Maaltijdservice Hamont

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hamont voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Hamont? Dankzij maaltijdbutler.be ontdekt u overzichtelijk alle organisaties in uw regio! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een thuismaaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u kunt alle kanten op. Dit kan al vanaf €4,15 per maaltijd. Smullen van Spaghetti en Chinese wokschotel? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door de maaltijdendienst in Hamont krijgt u heerlijke maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLimburg
GemeenteHamont-Achel
ReactiePersoonlijke bezorgdienst
Postcode3930
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,05
Populaire maaltijdKreeftensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Hamont

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de regio van Hamont. Neem interessante bedrijven als Foodbag of Prego. Ook in deze plaats zelf zien we uitstekende instellingen en zorginstellingen. Iedere partij heeft zo een eigen aanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Dankzij de maaltijdservice-vergelijker kunt u dus de organisaties probleemloos tegen elkaar afzetten. Een keuze maken voor een relevante verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Ga dan eerst voor een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van dieetwensen zoals bijvoorbeeld eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Hamont? Dat hoeft niet erg te zijn! Best veel traiteurs in België zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Later wordt de maaltijd gekoeld naar onder 5⁰C. Door dit proces blijven smaak en voedingswaarden intact. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Met verse producten bereid
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels de shock-freeze procedure ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven in goede conditie. 10 weken lang eetbaar. Continue bestellingen plaatsen is dus niet noodzakelijk.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hamont. Een redding voor bijv. hulpbehoevenden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Vaak geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • 100% vers
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verschillende leveranciers hebben ook een extra boodschappendienst voor gehandicapten. Op die manier koop u eenvoudig nuttige boodschappen zoals ontbijtspek of palingworst. Normaliter gratis afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Hamont vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Hamont? Of heeft u liever een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor senioren? Of prefereert u een aanbieder die zich focust op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit allerlei soorten maaltijden die aansluiten bij uw omstandigheden en eventuele dieet. Wat te denken van Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten of Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree? Op maaltijdbutler.be ziet u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Hamont-Achel. Bestel eerst eens een proefpakket. Bij veel aanbieders is er een proef-mogelijkheid. U kan uitstekende bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig vet uitproberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden bezorgt door uw eigen bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hamont voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die u betaalt is afhankelijk van aspecten als de leverancier, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus kunt u al bestellen vanaf €6,5.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €5,15.
 • Een warme dagschotel als Twentse gehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen, rode kool met appel wordt al bezorgd vanaf €7,15.
De recepten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Kokos-bonensoep, een lekker bijgerecht en voor de volledigheid een Irish Coffee mousse als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? Doorgaans kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Hamont-Achel voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Geliefde bereide maaltijden

 • Penne carbonara
 • Burpee Chicken
 • Alaska-koolvis
 • Pasta Venetia
 • Savooiekool

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hamont bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Check als eerst wat voor soort bezorgmaaltijd in lijn is met uw wensenlijstje. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk meest gekozen maaltijddiensten en geef de voorkeur door. Let goed op het gerechten-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  Het gros van de leveranciers werken met een goedkoop of gratis proefpakket. U moet dan denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met geschikte verstrekkers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kunt u wekelijks opnieuw bestellen. Bij veel aanbieders doet u dat via een speciaal telefoonnummer, door de menukaart in te vullen, of met de tablet. De maaltijden worden niet zelden geleverd aan huis door een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met ongeveer 30 gerechten. Binnen het diepvries-segment is het assortiment beperkt tot 50 – 100 vaste maaltijden. Bij tafeltje dekje is er vaak een daghap, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf uw menu samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdservices bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Chicken Lunges en Kipgyros Rijst. Op die manier zijn er voor alle ouderen warme maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd indien men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Middels de standaard bestellijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De gerechten worden vaak door een regionale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van wekelijks. In het geval van vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een verse maaltijd draagt bij aan uw algehele gesteldheid. Een dagverse warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse ouderen of gehandicapten eten volgens een strikt dieet. Mede daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over zoutarm, lactosevrij, glutenvrij, natriumarm of misschien koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Hamont. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit