Maaltijdservice Petit-Hallet

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Petit-Hallet voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Petit-Hallet? Dankzij deze website achterhaalt u moeiteloos alle firma’s in uw eigen gemeente. Maaltijden warm bezorgd, of dagverse maaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: u kunt alle kanten op. Dit kan al vanaf €4,60 p.p. Smullen van Runderlapje in jus, spruitjes en aardappelpartjes met peterselie en Heldere boerengroentesoep? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Met behulp van de maaltijdendienst in Petit-Hallet krijgt u verse maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLuik
GemeenteHannut
Waarom bestellen?Uniek voor senioren
Postcode4280
Prijs per maaltijd€6,93
Maaltijd-topperKip Andorra schotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Petit-Hallet

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de regio van Petit-Hallet. We hebben het over populaire leveranciers als Dienstenthuis.be en/of 0. Ook in de gemeente zelf zijn er verschillende instellingen en wijkrestaurants. Iedere partij heeft weer een eigen manier van bereiding en voorwaarden. Geholpen door deze pagina kan u de bezorgdiensten probleemloos tegen elkaar afzetten. De keuze maken voor een degelijke verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve wat overzichtelijker. Moeite met kiezen? Kijk dan eerst naar een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er specifieke wensen als onder andere kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Petit-Hallet? Er is gelukkig een alternatief. Opvallend veel traiteurs in België zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd verse producten. Nadien worden deze producten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Zo blijven geur, kleur en smaak ongeschonden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Ambachtelijk bereid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven in goede conditie. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Lang houdbaar
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Petit-Hallet. Perfect voor bijv. hulpbehoevenden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt meteen aanschuiven! In de regel gedaan door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

De meeste leveranciers voorzien in een extra boodschappendienst voor ouderen. Daarmee haalt u snel broodnodige boodschappen als koffiepads en grillworst. Meestal kosteloos bezorgd door de vaste bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Petit-Hallet vergelijken

Af en toe profiteren van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Petit-Hallet? Of bent u meer op zoek naar de meest verse koelverse maaltijden? Of zoekt u een aanbieder die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit talloze thuismaaltijden die voldoen aan uw wensenlijstje en mogelijke allergieën. Genieten van de lekkerste gerechten als Gentse Waterzooi of Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes? Verderop vergelijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Hannut. Bekijk goed het proefpakket. Dikwijls kunt u extra voordelig uitstekende bereide gerechten met verse producten en weinig zout uitproberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. U zit niet vast aan een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Petit-Hallet voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van aspecten als de leverancier, het aanbod in gerechten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus is beschikbaar vanaf €5,7.
 • Diepvriesmaaltijd als Kervelsoep wordt al bezorgd vanaf €5,2.
 • Een thuisbezorgde daghap als Gehaktballetjes in uienjus kunt u al bestellen vanaf €5,5.
Het eten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Kaassoep, iets te drinken en niet te vergeten een toetje als Dame blanche ijs om het feest compleet te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Mogelijk kan u dan hulp aanvragen bij de gemeente Hannut voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Hannut
 • Hoofdpostcode: 4280

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Verse waldorfsalade
 • Gegrilde kippenpoot
 • Verse worst in jus
 • Runderlapje in jus
 • Braadworst in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Petit-Hallet aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Stel eerst vast wat voor soort opwarmmaaltijd past bij uw wensenlijstje. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk populaire maaltijdservices en maak een keuze. Check vooral het type maaltijden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Bestel het proefpakket

  De grote dienstverleners geven een extra goedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Op basis daarvan kunt u op een prettige manier kennismaken met geschikte verstrekkers.

 4. Een vaste leverdag

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kunt u eenvoudigeen nieuwe menulijst invullen. Vaak doet u dat via een speciaal telefoonnummer, via een menulijst, of met de tablet. De gerechten worden standaard geleverd aan huis door een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met pakweg 25 gerechten. In het aanbod van diepvries kan men kiezen uit 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er vaak een daghap, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf gerechten samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijd-verzorgers hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. Denk aan Push Up Meatballs of Zalmfiletstukjes in bieslooksaus, gesmoorde prei en aardappelpuree. Hierdoor krijgt iedereen geschikte thuismaaltijden voor senioren! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door het invullen van een speciale menukaart kunt u gemakkelijk – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De microgolf-maaltijden worden vaak door een lokale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden 1 of 2 keer per week. Bij vriesverse gerechten om de 2 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een voedzame maaltijd is cruciaal voor uw vitaliteit en gezondheid. Een warme schotel in de avond wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse ouderen of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis bezorgd. U kunt denken aan zoutarm, natriumarm, gemalen, lactosevrij en ook veganistisch, vegetarisch, vloeibaar, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Petit-Hallet. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden als er iets speelt als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en/of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit