Maaltijdservice Fumal

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Fumal voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u verse maaltijden aan huis voor ouderen in Fumal? Middels deze pagina achterhaalt u overzichtelijk alle leveranciers in de buurt! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of opwarmmaaltijden die nog even in de microgolf moeten: het kan allemaal. Nu al voor €4,10 per maaltijd. Smullen van Gehaktbal, prei a la crème en krieltjes met peterselie of Kiprollade tutti frutti met kruidenjus, aardappelpuree met persillade, gemengde groente? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Dankzij de maaltijdendienst in Fumal hebt u toegang tot heerlijke gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuik
GemeenteBraives
ReactieGeen gedoe meer
Postcode4260
Maaltijd prijs€6,78
Geliefde maaltijdHeldere kippensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Fumal

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in en rondom Fumal. Denk dan aan veel gekozen bedrijven als Yumbel en Delhaize. Echter, ook heel lokaal zien we interessante leveranciers en zorginstellingen. Elke service wordt gekenmerkt door z’n eigen keuken en bestel- en bezorgmogelijkheden. D.m.v. deze website kunt u derhalve de leveranciers eenvoudig naast elkaar bekijken. Een keuze maken voor de beste bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij hierdoor wat minder gecompliceerd. Zijn er meerdere opties? Ga dan eerst voor een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er in uw geval speciale voorkeuren als onder andere veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Fumal? Er kan meer dan u denkt! Nogal wat traiteurs voor bejaarden kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd kakelverse ingrediënten. Daarna worden deze producten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Daardoor blijven smaak en vitamines intact. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Vers van het land
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Vitamines en mineralen blijven zo intact. Weken lang goed te houden. Iedere 7 dagen inkopen doen is hier niet aan de orde.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Fumal. Een uitkomst voor bijv. hulpbehoevenden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Doorgaans afgehandeld door een lokale zorginstelling.

 • Direct aanschuiven
 • Extra hulp mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verschillende services voorzien in een speciale boodschappendienst voor ouderen. Op die manier krijgt u moeiteloos belangrijke boodschappen als havermout en griekse yoghurt. Meestal gratis mee bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Alles aan huis bezorgd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Fumal vergelijken

Incidenteel eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Fumal? Of heeft u liever gezonde en lekkere koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u een lokale organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit flink wat thuismaaltijden die rijmen met uw voorkeuren en diëten/allergieën. Wat te denken van Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel en Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen? Aan de hand van deze website ziet u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Braives. Bekijk goed het proefpakket. Vaak kunnen ouderen via een proefbox smaakvolle bereide gerechten met min. 200 gram groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen keuren. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt bezorgd door uw eigen bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Fumal voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs voor een gerecht hangt af van factoren als de maaltijdservice, herkomst ingrediënten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Groentesoep Met Balletjes vindt u vaak al vanaf €4,6.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Macaroni Ham Kaassaus kunt u al laten bezorgen vanaf €4,5.
 • Een daghap aan huis als Varkensreepjes in champignonsaus, broccoli, bloemkool, wortelmix en aardappelpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €6,15.
De avondmaaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Okrosjka, een stukje fruit en niet te vergeten een toetje als Flensjes na. Heeft u moeite met de financiën? In sommige gevallen kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Braives voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Braives
 • Centrale postcode: 4260

Top-5 bereide maaltijden

 • Kip korma, rijstmix
 • Gestoofde peertjes
 • Hutspot, rundvlees
 • Zalm in dillesaus
 • Gekruide speklap

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Fumal bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Ga eerst na wat voor bezorgmaaltijd past bij uw wensen. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk professionele maaltijd-bedrijven en kies er een. Let met name op de voedingswaarden, op welke manieren u kunt bestellen, en recensies van andere klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De professionele leveranciers hanteren een goedkoop of gratis proefpakket. Vaak gaat het om 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Door hier gebruik van te maken kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bekende leveranciers.

 4. Maaltijden afnemen

  Beviel het proefpakket? Vervolgens kan men direct een nieuwe menulijst invullen. Vaak kan dit via de telefoon, via een menulijst, of met de tablet. Uw bestelling wordt veelal geleverd door een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Binnen het koelverse segment is er doorgaans een keuze menulijst met circa 20 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 50 – 100 vaste maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan gebruikt men een daghap, zonder keuze. Meer en meer is vers op maat een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke services hanteren een ruim assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen of Doperwtje wortel kippenpoot schotel. Hierdoor kan iedereen genieten van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw bezorger.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats nadat men deze ook zelf besteld heeft. Via een speciale menukaart kunt u snel en simpel – online, telefonisch of op papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden worden normaliter door een regionale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers is dat elke 3/4 dagen. Bij vriesvers is dat 1 – 2 keer per 4 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Gezond en vers eten draagt bij aan een goede balans en energie. Een dagelijkse warme schotel is daarbij van groot belang. Veel senioren of invaliden eten volgens een bepaald dieet. Hierdoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met natriumarm, gemalen, glutenvrij, zoutarm of juist vloeibaar, vegetarisch, veganistisch, eiwitrijk: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Fumal. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij bijvoorbeeld glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit