is er sprake van bepaalde wensen als veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Hamont-Achel? Ook dan bent u welkom! Flink wat cateraars en traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Vervolgens wordt het eten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Om die reden blijven geur, kleur en smaak in topconditie. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven zo intact. Meerdere maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is hier niet aan de orde.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hamont-Achel. Een prima oplossing voor bijv. ouderenwaarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In de regel geïnitieerd door lokale vrijwilligers.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Meerdere aanbieders hanteren ook een extra boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Op die manier krijgt men zonder moeite verse of handige boodschappen als afwasmiddel en chocoladevla. Doorgaans gratis afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Direct alles in huis
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Hamont-Achel vergelijken

Af en toe profiteren van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Hamont-Achel? Of heeft u liever een wekelijkse bezorgde koelverse bezorgmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een aanbieder die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit een hoop soorten maaltijden die passen bij uw uw gesteldheid en eetpatroon. Neem nu Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree of Dieet Kippenbout Perziken Puree? Op deze pagina achterhaalt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de streek Hamont-Achel. Overweeg ook altijd het proefpakket. Gewoonlijk kunt u extra voordelig uitstekende bereide gerechten met veel groenten en weinig zout beoordelen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Zij werken vaak niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hamont-Achel voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs per maaltijd is afhankelijk van factoren als de maaltijdservice, de grootte van de keuken, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas is er al vanaf €6,5.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €4,55.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Kip Op Grootmoeders Wijze kan je kopen vanaf €5,75.
Het eten is vaak uit te breiden met o.a. Rundvleessoep, een stukje fruit en om het compleet te maken Crème brûlée als afsluiter. Is uw budget niet toereikend? Soms kan men ondersteuning aanvragen via uw gemeente Hamont-Achel voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Beste bereide maaltijden

 • Vissticks met groenten
 • Vier-groentenstamppot
 • Donkey Kicks Chicken
 • Rundersaucijs in jus
 • Varkensfilet in jus

Plekken in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hamont-Achel regelen

 1. Inventariseer wensen

  Ga eerst na welk type opwarmmaaltijd klopt met uw leefpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk gespecialiseerde bezorgdiensten en geef de voorkeur door. Controleer goed het aanbod, de wijze van bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De professionele dienstverleners hebben een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Denk dan aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met professionele maaltijd-verzorgers.

 4. Een vaste leverdag

  Genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kunt u wekelijks nog een bestelling doen. In veel gevallen kan dit telefonisch, met behulp van de menulijst, of via de website. De maaltijden voor senioren worden standaard tot in de keuken geleverd via een lokaal gezicht / bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan is er vaak een menulijst met circa 20 maaltijden. Bij diepvries kunt u kiezen uit 80+ vaste maaltijden. In het geval van tafeltje dekje is er vaak een vast weekmenu. In steeds meer gevallen is zelf uw bord samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel services hebben een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Varkensvlees, champignonsaus, broccoli, aardappelpuree peterselie-bieslook en Babi pangang. Pikante groenten met ananas. Nasi goreng. Op die manier ontvangt men altijd goede opwarmmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw bezorger.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er geldt geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd zodra u een bestelling heeft doorgegeven. Aan de hand van de menulijsten kunt u wekelijks zelf – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de levering?

De kant-en-klaar maaltijden worden gewoonlijk door een vaste bezorgdienst iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: elke week 2 keer. Het vriesverse assortiment maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met verse ingrediënten is van belang voor een goede balans en energie. Elke dag een warme schotel is heel belangrijk. Veel ouderen of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Op basis daarvan bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om natriumarm, glutenvrij, zoutarm, lactosevrij of wellicht vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Hamont-Achel. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: ideaal bij bijvoorbeeld glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente