Maaltijdservice Latinne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Latinne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Latinne? Middels deze pagina ontdekt u eenvoudig alle bezorgers die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of dagverse maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: dat kunt u zelf beslissen. Al te verkrijgen vanaf €4,85 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Roodbaarsfilet met kappertjessaus, witte rijst, gemende groenten of Rundvlees in uienjus, doperwten en aardappelpuree? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er kan meer dan u denkt! D.m.v. de maaltijddienst in Latinne krijgt u ambachtelijke gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLuik
GemeenteBraives
RecensieNiet meer naar de winkel
Postcode4261
Prijs per maaltijd€6,8
Maaltijd-topperRaapstelen stamppot

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Latinne

We zien meer en meer maaltijdendiensten die bezorgen in Latinne. Neem landelijke leveranciers als Vlotter of Aldi. Maar ook in de buurt ontwikkelen zich verscheidene initiatieven en slagerijen. Elke service levert een heel eigen productaanbod en bestelvoorwaarden. D.m.v. onze vergelijker kan u daardoor de aanbieders gemakkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitkiezen van een goede aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Kijk dan eerst naar een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er maaltijdvoorkeuren als bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Latinne? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Meer en meer traiteurs voor senioren zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd verse producten. Daaropvolgend wordt het eten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Daardoor blijven smaak en voedingswaarden ongedeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels de shock-freeze procedure ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week bestellen is geen verplichting.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Latinne. Perfect voor bijv. ouderendie het eten niet meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Normaliter op touw gezet door een plaatselijk restaurant.

 • Warm thuisbezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Meerdere bezorgers hanteren ook een extra boodschappendienst voor ouderen. Zodoende krijgt u eenvoudig de supermarktartikelen als kipfilet en halfvolle yoghurt. Niet zelden kosteloos afgeleverd tot in de keuken.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Latinne vergelijken

Incidenteel eens genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Latinne? Of zoekt u een blijvende oplossing als koelverse seniorenmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een aanbieder die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit diverse seniorenmaaltijden die overeenstemmen met uw omstandigheden en menu voorkeuren. U kunt denken aan Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen of Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree? Op maaltijdbutler.be vindt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Braives. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Doorgaans kunt een voor een lage prijs ambachtelijke bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder conserveringsmiddelentesten. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. U zit niet vast aan een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Latinne voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs voor een gerecht komt tot stand door factoren als de aanbieder, de mate van versheid, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree is er al voor €5.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen is beschikbaar vanaf €4,65.
 • De daghap voor ouderen als Pangafilet in Provencaalse saus. Parijse worteltjes. Aardappelpuree kunt u al bestellen vanaf €6,45.
Een verse maaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Paprikasoep, een lekker bijgerecht en een toetje als Pannenkoekjes om het af te maken. Is uw budget niet toereikend? Soms kan u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Braives voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Varkenslapje in jus
 • Gebakken krieltjes
 • Prei-gehaktschotel
 • Witlof a la creme
 • Gegrilde paprika

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Latinne regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Stel eerst vast wat voor kant-en-klaar maaltijd klopt met uw eisen. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk beschikbare leveranciers en maak een keuze. Achterhaal altijd eerst het aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Probeer het proefpakket

  De populaire services stunten met een goedkoop of gratis proefpakket. U moet dan denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Daardoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met geschikte maaltijd-verzorgers.

 4. Wekelijks bestellen

  Bevalt het proefpakket? Dat is fijn, nu kan men wekelijks nog een bestelling doen. Bij veel aanbieders kan dit via een speciaal telefoonnummer, door maaltijden aan te kruisen, of via de website. De (warme) maaltijden wordt in de regel bezorgd tot in de keuken via een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks wisselend assortiment met om en nabij de 15 gerechten. Bij diepvries kan men kiezen uit 100+ vaste maaltijden. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men een vast weekmenu. Bij sommige aanbieders is zelf mixen en combineren een speciale feature.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijdservices gebruiken een ruim assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Rookworst met stamppot zuurkool of Boeuf stroganoff, witte rijst, sperziebonen. Daardoor kan iedereen gebruik maken van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw bezorger.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Door middel van een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de levering?

De verse maaltijden worden meestal door een vaste bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment 2 wekelijks. Bij vriesvers spreken we van om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een goede maaltijd is cruciaal voor uw vitaliteit en gezondheid. Een verse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Sommige bejaarden of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Hierom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over zoutarm, gemalen, natriumarm, glutenvrij en niet te vergeten vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Latinne. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: ideaal in het geval van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra als slikken & kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit