Maaltijdservice Moxhe

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Moxhe voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Moxhe? Door gebruik te maken van deze website doorzoekt u moeiteloos alle firma’s die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of een kant-en-klaar maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: dat kunt u zelf beslissen. Dit kan al vanaf €4,60 per maal. Aanschuiven voor Rundergehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen, spinazie à la crème of Kibbeling,Parijseworteltjes,doperwtjes,pommesmignonettes? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Geen probleem! Door middel van de maaltijddienst in Moxhe smult u weer van complete gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteHannut
ReactieSpeciaal voor ouderen
Postcode4280
Gemiddelde menuprijs€6,92
Populaire maaltijdGestoofde spitskool

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Moxhe

We zien meer en meer maaltijdendiensten in en rondom Moxhe. Denk aan interessante organisaties als Yumbel of 0. Ook in deze plaats zelf ontstaan er uitstekende instellingen en restaurants. Iedere aanbieder wordt gekenmerkt door zijn eigen productaanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Met behulp van onze tool kan u daarom de organisaties rustig op een rijtje zetten. Uitkomen bij de beste verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier een stuk gemakkelijker. Eerst kijken of het wat is? Begin dan met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u voorkeuren zoals bijvoorbeeld eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Moxhe? Dat is niet erg! Legio traiteurs voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Hierna wordt de maaltijd teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven voedingswaarden in topconditie. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven zo intact. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Moxhe. Vaak toegepast door bijv. chronisch zieken die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Meestal geïnitieerd door lokale vrijwilligers.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Meerdere leveranciers bieden ook een premium boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zo koop u eenvoudig de supermarktartikelen als kaas extra belegen montbeliarde of afbak donker meergranen broodjes. Meestal zonder extra kosten bezorgd wanneer u dat wil.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Tot in de keuken geleverd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Moxhe vergelijken

Houdt u van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Moxhe? Of heeft u liever een wekelijkse bezorgde koelverse thuismaaltijden? Of prefereert u een leverancier gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit velerlei thuismaaltijden die in lijn zijn met uw wensen en menu voorkeuren. Wat te denken van Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten en Kaasburger Met Spinazie En Puree? Aan de hand van deze website ontdekt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Hannut. Let ook goed op het proefpakket. Gewoonlijk kunt u extra voordelig heerlijke bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig koolhydraten beoordelen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De gerechten worden bezorgd door uw eigen bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Moxhe voor ouderen zijn erg wisselend. Het uiteindelijke tarief hangt namelijk af van onderdelen als de leverancier, het totale assortiment, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €5,45.
 • Diepvriesmaaltijd als Bloemkoolsoep bestelt u vanaf €4,45.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Spekpannenkoek kan je kopen vanaf €6,25.
De maaltijden is niet het enigste: Wat te denken van Chinese tomatensoep, een lekker bijgerecht en voor de volledigheid een Vruchtensalade als afsluiter. Heeft u weinig financiële middelen? Doorgaans kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Hannut voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Hannut
 • Centrale postcode: 4280

Populaire bereide maaltijden

 • Gekookte aardappels
 • Runderlever in saus
 • Parijse worteltjes
 • Slavink in uienjus
 • Macaroni met kaas

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Moxhe regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Kijk eerst na wat voor opwarmmaaltijd past bij uw situatie. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk professionele leveranciers en selecteer er een. Check vooral het gerechten-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Een proefpakket nemen

  De grote maaltijd-verzorgers hebben een zeer betaalbaar proefpakket. Typische acties zijn 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met aantrekkelijke dienstverleners.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was het proefpakket naar wens? Dat is fijn, nu kan men gelijk opnieuw bestellen. Bij veel aanbieders doet u dat via de telefoon, door de menukaart in te vullen, of online. De maaltijden voor senioren worden altijd thuisbezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ruwweg 15 menu’s. In het aanbod van diepvries is er een keus te maken uit 100+ blijvende maaltijden. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Steeds vaker is vers op maat een speciale feature.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijdservices hebben een ruim assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Kippenpoot met doperwtjes wortel en Kipgyros Rijst. Hiermee kan iedereen genieten van thuismaaltijden voor senioren! Vragen? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Is er een minimale afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Met behulp van de menulijsten kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden gewoonlijk door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip geleverd. In het geval van koelvers: 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Verse voeding bevordert uw algehele gesteldheid. Een warme schotel in de avond is essentieel. Diverse ouderen of invaliden volgen een dieet of hebben een allergie. Daarom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met glutenvrij, zoutarm, gemalen, lactosevrij en niet te vergeten vloeibaar, koolhydraatarm, veganistisch, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Moxhe. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch wanneer er sprake is van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit